Seuraa 
Viestejä1324

Nojatuolitiedemiehiä kiusaava ilmiö.. Mutta heräsi tässä ajatus että gravitaatio olisikin atomitason vuorovaikutuksen aikaansaannos, kuitenkin.. Tottakai, mutta tässä jotain ajatuksia Newtonin, ja erään toisen hiukkastiedettä tutkivan tieteenalan yhdistelyn lopputulos.

Käytännön ja järjen yhteenveto puoltaa ensinnäkin jo tutkittua asiaa että kappaleet vetävät toisiaan puoleensa. Tästä päästäänkin asiaan...

Väitänkin että avaruus ja ns. BB teoria voisikin olla totta, mutta mikroskooppisella tasolla koko 'kaikkeuteen' nähden.
Väitän että - kun galaksiryhmien tai galaksien väli kasvaa tarpeeksi suureksi, massan ja etäisyyden vaikutus heikentää gravitaatiovoimia KOSKA tila galaksien välissä lähentelee 'tyhjiötä', eli atomien väliset etäisyydet kasvaa niin suuriksi (neliömetrin alueella vain yksi atomi, näin olen jostain lukenut.. tai jopa harvemmassa.. atomien välit voisivat kasvaa jopa metreihin), ELI 'vetovoima' galaksien välissä on olematon.
Kun tälläinen suurimassainen galaksi pyrkii karkuun, ja pääsee tietyn raja-arvon yli (etäisyys ja liikesuunta + massa) se ei kulje koordinaatistossa enää nk. BB keskustaa kohti, vaan laajenee käsitetyn BB teorian keskipisteestä. Eli alati laajeneva maailmankaikkeus.
Kuvitelkaa muovikelmua jota venytetään.. Alussa se pistää hanttiin, mutta kun sitä venyttää, se alkaa venyä helpommin ja helpommin, kunnes antaa periksi. Eli voima (lue tähän tekstiin 'massa') kasvaa tarpeeksi (tottakai avaruudessa kulkiessaan iso galaksi vetää puoleensa pienempiä kappaleita, joten massa kasvaa samalla kun sillä on jo 'kineettinen' liike energia.. niin etäisyys kasvaa, ja samalla vaikuttava voima heikkenee (lue - gravitaatio).

Tästä seuraa se että suuret ja kaukana samalla suunnalla ajelehtivat galaksit vaikuttavat keskenään, ja saattavat muodostaa suuria ryhmittymiä, jotka aikojen kuluessa vetävät toisiaan puoleensa, ja massan kasvaessa tietyn rajan yli, ne räjähtävät ohuena pölynä ympäriinsä, ja laajeneva liike ajaa taas tämän uuden 'BB' hetken muodostamaan planeettoja ja galakseja uudelleen.. - kiertokulku on valmis..

Voisi kuvitella että olisi ISO BB, ja monta pientä BBtä. Esimerkiksi valtavat sumut avaruudessa.. Nämä olisivat jonkinlaisia big bangeja.

EDIT: Kirotus vihreitä ;P

Savor, Olkoon sielusi kevyt kuin mielesi tuote.
- Maalaisjärki

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Maalaisjärki
Seuraa 
Viestejä1324

UP

Eikö tästä saa jutunaihetta? Onko kukaan ajatellut näin myös?
..Jotenkin tuon sanan ''laajeneminen'' sanominen saa mun niskavillat pystyyn..
nimimerkillä. Foorumia pitempään seuraillut..

Savor, Olkoon sielusi kevyt kuin mielesi tuote.
- Maalaisjärki

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat