Seuraa 
Viestejä4922

Siis kyynärpäässä. On ollut jo vuosia sellainen pieni pahkura vasemmassa kyynärpäässä ihon alla. Parikertaa olen sitä eri lääkäreille näyttänyt, kun tietenkin epäilin syöpää. Ensimmäinen lekuri sanoi että: "Voin minä sen leikata poiskin." Konsultoi kuitenkin ensin jonkun johtajansa kanssa ja tulleet siihen päätökseen, että kun on niin lähellä niveltä pitäisi mennä OYS:n polille.

Kun ei enemmälti vaivannut, eika kuulostanut vakavalta jätin väliin. Sanoi: "Oletko huomannut että UunoTurhapurollakin on samanlainen" Huomasi allegorian ja korjasi: "Siis Vesa-Matti Loirilla."

Kesällä huomasin suihkussa patin kasvaneen puolikkaan pingispallon kokoiseksi. TK:hon menin sitä esittelemään. Lääkäri sanoi asian hoituvan, kunhan saa nämä reseptit uusittua. Pahkuraan lykkäsi piikin esiteltyään latinakielisen nimen vaivalle. Sieltä imaisi paksulla neulalla kellertävää nestettä, ehkä 2 cm3. Ja kortisoniliuosta tilalle. Vaiva on kuulemma yleinen, ja jos se alkaa uusiutua operoidaan se pois kokonaan, ei kuulemma kannata pitkän päälle tuollaisesta kärsiä. Reseptistä huomasin tyypin olevan kirurgian erikoislääkäri. Muualta kuulin että oli suorittamassa pakollista TK-rästitöitä.

Ja tamän alustuksen jälkeen asiaan. Imutuksesta huolimatta tämä kova pieni pahkura ei hävinnyt. Eilen ilalla näpräsin sitä huvikseen. Sitten tuli mieleen mitä jos vähän litistäisi sitä pikkupattia. Yöllä olin nähnyt unen asiasta, siinä se purskahti kuin finni ja lisäksi tuli mukana 3 senttiä pitkä juuri.

Puristin peukalon ja etusormen välissä mitä voimaa oli. Kuului sellainen rasahtava ääni ja ainakin tuntui että patti pehmeni. Nyt yön aikana kyynärpää on sitten turvonnut taas sen pingispallon kokoiseksi. Ehkä olisi pitänyt jättää likistelemättä.

Mikä tuollainen on ja pitääkö mennä lääkäriin vai häviääkö se itsestään? Kipua ei ole.

Lierikki Riikonen

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (6)

Jälkiviisasteluna todettakoon, että olis ehkä kannattanut puhkaista se patti neulalla, ennen kuin aloit sitä puristelemaan. Nyt se neste varmaankin lilluu jossain muualla elimistössäsi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Elimistön sisäisesti elimistön omat tuotokset hoituvat kyllä. Jos siihen olisi reiän tehnyt, olisi mahdollista vaikka mikä tulehdus.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Paul M
Elimistön sisäisesti elimistön omat tuotokset hoituvat kyllä. Jos siihen olisi reiän tehnyt, olisi mahdollista vaikka mikä tulehdus.

Voi voi.. Neulaa kuumennetaan tulen liekissä ja sitten puhkaisu ja samantien jotain ainetta niin kyllä tehoaa.

Joskus nuorempanan kännissä kaatuilin ja löin kyynärpääni, jolloin oli tuommoinen patti siellä joku puolisen vuotta, mutta unohtui ja häipyi tai siis ensin pikku hiljaa laski pois ja sitten unohdin koko jutun.

Oletkos kaatuillut kännissä tai muuten kolaroinut kyynärpäätäsi ennen patin ilmaantumista?

Uskoisin sen olevan kudosnestettä nivelpussissa. Vähän niinku vettä polvissa...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat