Seuraa 
Viestejä45973

Kysyisin mitä mieltä olette kyseisestä pelistä?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (9)

Hmm... Kaverini lähti lataamoon pelattuaan liikaa. Sukulaiset olivat tulleet käymään ja hän ei reagoinut mitenkään heidän puheisiinsa, tuijotti pelkästään tietokoneruutua. Onneksi älysivät passittaa psykiatriselle osastolle. Näin häntä viimeksi pari kuukautta sitten. En kuitenkaan kehdannut kysyä millä levelillä hän oli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

WoW on kieltämättä hyvinkin addiktiivinen joillekkin.
Huomasin tämän itsekkin kun kesällä sitä kanssa-asukin koneella kokeilin.
Aikaa pelin parissa saattoi kulua huomattavia määriä viikossa. Välillä aina ajatteli että nyt on syytä pitää taukoa sillä se alkoi heikentämään sosiaalista kanssakäymistä ystävien kanssa.
Tosin onhan sekin tavallaan sosiaalista että pelin kautta tutustuu uusiin ihmisiin joiden kanssa sitten pelaa yhdessä. Tässä pelissä oikeasti ollaan ihmisen kanssa tekemisissä ja keskustellaan.
Hyvää ajanvietettä ja hauska peli mutta tämänkin kanssa on helppo mennä liiallisuuksiin.

Cosmic-Fairy
Tässä pelissä oikeasti ollaan ihmisen kanssa tekemisissä ja keskustellaan.
Hyvää ajanvietettä ja hauska peli mutta tämänkin kanssa on helppo mennä liiallisuuksiin.

Fyysinen kanssakäyminen ja yhteinen tekeminen hakkaa WOW:n 100-0

En ole pelannut. Kiintoisaltahan tuo vaikuttaa, mutta se vaatisi aikaa enemmän kuin minulta liikenee ja pelkään jääväni koukkuun. Kun pre-paid -peliaikakortin aktivoi, siinä olisi sitten "pakko" roikkua parin kuukauden ajan niin paljon kuin ehtii, sillä peliaika kuluu riippumatta siitä, onko linjalla vai ei. Ja vielä jos liittyy johonkin kiltaan tai mitä yhteisöjä siellä nyt onkaan, "velvoitteet" omaa joukkuetta kohtaan saattavat pahentaa addiktiota vielä entisestään.

Miekkailen sitä paitsi mielummin omakätisesti oikealla miekalla kuin virtuaalisesti.

Joker
Cosmic-Fairy
Tässä pelissä oikeasti ollaan ihmisen kanssa tekemisissä ja keskustellaan.
Hyvää ajanvietettä ja hauska peli mutta tämänkin kanssa on helppo mennä liiallisuuksiin.Fyysinen kanssakäyminen ja yhteinen tekeminen hakkaa WOW:n 100-0

Liioittelet. Kyllä sille WoW:illekkin pitää muutama piste laskea. Oisko pikemminkin vaikka 97-3
Ei jatkuvasti jaksa sosialisoida muiden kanssa. WoW voi olla hieno tapa erkaantua arjesta edes hetkeksi. Sama se viettääkö muutaman tunnin esim elokuvaa katselleen tai wowittaen.
Itse olen WoW:in viihdekäyttäjä. Olin juuri parisen kuukautta pelaamatta mutta edelleen on kiva istua kerran tai pari kertaa viikossa virtuaalimaailman ääreen muutamaksi tunniksi.

ärsyttävä peli.
siihen hurahtamin on mielestäni yhtä turhaa, kuin kirkkoon liittyminen ja jumalaan uskominen

Liikaa hypetetty peli minusta. Ja toiseksi, liian addiktiivisia vaikutuksia ainakin kun kuuntelee noita urbaanilegendoja WoWista.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat