Seuraa 
Viestejä45973

Justin Gatlin, 24, palaa keväällä takaisin pikajuoksuradoille, mutta valmentajana. Positiivisen dopingnäytteen viime keväänä antanut 100 metrin puolustava olympiavoittaja ja 100 sekä 200 metrin puolustava maailmanmestari on saanut kouluviranomaisilta luvan valmentaa poikien pikajuoksuryhmää entisessä lukiossaan Yhdysvaltain Woodhamissa.

- Hänestä on todennäköisesti apua nuorille pikajuoksu- ja lähtötelinetekniikassa, Woodhamin urheiluohjaaja Paul Bryan kertoi.

Valituksen käsittely kesken

Gatlinin valitus testosteronikärystään on yhä käsittelemättä. Jo kerran aiemmin kärynneenä hän on kuitenkin saamassa maksimissaan kahdeksan vuoden kilpailukiellon. Kiellon myötä hän menettää 100 metrin juoksun maailmanennätyksen, jota Gatlin jakaa ajalla 9,77 yhdessä Jamaikan Asafa Powellin kanssa.

- Hänen (Gatlin) tulevaisuutensa on tällä hetkellä auki, mutta asiat ratkennevat ensi vuonna. Sillä välin Woodhamin koulu toimii enää puoli vuotta ennen lakkauttamistaan. Gatlinilla on tänä aikana tilaisuus viettää nuorten kanssa enemmän aikaa kuin ennen, Bryan kertoi.

Gatlin on Woodhamista valmistumisensa, vuoden 2000 jälkeen lahjoittanut koululle rahaa ja aikaansa kehittääkseen koulun pikajuoksutoimintaa

Samalla logiikalla Gustavsson Suomen telttaretkeilijöiden ulkomaan lähetiksi

Nykänen opettamaan perheväkivaltaa ala-asteelle.

Henry Saari 9:s luokkalaisten tyttöjen seksilogiksi

Toni Halme ampumaseuran lastenklinikoiden kummiksi

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat