Seuraa 
Viestejä45973

mielenkiintoinen sanavalinta päivän Kalevassa:

http://www.kaleva.fi/plus/index.cfm?j=620520

Kaleva
Ministeriöt: Pakolaiskiintiö täytetään kokonaan
ilma

Työministeriö ja sisäministeriö ovat sopineet tämän vuoden pakolaiskiintiön täyttämisestä kokonaan. Tavoitteena on valita ensi viikolla Turkista mahdollisimman suuri määrä pakolaisia.

Jäljelle jäävä osuus kohdennetaan hätätapauksiin ja alkuperältään myanmarilaisiin pakolaisiin, työministeri Tarja Filatov ja sisäministeri Kari Rajamäki ovat sopineet.

Hallitus on myös valmis tekemään ensi vuonna tarvittavat budjettiratkaisut, jos ja kun osa kiintiön täyttymisestä venyy ensi vuoden puolelle.

Tämän vuoden kiintiö on kaikkiaan 750 pakolaista. Ministeriöt ajautuivat äskettäin julkisuudessa sanaharkkaan siitä, miksi kiintiö on täyttynyt niin hitaasti.

Heräsi kysymys, miksi juuri Turkista? Miksi mahdollisimman paljon?

Onko nimen omaan Turkissa näin paha ihmisoikeustilanne, että juuri sieltä otetaan mahdollisimman paljon? Käsittääkseni Turkki on sangen länsimainen ja kehittynyt valtio?

Tietääkseni on olemassa muita maita, joissa tilanne on todella huono kansalaisilla. Mutta ilmeisesti heitä ei tarvitse kelpuuttaa?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

Kun Turkki liittyy EU:iin, pakolaiset voi palauttaa takaisin rättipääsafarille.

Toisaalta turkkilaiset voivat ostaa mökkipaikkoja Suomesta ja kansoittaa uimarantamme kesäisin. Turkki on hyvä myös talvella. Se lämmittää kivasti.

Mielestäni Turkki ei voi liittyä sivistyneeseen länteen ennen kuin sieltä on karsittu ongelma-ihmiset pois steriloinnilla tms.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
.
Turkista totta kai, työllistävät itsensä parhaiten.

http://www.hs.fi/talous/artikkeli/Maaha ... 5223655932

Lainaus:
"Turkkilaisilla on huomattavan suuri yrittäjäaktiivisuus"

eli sillä ei ole mitään väliä jos jossain Ruandassa sisällisodassa raiskataan ja tapetaan naisia ja lapsia. Nehän saa jäädä sinne, me tarvitaan lisää turkkilaisia pizzanpyörittäjiä?

Puhutaanko enää pakolaisista?

tavu
Miksi mahdollisimman paljon?

Koska Filatov on muiden "kulttuurin rikastumisen" evankelistojen tapaan aivokuollut idiootti. Siksi.

Ei kai sille mitään voi, että valitsemamme poliittiset eläimet ovat tehneet poliittisen päätöksen ottaa vuodessa tietyn määrän huippuosaajia elätettäväksemme.

Jokainen voi äänestäessään tai äänestämättä jättäessään ajatella asioita.

Mutta sille luulisi voivan, ettei sieltä nyt väkisin oteta kriteerit täyttämättömiä ihmisiä. Kai se on laitontakin? Virkavastuulla toimiessaan ei pitäisi poliittiset painoarvot paljon hetkauttaa. Kansalaisvalvontaa tulisi lisätä!

Filatov ja kumppanit pyrkivät saattamaan Suomen kaupungit samanlaiseen sotatilaan mitä muualla euroopassa jo tapahtuu:

Pertti Rönkkö / STT

Musliminuoret ottavat Berliinissä poliisin kanssa yhteen katujen herruudesta. Tuomarit syyttävät päättäjiä ongelman vähättelystä ja vaativat ulkomaalaisia hyväksymään saksalaisen järjestyksen.

Berliinin nuoriso-oikeuden tuomarit Kirsten Heisig ja Günter Räcken rikkoivat Saksassa ulkomaalaisongelmiin liittyvän vaiteliaisuuden syyttäessään aiemmin syksyllä turkkilaisia ja arabitaustaisia nuoria lisääntyneestä katuväkivallasta.

Tagesspiegel-lehdelle myöntämässään harvinaislaatuisessa haastattelussaan he luettelivat Berliinin vaarallisimmiksi kaupunginosiksi Kreuzbergin, Weddingin ja Neu-Köllnin. Niiden asukkaista suuri osa on muslimeja.

Joukolla poliisia vastaan

Ryöstöjen määrän lisääntymisestä huolestuneiden tuomareiden mielestä on pelottavaa, miten saksalaisten ja maahanmuuttajien poikkeavat käsitykset yleisestä järjestyksestä kuohahtavat yhä useammin avoimeksi väkivallaksi.

Satapäinen turkkilaisten ja arabinuorten joukko yritti estää Kreuzbergissä marraskuussa poliisia viemästä kuulusteluihin kahta 12-vuotiasta turkkilaispoikaa, jotka tavattiin ryöstämästä saksalaista ikätoveriaan.

- Emme voineet hyväksyä, että poliisi pistää näin pieniä lapsia käsirautoihin, kertoo paikalla sattumalta ollut 17-vuotias Turgan.

Tapahtumapaikkana olleen Wranglerkadun asukkaat syyttävät virkavaltaa rasismista.

- Poliisi huusi väkijoukolle, että painukaa takaisin kotimaahanne, jos ette hyväksy meidän tapojamme, muistelee tapahtumapaikan lähellä asuva Ünal Bakir. Hänen vanhempansa tulivat Saksaan 1960-luvulla, ja Bakir on Saksan kansalainen.

- Saksa on kotimaani, mihin siis lähtisin, hän sanoo.

Vihaiset siirtolaiset ovat estäneet aikaisemmin palokuntaa sammuttamasta tulipaloa ja kuljettamasta autokolarissa loukkaantunutta lasta hoitoon. Syitä tähän ei tiedetä.

Berliinin poliisilaitokselta kerrotaan, että nuorten maahanmuuttajien aggressiivisuus lisää työpaineita. Hälytyksiin lähdetään tuplamiehityksellä, jos tappeluun tiedetään osallistuvan turkkilaisia tai arabeja.

Berliinin kolmesta ja puolesta miljoonasta asukkaasta joka neljännellä on ulkomaalaistausta. Valtaosa heistä on kotoisin Turkista ja muista islamilaisista maista.

Pelottavaa kielenkäyttöä

Berliinin sisäministeriön pitkään julkisuudelta varjeleman tilaston mukaan katuryöstöihin syyllistyneistä nuorista 80 prosenttia on maahanmuuttajaperheistä. Joka kolmas alle 18-vuotias turkkilaispoika on joutunut poliisin kirjoihin.

Berliiniläiset tuomarit kertoivat haastattelussa kouluista, joissa muslimipojat sättivät saksalaisia "sianlihan mässääjiksi" ja "paskakristityiksi" ja joissa saksalaisten koulutovereiden ei sallita käyttää edes sama ulko-ovea muslimien kanssa.

Kaikki jengien rikokset eivät tule tuomareiden mukaan poliisin tietoon, koska uhrit pelkäävät kostoa. Jengit varastavat uhreiltaan koululaispassin saadakseen selville uhrinsa kotiosoitteen ja uhkaavat tulla "kotikäynnille", jos tapahtuneesta kerrotaan poliisille.

Poliisivapaita alueita ei hyväksytä

Berliinin kristillisdemokraattiset ja demaripoliitikot yhtyvät poliisin ja tuomareiden havaintoihin, että varsinkin nuorten maahanmuuttajien keskuudessa on vahvistumassa vihamielisyys saksalaisia kohtaan.

- Jos sana paskapää kuuluu kouluissa sanaston ystävällisempään päähän, niin jotakin on perusteellisesti pielessä, totesivat tuomarit.

He pelkäävät ongelmakaupunginosien ajautuvan nykymenolla umpikujaan.

Korkean tason hätähuuto on saanut myös ulkomaalaisten tekemien rikosten suhteen lepsuksi syytetyn poliisin uusiin ajatuksiin. - Emme hyväksy poliisivapaita alueita, lupasi Berliinin sisäministeri Ehrhart Körting kohuhaastattelun jälkeen.

Hän vannoo, että kaduille palautetaan järjestys. Poliisivoimiin aiotaan myös palkata lisää turkkilaisia ja arabipoliiseja.

Berliinin turkkilaisjärjestöt eivät ole ottaneet kantaa nuorisotuomareiden ja poliisin väitteisiin katuväkivallan kasvamisesta ulkomaalaisalueilla.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat