Seuraa 
Viestejä45973

Onkohan Tiede-lehdessäkään maailmanparannuksen ja "monikulttuuri"-uskonnon huumassa ajateltu asioita loppuun asti? Itseasiassa rupeen olemaan kyllästynyt koko lehteen sen muuttuessa monikultturistajien propagandavälineeksi. No niin, pääasiaan mennäkseni:

-------------

Koko ensi hallituskauden Suomen hallitusohjelman ja muunkin toiminnan ykkösasiaksi on Vihreiden mukaan nostettava oletetun ilmastomuutoksen torjunta.
Mahtavaa. Pelkästään Kiinan ja Intian autoistuminen ja muu talouskasvu tarkoittaa sitä, että näiden maiden vuosittainen ilmastonkuormitus kasvaa moninkertaisesti sen, mitä koko Suomi tuottaa näitä päästöjä. Ja ylipäätään koko maailmaa pistetään tasaiseksi erityisesti kehitysmaissa huimaa vauhtia. Jo vihreiden ajamien "bio" polttoaineiden laajamittainen tuottaminen tarkoittaa käytännössä koko maailman sademetsien tuhoamista eliöstöineen ja sitä kautta hallitsematonta ekosysteemin todennäköistä romahdusta. Kaiken nykyisen tuhoamisen lisäksi siis. Afrikkalaisethan ovat jo oman maanosansa aika pitkälti totalisoineet ja hakanneet tasaiseksi.

Vihreät ym. vaativat myös n. 50000 afrikkalaisen/ muslimin maahanottamista vuosittain Suomeen, jotka täällä lisääntyisivät vähintään yhtä holtitonta tahtia mitä kotimaissaan ja jotka sitten täällä Suomessa kuluttaisivat tietenkin luonnonvaroja ja aiheuttaisivat päästöjä väliillisesti ja välittömästi. Miten tämä sopii yhteen kestävän kehityksen tai ilmastonmuutoksen suhteen?

Vihreät puhuvat myös ympäristöpakolaisista. Kun kehitysmaat tuhoavat oman elinympäristänsä (joka on meidän länsimaalaisten syy ja vastuulla lol), niin syntyy YMPÄRISTÖPAKOLAISIA. Meidän länsimaalaisten suomalaiset mukaanlukien velvollisuus on siten uudelleenasuttaa nämä sadat miljoonat afrikkalaiset, vihreiden ja heidän hengenheimolaistensa maailmanparantajien käsityksen mukaan. Koska Suomi on harvaanasuttu maa, niin Suomen vastuulla olisi jopa kymmenien miljoonien afrikkalaisten asuttaminen ja elättäminen. Ja ainahan meillä on HUMANITÄÄRISYYS sekä IHMISOIKEUDET velvoitteinamme.

MITEN TÄMÄ ON LINJASSA KESTÄVÄN KEHITYKSEN JA ILMASTONMUUTOKSEN ESTÄMISEN SUHTEEN?

Maailmahan tuskin pystyy kestävälllä tavalla elättämään yli miljaardia ihmistä. Vielä vähemmän kun kaikkein saasteettomin ja vähiten tuhoa aiheuttava perusvoiman tuotantokin on pannassa, eli siis ydinvoima. Miten tämä sopii yhteen kestävän kehityksen kanssa?

Itseasiassa vaikka suomalaiset lopettaisivat kaiken energiankäytön ja muunkin kulutuksen tai vaikkapa tekisivät joukkoitsemurhan (joka monikultturistajien mielestä olisi ihanneratkaisu), niin tällä saavutettaisiin ehkäpä muutaman päivän piikki alaspäin kasvihuonekaasupäästöjen trendissä ylöspäin.

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Vihr ... 5223727376

Tiede-lehdestä sai jo esimakua tästä. Siinä toimittaja ihmetteli, että nykyisten maahanmuuttolakien kiristäminen (missä, koska?) on ristiriidassa tulevan ilmasto- ja ympäristopakolaisuuden suhteen.

Kysyisin näiltä hengen ja humanitäärisyyden jättiläisiltä, että KUINKA PITKÄ OLISI Euroopan, Suomen ja suomalaisten ELINAJANODOTE TÄLLAISESSA TILANTEESSA? Entä miten ilmastonmuutos ja kasvihuonekaasujen päästöt reagoisivat tällaiseen, vai olisiko täällä ylipäätään enää ketään kiinnostunut moisesta?

Taitais käydä niin, et ensin Titanic ajoi jäävuoreen ja sitten vihreet ja maailmanparantajat lastasivat pelastusveneet äärimmilleen, jonka jälkeen ne uppos.

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat