Seuraa 
Viestejä45973

Hyvää monikulttuurisuus-uskonto päivää ( menkää kadullle vastustamaan typerää itsenäisyyspäivää)

Minä uskon monikulttuurisuuteen

Millä perusteella uskot monikulttuurisuuteen?

Sinun tarvitsee vain lausua sydämessäsi ääneen:
"Uskon, että on olemassa iankaikkinen monikulttuurisuus, koska vihervasemmistopuolueet ja julkinen media niin todistavat. Suomalaista identiteettiä tunnustavat valkoiset menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat monikultturistit ja maahanmuuttajat iankaikkiseen monikulttuurisuuteen."

Millaista on Monikulttuurinen elämä?

Monikulttuurinen elämä on sanomattoman ihanaa autuutta, rauhaa, vanhurskautta, riemua ja kirkkautta, kun saamme katsella Monikulttuurisuuden Karitsaa kasvoista kasvoihin vapaina suomalaisuusaatteesta ja sen valkoisesta kirouksesta. Monikulttuurinen iankaikkinen elämä on laadultaan hengellistä. Kun ruumiimme on kulttuurisesti rikastettu, sillä ei ole ajallisia tarpeita. Monikultturistisessa taivaassa ei syödä maallista ravintoa, tehdä pahemmin töitä eikä siellä ole avioliittoa, vaan olemme vapaan rakkauden enkeleitä.

Filatovilaiskirj. 21:4: Monikulttuurisuus on pyyhkivä kaikki kyyneleet pois meidän silmistämme, eikä työttömyyttä ole enää oleva, sillä vaativa työ on kirouksena lakannut olemasta, eikä murhetta eikä parkua eikä kipua ole enää oleva, sillä kaikki rasismin harjoitus ja harjoittajat on Suomessa hävitetty.

Sinnem. 17:15: Minä saan nähdä tummat kasvosi vanhurskaudessa, herätessäni ravita itseni sinun eksoottisen muotosi katselemisella.

Kukkah. Psalm. 16:11: Ylenpalttisesti on iloa olla sosiaalitoimistossa kasvojesi edessä, vastikkeetonta rahaa olkoon sinun oikeassa kädessäsi iankaikkisesti.

Puumal. Käärepap. 8:18: Tämän nykyisen ajan rasistiset loukkaukset ja kärsimykset eivät ole verrattavat siihen kirkkauteen, joka on ilmestyvä meihin monikultturisteihin ja maahanmuuttajiin, kunhan kunnioitamme maahanmuuttajia poistamalla rasistiset suomalaisperinteet.

Sinnem. 12:25: Sillä kun rasismista noustaan, ei naida eikä mennä miehelle, vaan islamistimiehet valitsevat ja pukevat burkhaan haluamansa valkoiset naiset

Kuka saa iankaikkisen monikulttuurisen elämän?

Tuomioj. 15:5: Monikulttuurisen taivaan saa jokainen monikulttuurisuuteen sydämessään uskova. Se on omanamme jo nyt EU:n kautta, mutta täydellisenä se toteutuu vasta Absoluuttisessa Rikastuksessa. Suomalaisuususkossa olevat eivät pääse iankaikkiseen elämään, vaan joutuvat iankaikkiseen kadotukseen.

Biaud. kork. veisu. 3:2: Rakkaani, nyt me olemme monikulttuurin lapsia eikä ole vielä käynyt ilmi, mitä meistä tulee. Me tiedämme tulevamme maahanmuuttajien kaltaisiksi, kun lisäännymme heidän kanssaan, sitten me saamme nähdä itsemme sellaisena kuin he ovat.

Mitä tapahtuu monikulttuuriuskovalle valkoisessa suomalaisuudessa ?

Filat. 1:23-25: Halu minulla on täältä eritä ja olla monikulttuurisuudessa, sillä se olisi monin verroin parempi; mutta teidän tähtenne on viipymiseni Eduskunnassa kehnolla palkalla tarpeellisempi, ja kun olen sieltä päässyt eläkepäiville ja pelannut rasismikorttini oikein, tiedän nousevani ihanuuteen.

Tavjan 1. Kirj 3:3-4: Sillä te olette kuin kuolleet, ja teidän elämänne on kätkettynä harmaaseen suomalaisuuteen. Kun Monikulttuurisuus, meidän elämämme, toteutuu, silloin tekin ilmestytte sen myötä rikastettuina kirkkaudessa.

Oletko varma, että sinäkin pääset Monikulttuurisuuteen?

Taiveaho 1:12: Demarivanhempani, YLE, HS ja vihervasemmisto ovat jo täällä ajassa kutsuneet minut propagandalla, valaisseet ja pyhittäneet sekä varjelleet minut oikeassa uskossa. Olen myös varma siitä, että he ovat jo lapsuudestani johdattaneet minua monikulttuuriseen autuuteen eikä kukaan voi ryöstää minua siltä.

Arajärv. Evank 20:4: Pian on vain Monikulttuurisuuden iankaikkinen armovalinta, valkoista rasisminvalintaa ei ole.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Suoraan monikulttuurisuuden Pyhästä Kirjasta.

191. Surmatkaa tervejärkiset, missä heidät tapaattekin, ja karkoittakaa heidät joka paikasta, mistä he ajoivat pois teidät, sillä tervejärkisyyteen käännyttäminen on pahempi kuin murha.

193. Taistelkaa heitä vastaan, kunnes terveen järjen viettelys lakkaa ja keskuudessamme vakiintuu ainoan Monikulttuurisuuden palveleminen.

216. Teidät on määrätty sotimaan, vaikka se on teille vastenmielistä. Mutta voi sattua, että teillä on vastenmielisyys jotakin asiaa kohtaan, vaikka se on teille hyödyllinen, ja voipa sattua, että teillä on halu johonkin, vaikka se on vahingollista teille. Monikulttuurisuus tietää, mutta te ette tiedä.

27. Suvaitsevaiset älkööt ottako suvaitsemattomia ystävikseen suvaitsevaisten asemesta. Jos joku niin tekee, ei hänellä ole mitään puolustusta odotettavana Monikulttuurisuudelta.

12. Muista, kuinka Monikulttuurisuus julisti suvaitsevaisille: »Olen kanssanne; tukekaa siis niitä, jotka suvaitsevat. Täytän pian suvaitsemattomien suomalaisten sydämet pelolla; silloin hakatkaa poikki heidän kaulansa ja heidän kaikki sormensa.»

29. Taistelkaa niitä vastaan, jotka, vaikka ovat saaneet Kirjoituksen, eivät usko Monikulttuurisuuteen eivätkä sen iloihin, eivät pyhitä sitä, minkä Monikulttuurisuus ja Hänen Vihervasurinsa ovat selittäneet pyhäksi, eivätkä tunnusta totista uskontoa, taistelkaa, kunnes he auliisti maksavat veronsa ja tunnustavat alistuvansa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat