Seuraa 
Viestejä45973

Jyväskylässä itsenäisyysparaatin yhteydessä nähtiin taas maamme kaikkien televastuullisten ja –viranomaisten kannalta irvokas tapahtumasarja, kun 87-vuotias sotaveteraani asettui telaketjun alle. Media lienee tehnyt kaikille selväksi, mitä tapahtui. Tosin tämä tilastoidaan varmasti onnettomuudeksi, kuten ne lukuisat muutkin ”tieonnettomuudet”, jotta media saa pahan hallintomme uudelleenvalitsemiseksi riekkua ”alentuneilla” itsemurhaluvuilla.

Tiedossa on, ainakin mielentutkijalla, että Jyväskylä, matkapuhelinteknologian eräänä kotikaupunkina, on todennäköisesti varsinainen ”psyykkeen telehelvetti”. Sinne on varmasti viritetty kaikki mahdolliset laitteet ja telesäteilymyrkyn levittäjät, jotka tuovat puhtaan suorituksen kaikkeen langattomaan viestintään, sekä tyydyttävät osingot pankkitilille. Mutta tämän toiminnan toisesta puolesta todennäköisesti saatiin karmaiseva näytös paraatissa. Viitteitä Jyväskylän lähiseutujen ”telehelvetistä” ovat antaneet myös lukuisat tuhoisat ”onnettomuudet”, jopa mystinen surmateko Jämsässä, jota poliisikin kummastelee.

Jokainen voi pohtia - myös viranomainen, jos uskaltaa - mistä johtuvat viime vuosina yleistyneet rekkaonnettomuudet, rekan kaatumiset ja tieltä suistumiset ? Lähes päivittäin on rekan nosto menossa jossain päin Suomea ja kuljettajalla on syyn kohdalla kysymysmerkki.

Mielentutkija väittää jälleen, että päätiestöä seuraava, juuri matkapuhelinkuuluvuutta ajatellen rakennettu tukiasemaverkosto telekenttineen, voi aiheuttaa - varsinkin tiettyjen maastokohtien säteilytihentyminä – psyykkeelle ”horjahduksen”, jonka seuraava ilmenemismuoto on ”rekka selällään tienposkessa”. Kuljettaja onneksi usein säilyy vakavitta vammoitta.

Nyt telan alle murskaantuneen veteraanin mahdollisia motiiveja ei tiedetä, mutta lienee selvää, että hänen mielessään on vallinnut jatkuva paha olo. Se sama paha olo, joka on aiheuttanut langattoman viestinnän- aikakautemme uuden, irvokkaankin ilmiön; vanhusten runsaan alkoholinkäytön. Ja nyt alkoholisairauksien ja psykoosien hoito on kasvanut 14 % :lla vuodesta 2003 ! - Mielentutkija väittää, että telesäteily on pahinta vaikutukseltaan juuri näille eläkeläisille ja esimerkiksi perheen äideille, joilla ei ole vaihtelevia päivittäisiä aktiviteetteja (toimintoja). Tarkoittaen lähinnä työelämää, vaikka telekenttien vaikutukset näkyvät myöskin siellä.

Teleoperaattori TeliaSonera on paniikissa tämänpäiväistenkin uutisten mukaan, joka on luvuiltaan merkittävin näkymättömän ympäristömme myrkyttäjä. Telebisneksessä on viime aikoina nähty selittämättömien johtajatason poissiirtymisten sarja. Se kertoo mahdollisille epäilijöillekin, että tukiasemasäteilyn haittavaikutukset ihmismielelle eivät ole vain mielentutkijan ”höpötystä”, vaan kohtalon kysymys kaikelle langattomalle viestinnälle. Siksi on jopa tragikoomista, miksi terveydestä ja ihmiskohtaloista piittaamatta vastaavaa uutta sovellutusta, Digi-TV- telekenttiä, ajetaan selvällä törmäyskurssilla mielenterveyden kanssa yhteiskuntaan ?

Mikäli mielentutkijasta on kiinni, niin kaikille ko. teletoiminnan päävastuullisille tulee kosto, niin veteraanivanhuksen surkeasta telakuolemasta, kuin muistakin vastaavista itsetuhoista, joihin liittyy selvä hätähuuto. Ja se kosto tulee mielentasolla, kuten odottaa sopiikin. Lohdutukseksi omaisille.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (20)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Volitans
Seuraa 
Viestejä10670

Totta. Tämä on aivan selvä tapaus.

Radioaallot vaikuttavat voimakkaasti ihmisten psyykkeeseen - kuten avauksesta voimme havaita.

Vaan miten ongelma ratkaistaisiin? Fysiikan tunteja lisää varmasti toimisi, mutta entä nämä tapaukset, jotka eivät koulussa enää ole?

Kaikista mainitsemistasi muutoksista (rekkaonnettomuudet, itsemurhat jne) sulla varmaankin on jotain konkreettista näyttöä, eli faktaa, joka sitten korreloi kännykkätukiasemien lisäämisen kanssa edes jotenkin. Kiinnostaisi kovastikin nähdä ne.

Kännykät tuli käyttöön joskus 90-luvulla lamakautena. Ehkäpä valtaosa havaitsemasi psyykejutut on enimmäkseen lamasta johtuvia. Lamalla ainakin on tutkitusti ollut vaikutusta monenlaisiin psyykkisiin juttuihin.

Tämä nyt tuntuu siltä kuin toteaisi että sade kastelee, mutta sanottakoon että kännyn merkittävin haitta on kuulla toisen kännyn sointiääntä, johon hän viivytellen vastaa, vaikka äänetöntäkin toimintoa on tarjolla. Tavallisesti hän on nainen jonka känny on "jossain". Todennäköisyys että hän etsii oikeasta paikasta heti, on miltei olematon.

Oletteko muuten huomanneet että kun mies katselee nuorta naista, jota ei tunne, nainen alkaa hiplata kännyään? Kaivaa vaikka sen taskustaan. Outoa tosin on että tuolla naistyypillä se löytyy heti.

Herra Tohtori
Seuraa 
Viestejä2613

Foliohattuahan saa käyttää kuka haluaa. Kukaan ei tule estämään jos haluat psyykesi suojata.

Sinkkiämpäri toimii tehokkaammin, mutta haittaa näkökenttää siinä sivussa. Paras suojaus saavutetaan luonnollisesti haarniskalla, jonka visiirin näköreiät on suojattu ohuella mylarkalvolla, mutta täyshaarniskan hankkimiskustannukset saattavat olla turhan korkeat.

Capito tutto, perchè sono uno
Persona molto, molto intelligente...

-Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

If you stare too long into the Screen, the Screen looks back at you.

Kännykän soittoäänistä tosiaan, jumalauta kun on kivaa julkisissa liikkua kun välillä pääle 50-vuotiaat henkilöt ovat NIIIIN innoissaan IHAN IKIOMAN uuden kännykän johdosta, että pitää sitten kavereille ylpeänä esitellä soittoääniä koko saatanan juna/metromatkan ajan.
Teinipissiksiltä vielä jotenkin tuon vammaamisen ymmärrän olemattoman aivokapasiteettinsa takia, mutta että AIKUISET IHMISET!
Eiköhän joku muukin täällä ole vastaavaan törmännyt.
Lisäksi "muusikkona" on harvinaiseen raivostuttavaa, kun juuri keksinyt jonkun hyvän riffinpätkän tai melodian ja koittaa pitää sitä päässä kotiin asti ja mitä käykään: viidestä suunnasta alkaa tulla tätä ääniterroria, ne joiden puhelin soi, vastaavaat siihen mahdollisimman viivyttelevästi, sitten joku leikkii siihen päälle soittoäänillä ja mieluiten vielä joku siinä korvanjuuressa huutaa koko elämäntarinansa koko vaunulle samalla kun selittää puhelimitse kaverilleen..
Luulisi jo, että tuo "hei kattokaa mul o käsimatkapuhelin, siinä on erilaisia soittoääniä, kuunnelkaa!!"-idiotismi olisi loppunut jo kymmenisen vuotta sitten, mutta ei...

Herra Tohtori
Foliohattuahan saa käyttää kuka haluaa. Kukaan ei tule estämään jos haluat psyykesi suojata.

Sinkkiämpäri toimii tehokkaammin, mutta haittaa näkökenttää siinä sivussa. Paras suojaus saavutetaan luonnollisesti haarniskalla, jonka visiirin näköreiät on suojattu ohuella mylarkalvolla, mutta täyshaarniskan hankkimiskustannukset saattavat olla turhan korkeat.


En suosittelisi foliohattua. Se kun vahvistaa taajuuksia 1,2-1,4Ghz(Sattumalta alue on varattu USA:n hallituksen käyttöön)

Paranoidisten ihmisten olisikin hyvä tutustua oheiseen asiasta tehtyyn tutkimukseen ennenkuin turvautuu foliohattuun.
http://people.csail.mit.edu/rahimi/helmet/

Kännykät ja tukiasemat tuottavat ympärilleen mikroaaltotaajuisen sähkömagneettisen säteilyn lisäksi mm. matalataajuisen (SLF) magneettikentän, ja tätä "telesaastaa" on käytännössä kaikkialla - ei vain kännyköijien päiden ympärillä. Puhetilassa olevan kännykkän matalataajuisen magneettikentän vuontiheys on n. 100-200 mG etäisyydellä 20-30 cm antennista (vrt. 20 kV:n voimalinja: alle 10 mG n. 20 metrin etäisyydellä johtimesta).

Muuten, Jämsän surmassa oli luutavasti kännyköity ahkerasti surmaa edeltävänä päivänä, olihan kyseessä lapsen syntymäpäivä, jolloin onnittelupuheluita riittää...

Researchers Link Suicide to Electromagnetic Fields

American scientists have uncovered a high rate of suicide among electric utility workers and suspect this is linked to electromagnetic fields and their possible effect on the brain chemical melatonin.

Researchers at the University of North Carolina think the electromagnetic fields may decrease levels of melatonin and that this may cause depression and suicide. Melatonin is linked to a variety of functions in the body including sleep, hunger, sexual desire and mood. The researchers compared levels of exposure to magnetic fields and the rate of suicide among more than 5,000 electrical workers and an equal number of other men.

The number of suicides among the electrical workers was twice as high as in the control group.The results of this study provide evidence for an association between cumulative exposure of extremely low frequency electromagnetic fields and suicide, especially among young workers.

Younger workers who had the highest exposure rates, particularly in the year before they died, had the highest rate of suicide. The team said the finding suggests younger workers may be more vulnerable to the effects of exposure. The researchers hypothesize that an increased vulnerability at younger ages may be based on a change in the nature of depression with age, with suicide more closely linked to depression among younger workers.

Journal of Occupational and Environmental Medicine March 15, 2000

COMMENT: The evidence will become more clear as time goes on. I believe there is plenty of research to support avoidance of these fields if at at all possible. However, I am not convinced that the mechanism has to do with melatonin rhythym disruption. One can review the EMF article which goes into more details. One of the simple measures that one should take immediately is to only use a portable or cell phone that has a jack so a head set can be used. One does not want to put this radiation into the brain. Let's be proactive on this one. It will be several more years before the research will be published which will clearly document what a major danger this type of radiation is. If you do have a cell phone and are unwilling or unable to use a headset, at least use the digital phone as it has significantly reduced radiation exposure relative to the analog phones.

jmeripih

Kännykät ja tukiasemat tuottavat ympärilleen mikroaaltotaajuisen sähkömagneettisen säteilyn lisäksi mm. matalataajuisen (SLF) magneettikentän, ja tätä "telesaastaa" on käytännössä kaikkialla - ei vain kännyköijien päiden ympärillä.

Puhetilassa olevan kännykkän matalataajuisen magneettikentän vuontiheys on n. 100-200 mG etäisyydellä 20-30 cm antennista (vrt. 20 kV:n voimalinja: alle 10 mG n. 20 metrin etäisyydellä johtimesta).

Muuten, Jämsän surmassa oli luutavasti kännyköity ahkerasti surmaa edeltävänä päivänä, olihan kyseessä lapsen syntymäpäivä, jolloin onnittelupuheluita riittää...

Onko tää jotain samaa provo paskaa kun toi aloitus viestikin.
Eikö täällä kukaan oikeesti tiedä mistään mitään. Kaikkiko on
jotain provoajia.

Vierailija

No voi Helvetti, minä luulin jo että jotain oikeasti asiallista keskustelua olisi ollut täälläkin. Luin otsikon väärin.

Luulin että tarkotetaan ihmisten sosiaalista tukiverkostoa, joka oikeasti vaikuttaa psyykkeeseen hyvin tai huonosti.

Mutta kysymys olikin tukiverkosta mitä käytetään kännyköissä ja muissa televempaimissa.

Vaihda kuule suti tumpulainen iän ikuinen perässä raahattava mobirasi uudempaan. Niissä ei ole enään antennia, joka säteilisi.
Samalla kannattaa ottaa folio päästä pois ja päivittää vähän softaa.
Mutta taitaa olla tuo palomuuri kasvanut liian korkeaksi, jolloin olo tuntuu vähän yksinäiseltä.

ällöttää
jmeripih

Kännykät ja tukiasemat tuottavat ympärilleen mikroaaltotaajuisen sähkömagneettisen säteilyn lisäksi mm. matalataajuisen (SLF) magneettikentän, ja tätä "telesaastaa" on käytännössä kaikkialla - ei vain kännyköijien päiden ympärillä.

Puhetilassa olevan kännykkän matalataajuisen magneettikentän vuontiheys on n. 100-200 mG etäisyydellä 20-30 cm antennista (vrt. 20 kV:n voimalinja: alle 10 mG n. 20 metrin etäisyydellä johtimesta).

Muuten, Jämsän surmassa oli luutavasti kännyköity ahkerasti surmaa edeltävänä päivänä, olihan kyseessä lapsen syntymäpäivä, jolloin onnittelupuheluita riittää...
Onko tää jotain samaa provo paskaa kun toi aloitus viestikin.
Eikö täällä kukaan oikeesti tiedä mistään mitään. Kaikkiko on
jotain provoajia.

En yleensä vastaile tällaiseen edustamaasi saastaviestintään, mutta kerropa sinä sitten, jos "oikeasti" tiedät aiheesta jotain mielenkiintoista? Pelkkä suun soitto ei hirveästi vakuuta.

saattoihan jämsän surmassa olla lähialueella epäviritteinen mikroaaltouuni päällä joka teki surmaajan hulluksi !

tavu
saattoihan jämsän surmassa olla lähialueella epäviritteinen mikroaaltouuni päällä joka teki surmaajan hulluksi !

Tuskin, mutta tukiasema tai useita sellaisia siellä on varmasti.

V....tuttaa minuakin, muttei säteily vaan nuo alinomaa
kilisevät kännykät, ei aamukahviaan huoltsikalla saa
rauhassa juoda kun aina soi säkkijärven polkka
jonkun taskussa !!!

jmeripih
tavu
saattoihan jämsän surmassa olla lähialueella epäviritteinen mikroaaltouuni päällä joka teki surmaajan hulluksi !Tuskin, mutta tukiasema tai useita sellaisia siellä on varmasti.

miktoaaltouuneja alueella on varmasti paljon. Ne ovat saattaneet vaiuttaa psyykeeseen!

Faktaa=itsemurhien lasku
Faktaa=henkirikosten lasku
Faktaa=lisääntynyt rekkaliikenne ja pidentyneet ajoajat
Faktaa=alkoholiveron lasku
Faktaa=vanhusten lisääntynyt määrä ja yksinäisyys
Fiktiota=televerkkojen vaikutus psyykkeeseen

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat