Seuraa 
Viestejä45973

45254
81418
72827
54745
18581
27172

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (15)

Et yhtään helpota että mistä muusta on kyse kuin symmetrisistä luvuista? Ovatko alkulukuja vai muodostavatko yhdessä jotain hauskaa?

Voipi myös tarkoittaa vain numeroiden muotoon perustuvaa symmetristä kuviointia, jolla ei ole lainkaan tarkoituksellista matemaattista sisältöä.
Tai ehkä sittenkin "saippuakauppias"-efektiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joo oikein. Tein juuri pitkän sepostuksen, mutta se katosi. Eli Allah ei välttämättä tahdo että levittelen sellaista turhanpäiväistä ja psykoottisen oloista asiaa. Olin vain kertomassa miten tuo syntyi ja mitä olin siitä päätellyt, mutta ei niin ei.

mutta oikein oletta hahmottaneet.

Mutta pointti olis siinä että luvut josta lähdin liikkeelle olivat 3666, 444 ja 1222 jotka muutin pinääreiksi ja laitoin peilikuviksi ja unen seurauksena, josta heräsin klo 4:44 katkaisin nuo päällekkäiset jonot kohdista, joissa ykköset muodostivat sarjan ja laskin niiden ulkopuolelle jäävien merkkien summan. Eli sain 45254. ja edelleen

45254
81418
72827
54745
18581
27172

huomasin että luku 3660 joka oli laukaissut aikanaan psykoosini eli kolmoset ja kutoset puttuivat tai olivat piilokoodina taustalla. Huomasin myös että jokainen pystyrivi ynnättynä oli 27 eli 9

Ja pidin sitä mielenkiintoisena mallina, joka kuitenkin yksinkertaisuudessaan on matematiikan katsontasuunnasta järjetön.

ei sen kummenpaa.

Ei tarvitse kertoa, mutta ihan mielenkiinnosta kysyn, että miten jokin luku voi laukaista psykoosin? En ole aiemmin kuullut sellaisesta.

Armitage
Ei tarvitse kertoa, mutta ihan mielenkiinnosta kysyn, että miten jokin luku voi laukaista psykoosin? En ole aiemmin kuullut sellaisesta.

Kaikkien muiden olosuhteiden täytyy tietysti olla kohdallaan ja huolelliset alkuvalmistelut vuosien ajalta (Kaikki mahdolliset saatavilla olleet alkaloidit). Sitten maanis/grandioottis tyylinen puhelu ystävälle, joka loukkaantuu jostain sanomastani ja toteaa: "Aha, no sitten se on se kolmetuhattakuusisataakuusikymmentä". Kiitän häntä kohteliaasti ja lopetan puhelun. Samassa "ymmärrän" mitä on tapahtunut. Minun hallussani on pedon luku. Enkä tosiaankaan tiedä, mitä sillä pitäisi tehdä. Itse en ainakaan halua sitä, mutta kuka sen haluaa? Jostain syystähän se on minulle annettu. Asiat kulkevat omalla painollaan... Otsasiru asenneetaan (näin asian silloin tulkitsin), jonka jälkeen aistihavainnot muuttuvat entisestään. Erinäisten silloisen tietämykseni valossa "mahdottomien" asioiden jälkeen pääsin suljettuun hoitoon, josta matka oikeastaan vasta alkoi. Koko tapaus on tietysti hyvin laaja ja jos joku on kokenut todellisen psykoosin tietää, että sen aikana normaalit käsitykset esimerkiksi ajasta karisevat. Joten tuostakin kokemuksestani voisi kirjoittaa pitkän kirjan, mutta se olisi vain yksi ikävätapaus kaikkien scifi tapausten joukossa.

Islamin valossa asia on hyvin selvä. Ja kiitetty olkoon Allah, joka on suvainnut johdattaa minut uskontoonsa.

Abdu-Rahman
Armitage
Ei tarvitse kertoa, mutta ihan mielenkiinnosta kysyn, että miten jokin luku voi laukaista psykoosin? En ole aiemmin kuullut sellaisesta.Islamin valossa asia on hyvin selvä. Ja kiitetty olkoon Allah, joka on suvainnut johdattaa minut uskontoonsa.

Tuttavani sairastui psykoosiin ja oireet, hallusinaatiot ja harhakuvitelmat olivat saman tapaisia, ei tietenkään samoja mutta verrattavissa.

Onneksi olet kuitenkin toipunut ko. sairaudesta jota ei ole helppo nujertaa. Mielenkiinnosta kysyn että saitko millaista tukea Islamista (oletaan että se ei ole pelkästään trollia). Johdattiko/tutustuttiko sinut joku tähän katsomukseen vai löysitkö sen itse tai miten se ylipäätään tapahtui?

Tähänkään ei ole pakko vastata.

konna
Abdu-Rahman
Armitage
Ei tarvitse kertoa, mutta ihan mielenkiinnosta kysyn, että miten jokin luku voi laukaista psykoosin? En ole aiemmin kuullut sellaisesta.Islamin valossa asia on hyvin selvä. Ja kiitetty olkoon Allah, joka on suvainnut johdattaa minut uskontoonsa.Tuttavani sairastui psykoosiin ja oireet, hallusinaatiot ja harhakuvitelmat olivat saman tapaisia, ei tietenkään samoja mutta verrattavissa.

Onneksi olet kuitenkin toipunut ko. sairaudesta jota ei ole helppo nujertaa. Mielenkiinnosta kysyn että saitko millaista tukea Islamista (oletaan että se ei ole pelkästään trollia). Johdattiko/tutustuttiko sinut joku tähän katsomukseen vai löysitkö sen itse tai miten se ylipäätään tapahtui?

Tähänkään ei ole pakko vastata.

Ensinnäkin Islamissa on selkeä monoteistinen oppi. Myöskin se pitää sisällään kaikki elämän alueet. Esimerkiksi kaikki päihdyttävät aineet on kielletty muslimilta. Ja sen lisäksi, että ne on kielletty, on myös järjestelmä miten ne tuomitaan. Myöskin on tietoa Zinneistä, jotka ovat muslimin todellisuutta. Ja psykoosissa ollut tulee jossain määrin tietoiseksi näiden tulestaluotujen henkiolentojen olemassa olosta. Vaikka lääkärit yleensä selittävätkin ne pois aivokemian häiriöinä, ei se poista niiden todellisuutta. Tieto näistä, auttaa ymmärtämään myöskin kaikkia niitä "mystisiä" asioita, joita psykoosin aikana tapahtuu. Me esimerkiksi tiedämme, että zinnit näkevät meidät, mutta me emme normaalisti näe tai havaitse heitä (Poikkeuksia tapahtuu esim. psykoosissa). He pystyvät myös liikkumaan paljon nopeammin kuin ihmiset mm lentämällä ja kaikki mikä tunnetaan magiana ja okkultismina on peräisin zinnien vaikutuksesta, noin yleisesti ottaen. Kuitenkin me tiedämme, ettei kaikki zinnit ole lainkaan pahan tahtoisia vaan jotkut ovat esim. muslimeita ja palvovat luojaansa. Kuten Jumala on Koraanissa sanonut luoneensa zinnit ja ihmiset vain palvomaan itseään.

Pidin kaikkia uskontoja perimmältään samoina, mutta en tiennyt Islamista mitään. Kun tapasin lapsuuden ystäväni, joka oli palannut Islamiin hän aina tavatessamme kertoi siitä. Vaikutuin hänen uskonsa voimakkuudesta, ja siitä tiedosta, minkä hän oli omaksunut Koraanista ja Profeetan (Ayhps) sunnasta. Ja koska olin siihen saakka pitänyt Jeesuksen (rh) opetuksia suuressa arvossa ja uskonut 15 vuotiaasta lähtien "Israelin Pyhään", luettuani profeetta Hezekielin (rh) kirjan. Islam oli puhdas ja suora tie, jota salaa halusin kulkea, mutta pidin itseäni liian arvottomana, niin hienoon elämäntapaan. Lopulta kuitenkin Jumala ohjasi minut tilanteeseen, jossa lausuin sahadan, eli ÄSHÄDY AN LÄÄ ILÄÄHÄ IL LALLAAH! WA ÄSHÄDY ÄNNÄ MUHAMMEDEN RASUULILLAAH. Ja sen todistuksen jälkeen ei ole paluuta vanhaan.

"Esimerkiksi kaikki päihdyttävät aineet on kielletty muslimilta."

Mistä kohtaa koraania näin tulkitset?

Koraanissa kielletään "viini". Eli jos joku noudattaa koraania, huomioimatta muita asioita hän voi juoda viinaa ja kaljaa esimerkiksi. Mutta Koraani osoittaa myös, että kaikki vahingollinen on haram. Näin ollen me jo sen tiedon perusteella voimme päätellä, että moni muukin asia on haram, kuin viini. Jos kysyt joltain Jumalaa pelkäävältä uskon oppineelta ja lain oppineelta, niin saat vastauksen, että kaikki päihdyttävät aineet on haram. Ja hän varmasti osaa tuoda sinulle liudan todisteita väitteelleen. Minä en ole oppinut mies. Paitsi kokemuksen kautta, että päihteet ovat vahingollisia. Myös Hamppu on päihde ja sekin on haram. Ihan vaan tiedoksi.

Kuules vitun Abdu-Rahman-rättipää!

Jos tosiaankin kaikki ihmiselle vahingollinen on "haram", niin miksei kaikkia uskontoja kielletä, ne kun on tämän maailman suurin murheenkryyni?

Manticore
Kuules ***** Abdu-Rahman-rättipää!

Jos tosiaankin kaikki ihmiselle vahingollinen on "haram", niin miksei kaikkia uskontoja kielletä, ne kun on tämän maailman suurin murheenkryyni?

Hyvä kysymys. Ja niin kaikki uskonnot tullaankin kieltämään paitsi Islam, joka ei ole murheenkryyni, vaan jumalan valitsema uskonto ihmiskunnalle. Ja tätä vastausta et varmaan halunnut kuulla? Jeesus (rh) ei tule hyväksymään muita uskontoja, kuin puhtaan monoteismin, Jumalan lähettilään (Ayhps) uskonnon.

Rauhaa kumminkin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat