Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Elikkä millaisia pelejä pelaat mieluiten? änestysvaihtoehdoissa ei ole kuin muutama pelityyppi mutta äänestä sitä mitä noista mieluiten pelaat. Itse en nykyään ole pelaillut juuri ollenkaan kun siirryin linuxin käyttäjäksi enkä ole jaksanut rueta säätämään mutta jos on mahdollista niin rentoudun ihan mielellänki joskus jonkun autopelin parissa.

Sivut

Kommentit (40)

Voi ei.. Menin sitte laittamaan ton autopelit tohon.. Noo, jos pelaat auopelejä mieluumin kuin kumpaakaan noista niin kerro se.

Autopelejä, niitä on tullut joskus pelailtua. Muuta ei. Aikaisemmin kilpailin netissä toisten kanssa, mutta ei enää ole tullut sitä tehtyä.

salai
Seuraa 
Viestejä7582
Liittynyt17.3.2005

Sökö on pelien kuningas.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Lentosimulaatioita ja autopelejä.

Joskus nuoruudessa (kun oli vielä refleksit tallella) tuli pelattua myös näitä 1st person räiskintää, kuten Wolf3D ja DOOM.

Vastasin että strategiaa, mutta enemmän tulee purettua turhautumista ammuskelupeleihin. Ei siis mitään sinkohippoja, vaan Day of Defeatia yms.

Ajattelin nyt joululomalla pelata vanhan, juoneltaan kehutun Planescape Tormentin läpi. Onko kellään kokemuksia kyseisestä pelistä?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat