Seuraa 
Viestejä45973

Pohja se on minunkin pussissani. Kaukosäätimiä on ihan liikaa. On tv:n kaukosäädin, digiboksin kaukosäädin, videon säädin, DVD-soittimen säädin ja vieressä myös radion kaukosäädin.

Ajattelin vihdoin hankkia ns. yleiskaukosäätimen ts. palikan, jota tottelee jokainen laite.

Vaan tulipa mieleeni kysymys säätimistä.

Voiko yleiskaukosäätimen virittää ohjaamaan mitä tahansa infrapuna-aalloilla toimivaa laitetta, vaikka laitteessa ei olisi ohjeita kalibrointiin? Nimittäin vain digiboksissani on ohjeet yleiskaukosäätimen kalibrointiin.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Ylessäädin toimii mainiosti. Osittain. Kun tarvitset jotain erityistä säädettävää, on otettava käteen originaali. Eli hanki vaan iso pöytä, jolle sijoitat kaikki originaalit ja yhden yleissäätimen. Se yksi yleissäädin on hyvä pitää muistuttamassa todellisuudesta. Kun nimittäin näet jossain sen todellisen yleissäätimen, on mahdollista että ostat senkin, jos et muista miten asiat ovat säätimien ihmemaassa.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Parhaimmat yleiskaukosäätimet pystyy opettamaan käyttämällä laitteen omaa kaukosäädintä. Samoin parhaimmat pystyy päivittämään tukemaan uusia laitteita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kaikkia yleiskaukosäätimiä ei voi opettaa. Voi vain valita listasta valmiiksi ohjelmoidun laitteen.

Itse halusin oikeasti oppivan laitteen. Markkinoiden paras halpa täysin opetettava on Prodige Verkkokauppa.comista 25€. Ohjaa kahdeksaa laitetta ja siinä on LED näyttö, mikä kummasti helpottaa ohjelmointia.

Vinkkinä voisin mainita, että ohjelmoin yhdestä laitteesta combon, jolla voi käyttää kaikkia normaali toimintoja: kanavat, ääni, kuvasuhde, nauhoitus ja katselu kaikkine toimintoineen.

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Aivan. Mutta ensin ostetaan Lidlistä se ensimmäinen. Vasta toinen on kenties riittävän tasokas. Kuka on heittänyt jonkun säätimen roskikseen?

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat