Seuraa 
Viestejä45973
87-vuotias mies kuoli, kun hän käveli panssarivaunun alle eilen valtakunnallisessa itsenäisyyspäivän paraatissa Jyväskylässä. Onnettomuus tapahtui hieman yhden jälkeen iltapäivällä ohimarssin aikana vastaanottokorokkeen lähellä.

Jyväskyläläismies oli seuraamassa paraatia kaupungintalon edustalla katselutilassa, joka oli varattu sotaveteraaneille ja heidän vaimoilleen.

Panssarivaunuosasto oli juuri veteraanien kohdalla, kun penkillä istunut mies nousi nopeasti ylös ja siirtyi kadulle.

- En ota kantaa tapauksen syihin. Poliisi jatkaa onnettomuuden tutkintaa, rikosylikomisario Raimo Peltovuori Jyväskylän poliisista sanoo.

Näytti tarkoitukselliselta

Jyväskyläläinen Antti Paajoki seurasi paraatia asuntonsa parvekkeelta ja ikuisti tapahtumat videokameralla.

- Kaukaa katsottuna näytti, että mies meni tahallaan kadulle. Ei se sairauskohtaukselta vaikuttanut, pikemminkin heittäytymiseltä, Paajoki kommentoi.

- Tilanne tuli todella yllättäen. Se oli järkyttävä tapaus.

Silminnäkijöiden mukaan mies kulki kävelytiellä panssarivaunujen kulkusuunnan vastaisesti, astui sitten ajoradalle, kumartui maahan ja kierähti panssarivaunun alle.

ILTALEHTI

Oliko kyseessä epätoivoisen vanhuksen yksinäinen protesti nykyajan kilpailuyhteiskuntaa vastaan? Nyt kun tuli mieleen, niin vanhuksia kuolee koko ajan, mutta vanhustenhoitoeläketukijnejne rahastojen varat säilyvät, outoa eikö?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031

Se veteraani oli sanonut vieressään olleelle juuri ennen tekoaan että maailmassa ei saisi olla panssarivaunuja. Ilmeisesti hänen tekonsa siis oli sodanvastainen mielenosoitus. Ehkä hän halusi vain pysäyttää vaunun, ehkä halusi uhrata itsensä.

tiäremiäs
Seuraa 
Viestejä13176

Ei ollut epätoivoinen teko vaan, ihan onnettomuus tuolla miehellä saattoi olla demetia tai vaikka ihan huono kuulo ja näkö.

Minun isoisälläkin joka on kanssa yli 80 huono kuulo ja huono näkö ja putkinäkö ikä rappeuttanut näön.

käytös voi olla aika epävakaata ja kun ei pysty selvästi hahmottamaan ympärillä olevaa mailmaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat