Seuraa 
Viestejä45973

en itse tiedä mutta toivosit jonku sattumoisin löytäneen tietoja...

jos kerran öljy on loppumaisillaan ja yleensäkki sähkön tuotto ja autot tuhoaa ilma kehää niin miksi ei käytetä sähkön tuottoon mangeetti moottoreita... netissä on siitä piirrustuksia ja videoita mutta sitä ei kuitenkaan toteuteta... kaikissa talouksissahan voisi olla yksi tai useampi generaattori jotka pyöris näillä magneetti moottoreilla!!!

eikös se johu siis siitä että jos kaikilla ois oma generaattori niin suuret sähkö ja öljy yhtiöt joutus tappiolle...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (36)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joo ei noissa muuta vikaa oikein ole paitsi että ne eivät toimi. Kauheasti on juuri tulossa ja ihan pian valmiina ja videotakin löytyy mutta kas kummaa itse laitetta ei saa ikuna kukaan käyttöönsä jotta voisi kokeilla.

Sepi
Seuraa 
Viestejä3265
allux2
http://www.youtube.com/watch?v=1woSe6UB0c8

ite rakensin tommosen (erään tutun kanssa ja aikalailla pienempi)
ja se TOIMI!!!!! PYÖRI!!!! mutta se oli tehty puusta ja magneetit oli liimattu kiinni ja ne ^^liimaukset pettivät ja... nii juu

No voi voi! Rakennatte tutun kanssa varmaan piankin uuden ja hieman kestävämmän!

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
allux2
http://www.youtube.com/watch?v=1woSe6UB0c8

ite rakensin tommosen (erään tutun kanssa ja aikalailla pienempi)
ja se TOIMI!!!!! PYÖRI!!!! mutta se oli tehty puusta ja magneetit oli liimattu kiinni ja ne ^^liimaukset pettivät ja... nii juu

Ei sitten muuta, kun isompi laite ensikerralla. Liitätte siihen vielä generaattorin ja myytte ylijäämäsähkön sähköpörssissä.

Volitans
Nämä ikiliikkunat ovat erinomainen keksintö. Niissä on vain yksi vika, jonka vuoksi niitä ei käytetä: Ne kun eivät toimi.

Nämä ikiliikkujat itseasiassa toimivat ihan hyvin, siinä tarkoituksesssa kuin ne on rakennettu. Niiden tarkoitushan ei ole tuottaa energiaa vaan rahaa kehittäjilleen.

allux2
http://www.youtube.com/watch?v=1woSe6UB0c8

ite rakensin tommosen (erään tutun kanssa ja aikalailla pienempi)
ja se TOIMI!!!!! PYÖRI!!!! mutta se oli tehty puusta ja magneetit oli liimattu kiinni ja ne ^^liimaukset pettivät ja... nii juu


Mikä tahansa masiina tarvitsee energiaa jossain muodossa toimiakseen ja tämä viritys ei tee asiaan poikkeusta.

Otetaanpas esimerkki laboraation muodossa. Rakennat magneettimoottorin ja pyörität sillä sähkögeneraattoria, jonka tuottamalla sähköenergialla poltat 100W hehkulamppua. Kotitehtäväksesi jää keksiä, mistä magneettimoottori saa/ottaa tuon mainitun 100W + häviöt tehoa?

niin. Tietämättömän mielestä monikin laite on ikiliikkuja. Mites tyypit selittää lämpöpumpun: Yhdellä kilovatilla tuotetaan 3 kilovattia. taikka uli sata vuotta vanhan ejektorin höyrykoneessa: kattilan höyryn paineella puhaltamalla saadaan menemään vettä kattilaan lisää. Elikkä vesi menee korkeampaan paineeseen, kuin käytettävä paine on.

Tai sitten vaikka muuntaja. Toisesta päästä syötetään sata volttia, ja toisesta saadaan 500 volttia ulos.. Ikiliikkuja, ikiliikkuja...

Kannattaa perehtyä, ennen kuin alkaa kommentoimaan. Sillehän ei voi mitään, jos on kouluoppiensa orja..

hangover
Paineeseen ja lämpöön liittyvät asiat tunnetaan yleensä vain päällisinpuolin, eikä niitä yleensä mietitä sen kummemmin. Ne kun pahalaiset ovat vielä kytköksissä toisiinsa.
Niin kimurantteja asioita ne ovat että niiden perusteiden selvittäjät ovat tieteen merkkihenkilöitä joiden nimet koristavat yksiköitä ja kaavoja.

Toivottavasti jaksat paneutua tieteentekoon syvemminkin, jotta voit oikeasti kurmuuttaa "tietäjiä". Se vain vaatii monet hikiset tunnit asian parissa, ennenkuin asia valkenee.

Vierailija
hangover

Kannattaa perehtyä, ennen kuin alkaa kommentoimaan. Sillehän ei voi mitään, jos on kouluoppiensa orja..

Eli tarkoittaako tuo nyt sitä, että ennen kommentoimista pitää ensin perehtyä, ja sitten unohtaa äkisti kaikki oppimansa kommentoidessaan, jotte oppi häiritsisi hörhöilyä?

Kannattaa vaan tehdä omaan käyttöön ja olla kovasti hiljaa. Ikäviä tarinoita liikkunut keksijöiden kohtaloista......

nimimerkki: sähkölasku maksettu viimeksi vuonna 2003

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

Mie olen tuotaki huntsinu jos kuinka kauvvon, magneetilla liikkuva kampe.
No onhan sitä rojua nurkhin kertyny, ruohonleikkurista muutturisahhan asti.
On lophun ajettu lynxiki sejassa , pari perärutkua lophun ajettuja nekki.
Ei niitä kaatopaikalle vielä, jos niistä jotaki.

Miten solis jos moottorisahasta riisus kaiken tarphettoman , jäis vain kiertokanki ja veiviakseli ja pytty jäljelle.
Miten jos mänthän pulttais kunnon magneetin kiinni , ja sitte sylinterin kansi pois ; kannen tilalle pulttais niihin reikhin kiinni semmosen pyörivän levyn joka sais käyttövoiman kampiakselilta.
Siihen pyörivhän levhyn ruuvais kiinni mangneetin yhthen kohthan ,ja
asentas sen niin että se pyörii ihan sylinterinkannen tasolla , juuri ja juuri irti sylinteristä. Niin sitä mie vain että jos sen levyn magneetin ja männässä olevan magneetin panis karkottamhan toisijans, ja sitte tälläis niin että ku mäntä on yläkuolokohassa , sillon sen levyn magneetti tuliski kans kohalle, sehän nakkais mäntää poispäin että heilahtas, se häätys pyörähellä se levy vähäsen lujempaa, no kolme kierrosta siihen ku mäntä kävis kerran ylhäällä.
Sittekkö vielä asettas sen hökötyksen pystyasenthon , niin että magneetti nakkais sen männän ylös , ja painovoima tois alas, ja taas pyörähtäs magneetit vastakkain.
Niin että käviskö se Gulloppi taasen ?
Eihän se pitkhän kolisis , pirkelekkö voitelun suunnittelu unehtu.
Mutta eihän tälläijällä kaikkeja yhelläkerralla.
Eikä se piru taitas pyörijä ku se sylinteri on rautaa , se magneetti ottas
pytynlaithoin kiinni. Voi paska, meni hyvä iteja harakoille ja muille riutoille.

Ennenkuin alkaa miettimään sitä voisiko joku oma viritys toimia kannattaa miettiä sitä onko sillä edes teoreettisiä edellytyksiä toimia.

Eli, sen verran kuin nykytiede tietää, niin ei ole olemassa sellaista konetta tai härveliä jolla ei olisi minkäänlaista voimanlähdettä.

Toisaalta, se ettei itse, tai vaikka kaikki maailman tieteilijät yhteensä eivät keksi miten laite voisi toimia, ei se tarkoita sitä etteikö se voisi toimia. Kävihän esim. magneetti-ilmaisimen ("maggie") kanssa juuri niin, että laite ehti olla jo ahkerassa käytössä vuosia ennenkuin tiedemiehet keksivät miten se toimii. Eli tälläisiäkin "vahinkoja" sattuu, mutta se on kuitenkin sen verran harvinaista, että mikäli omalla härvelillä ei ole teoreettisia edellytyksiä toimia, niin kannattaa epäillä että suunnitelmassa on joku ajatusvirhe, jonka vuoksi kone ei tule toimimaan oikeassa elämässä.

Jos kuitenkin on kaikesta huolimatta vakuuttunut oman keksintönsä toimivuudesta, niin mikäs siinä, rakenna toimiva kone, tyydy siihen, ja jätä tieteilijät pohtimaan miten koneesi toimii.

hangover
niin. Tietämättömän mielestä monikin laite on ikiliikkuja. Mites tyypit selittää lämpöpumpun: Yhdellä kilovatilla tuotetaan 3 kilovattia.
taikka uli sata vuotta vanhan ejektorin höyrykoneessa: kattilan höyryn paineella puhaltamalla saadaan menemään vettä kattilaan lisää. Elikkä vesi menee korkeampaan paineeseen, kuin käytettävä paine on.

Tai sitten vaikka muuntaja. Toisesta päästä syötetään sata volttia, ja toisesta saadaan 500 volttia ulos.. Ikiliikkuja, ikiliikkuja...

Kannattaa perehtyä, ennen kuin alkaa kommentoimaan. Sillehän ei voi mitään, jos on kouluoppiensa orja..

Tässä on pieni totuuden poikanen...

Lämpöpumppu käyttää maaperään sitoutunutta aurinkoenergiaa. On olemassa konstruktioita joilla tästä "tyhjästä saadusta" 2kW saataisiin ulos sähköenergiaa jopa enemmän kuin systeemin pyörittämiseen kuluu.

Tässä tulee vastaan ainakin kaupallisessa käytössä järjestelmän monimutkaisuus ja sitäkautta takaisinmaksuaika. Jos järjestelmä kuluu loppuun ennenkuin takaisinmaksuaika on kulunut niin järjestelmää ei kannata rakentaa.

Aivan toinen asia on jos järjestelmän tekee omaan käyttöön romuista (ja ylläpitää romuilla), tällöin on mahdollista saada ilmaiseksi loppuikänsä energia...

Höyrykoneessa käytetty verme on nimeltään injektori eikä ejektori. Tässä käytetään hyväksi vesihöyryyn sidottua energiaa jota ilman ei laite toimisi.

Muuntajassa jännite muuttuu suuremmaksi mutta virta pienenee enemmän joten teho ja sitäkautta energia pienenee.

P=U*I sano Ohmin laki...

tomimk
On olemassa konstruktioita joilla tästä "tyhjästä saadusta" 2kW saataisiin ulos sähköenergiaa jopa enemmän kuin systeemin pyörittämiseen kuluu.

Onko noin?

Tietääkseni tuo temppu ei onnistu edes ideaalisella lämpövoimakoneella, ellei sitten lämpöpumpun "kylmäpuoli" ole lämpimämpi kuin voimakoneen "kylmäpuoli", jolloin olisi periaatteessa mahdollista hyödyntää tätä lämpötilaeroa suoraan.

Ja tämä onnistuu jopa ihan käytännön voimakoneilla, kuten vaikkapa nk. pienen lämpötilaeron stirlingeillä, mutta näillä koneilla ei ole mitään käytännön sovelluksia, sillä näiden koneiden teho-/painosuhteilla ei saada aikaiseksi käytännössä kuin pienoismalleja, jotka jaksavat hädintuskin pyörittää edes itseään, minkään merkityksellisen tehon saamiseksi tarvittaisiin jättiläismäisiä koneita, joiden valmistuskustannukset olisivat tähtitieteellisiä, ja saatu energia lähes olematonta.

Yritinkin kertoa että vaikea saada aikaan taloudellisesti kannattavaa ratkaisua...

Mutta kuten sanottu, konstruktio on tehtävissä. Jippo tässä on se, että esim. porakaivo kykenee tekemään suuren lämpötilaeron ja varsinkin suuren energiamäärän eikä energia tule missään tapauksessa mistään "tyhjästä"!!!!

Esim. Stirling -moottorin hyötysuhde on mahdollista saada yli 50%.

Helposti voidaan laskea että tarvitaan melkoisen kalliit järjestelyt että päästään +-0 -tulokseen. Vielä rutkasti lisää niin saadaan jotain uloskin! Mutta harrastuksillehan ei lasketa hintaa...

Täällä on lisää magneettimoottoreihin ja kvanttivehkeisiin liittyvää löpinää terästettynä tutkijoilla ja akatemioilla.

http://guns.connect.fi/innoplaza/energy/juttu/kvantti/

Paras oli kyllä joku britti, joka pistettiin vankilaan laittomasta sähköntuotannosta, kun oli säköistänyt talonsa kvanttivoimalalla:) yllättäen proto ja piirustukset katosivat linnareissun aikana.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat