Seuraa 
Viestejä13176

Tuskin meinaavat oikeasti, mutta kukkahattutädit kuitenkin ovat sitä mieltä että väkivaltaisten tietokonepelien kehittäjät pitäisivät laittaa vankilaan.

Linkki:

http://www.konsolifin.net/uutinen.php?site=ps2&id=3107

http://www.ft.com/cms/s/e98b3a9a-851c-1 ... e2340.html

Lainaus:

Saksassa halutaan väkivaltapelaajat linnaan
Maanantai 11.12.2006 - Oliver

Saksan aluepoliitikot ovat hyvää vauhtia valmistelemassa lakia, joka kiristäisi maan tiukkoja videopelisäädöksiä entisestään. Uuden lain mukaan "julmaa väkivaltaa" sisältävien pelien kehittäjät, jälleenmyyjät ja pelaajat voisivat saada jopa vuoden vankeusrangaistuksen.

Baijerin ja Ala-Saksin osavaltioiden esittelemä laki on reaktiota viime kuussa tapahtuneeseen kouluammuskeluun, jossa 18-vuotias aktiivinen Counter Striken pelaaja haavoitti 11 ihmistä ja ampui lopulta itsensä. Tapaus on vaikuttanut myös yleiseen mielipiteeseen, sillä kyselyn mukaan 72% vastaajista syytti vastaavista tapauksista pelejä ja 59% oli valmis tukemaan väkivaltaisten pelien kieltoa.

Saksan osuus Euroopan pelimarkkinoista on neljännes ja Saksaan on ennenkin tehty omia, siistittyjä versioita peleistä. Täydellinen myyntikielto olisi kuitenkin iso kolaus pelifirmoille.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

No huh huh.
Kyllähän nyt häiriintynyt ihminen löytää esimerkin toiminnalleen mistä tahaansa.
Jos "normaali ihminen" laitetaan pelaamaan läpi esim GTA3, GTA:VC ja GTA:SA niin tuskin on käytöksessä havaittavissa eroa aiempaan.
Pelit kyllä sisältävät väkivaltaa siitäkin edestä, mutta onko tämä syy siirtää sitä elävään elämään?
Mielestäni ei.

No, alkaisivat vääntää pelejä, joissa pyörisi vain kukkahattutätejä selittämässä miten on oikein elää , niin kuinkahan paljon ruumiita sitten tulisi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mikäli olisi mahdollisuus ampua niitä kukkahattutätejä, niin paljon.
Se on kuitenkin pelkkää peliä ja jos jotain ei ole pakko sietää niin ainahan sen voi teloittaa (pelimaalimassa haloo).

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat