Seuraa 
Viestejä45973
  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

Juutalainen kun Pietari oli, ni yritti vaihtaa niitä HullussaPorossa: "Vaihda Jeesukset Mooseksiin".

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jouluna juhlitaan Jeesuksen syntymäpäivää

Kukaan ei ole muistanut ostaa prismasta lahjaa synttärisankarille. Jeesus tietää sen. Siksi ei saavu itse omiin juhliinsa.

Jeesus syntyi 4-7 vuotta syntymänsä jälkeen. Tarkkaa vuotta ei tiedä kuin Jeesus. Tarkan syntymäpäivän ja atomikellon ajan tietää jokainen juutalainen kauppias. 24.12 se oli ja on, kunnes juutalaiset nousevat ilmalaivalla Jumalansa tykö.

Miksi juutalainen kauppias juhlii Jeesuksen syntymäpäivää, vaikka kieltää hänen taivaallisen alkuperän?

Siksi että se päivä on VOITON päivä ja moni juutalainen toivoo voittoa joululahjaksi.

Eräs vitsi meni osapuilleen seuraavasti.

Kerran, ei niin kauankaan sitten, teki Joulupukki lähtöä jokavuotiselle matkalleen. Tällä kertaa vaikeuksia riitti, sillä osa tontuista oli sairastunut, eivätkä loput pystyneet hoitamaan hommia yhtä nopeasti. Niinpä Pukki alkoi olla huolissaan aikataulun toteutumisesta. Sitten soitti anoppi ja ilmoitti tulevansa jouluksi Korvatunturille, eikä tämä vähentänyt Pukin paineita laisinkaan.

Kun Pukki meni talliin valjastamaan poroja reen eteen, hän huomasi kolmen poroista kuolleen ja viiden karanneen ties minne. Kun hän lopulta sai jäljelle jääneet porot valjastettua, reen jalas katkesi ja reki kaatui. Suurin osa lahjoista särkyi rytäkässä.

Turhautuneena Pukki meni tupaan ottaakseen kupillisen kahvia ja kunnon viskipaukun. Mutta tontut olivat löytäneet hänen viinakaappinsa, eikä siellä ollut pisaraakaan jäljellä. Hermostuksissaan hän pudotti kahvikupin. Kupin sirpaleet levisivät pitkin lattiaa. Pukki meni hakemaan luutaa, mutta hiiret olivat järsineet kaikki harjakset poikki.

Silloin soi ovikello, ja Pukki meni avaamaan. Ovella seisoi pieni enkeli suuren, tiheän joulukuusen kanssa. Ja enkeli kysyi: "Pukki, mihin sinä haluat minun laittavan tämän joulukuusen?"

Niin siis pieni enkeli päätyi joulukuusen latvaan.

slam
Seuraa 
Viestejä2129

Joluinen pukki puski heiniä ja istuin siihen vierelle ihmettelemään.
- Poika mitäs toimitat?, kyselin ihmeissäni.

- vastaus kuului: "ei mul oo muutakaan tekemistä!"

olix tylsä, potkasin lonkalta

Hyvin polkee.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat