Seuraa 
Viestejä602

Huonostihan ne heittävät, olen monesti miettinyt että miksi? Minulle on kerrottu, että naisilla on huonommat heittogeenit? Johtuisiko niistä?

MUAHA!

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (119)

Siksi, että naiset ovat paljon pidempiä kuin pojat. Vertaa miehet ja tytöt.

Mielikuvituksetonta uudelleenlämmittelyä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
o_turunen
Seuraa 
Viestejä14900

Siitä yksinkertaisesta syystä, että naisilla nivelet ja niiden
akselit ovat aivan eri asennossa kuin miehillä. Selvimmin
tämä näkyy selkärangassa.
Polvi- ja kyynärnivelten asento on sellainen, että raaja
kääntyy taivutettaessa ulospäin, eikä suoraan eteen tai
taakse kuten miehillä. Tämä näkyy esimerkiksi pihtikinttuisuutena.
Naisten polkupyörässä ei ole tankoa, etteivät polvet kolisisi
siihen. Tosin ne kolisevat sitten yhteen. Naista ei yksinkertaisesti
ole suunniteltu suorittamaan mitään erikoisia liikuntatehtäviä.

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

pyh pah, harjoituksen puutetta se vain on. Itse en ole ainakaan huomannut vuosikausien urheiluharrastukseni aikana, että miesten ja naisten nivelissä olisi jotain erityisen suuria toiminnallisia eroja. Sen sijaan lihasmassassa on selkeä ero naisten ja miesten välillä, tätä ei kai tarvitse perustella sen kummemmin, silti tunnen myös urheilevia naisia jotka ovat minua vahvempia ja lihaksikkaampia. Luulisin, että suurin syy naisten urheilullisen kompetenssin puutteisiin on kasvatuksessa: jos pienestä pitäen opetetaan hienohelmaksi, niin sellaiseksi varmaan kasvaa, ellei ole tarpeeksi voimakastahtoinen uhmaamaan vanhempiensa ja yhteiskunnan odotuksia.

Sa naistenpyörän tangottomuus johtuu siitä, että naisten pyörä on suunniteltu ajettavaksi nilkkapituinen hame päällä, sellaisissa ei kovin korkeitten tankojen yli hypitä (mikä olisi aivan säädytöntä muutenkin ).

Äitini, nyt jo vankassa mummoiässä, valisti minua jo varhain, että isot lihakset ovat rumat tytöllä. No, hän itse maatalon tyttärenä oli tottunut nostelemaan 50 kg säkkejä ja lapioimaan paskaa yms., ja lihakset olivat sen mukaiset, vaikka niistä töistä ymmärsi luopuakin.
Kaikkien naisten nivelet eivät suinkaan ole ylitaipuvat ja ylitaipuvuutta on yhtä lailla myös miehillä, omalla pojallanikin. Voimistelijoilla ja tanssijoilla nivelet ovat usein ylitaipuvat, johtuen sekä harjoittelusta, että sopivasta rakenteesta. Tytöt ovat yleisesti notkeampia, mutta kyllä monet pojatkin. Miten lie Jorma Uotisen selkärangan laita, hän kun ihan julkisesti kertoi olleensa tanssikoulussa liiankin notkea ja ylitaipuva. Poikani ei notkeudestaan huolimatta aio tanssijaksi, lopetti taistelulajinkin harrastuksen ja vaihtoi lätkään (...kele).

Lätkä se vasta taistelulaji onkin. Tuntemani kiekkoilijat ottavat osumaa yhden matsin aikana enemmän kuin tällainen kamppailulajien harrastaja parissa kuukaudessa. Ei ole ihan perusteetonta miksi useimpia kamppailulajeja voi harjoitella ilman suojia ja toppauksia, kun taas jääkiekon pelaamisen kohdalla tilanne on hieman toisenlainen.

Mutta, joo. Yksilöllisiähän nämä meidän kehomme ovat. Voisin jopa väittää, ettei löydy puhtaasti naistyyppistä kehoa tai miestyyppistä kehoa, vaan että nämä kaikki ovat enemmän tai vähemmän siitä väliltä. Notkeus, voima ja nopeus, koordinaatio, jopa aistien tarkkuus ja keskittymiskyky ovat kaikki asioita, joita voi harjoittelemalla parantaa jonkin verran - se miten paljon, riippuu tietysti siitä millaiset edellytykset keholla on kehittyä ja miten paljon vaivaa on valmis näkemään jotain kehittääkseen. Mielestä se kaikki on viimekädessä kiinni.

Hinkit hytkyvät ikävästi yläkautta heitettäessä, ainakin yhtään runsaammat mallit. Siinä syytä tarpeeksi. Sitä paitsi nk. urheilurintaliivit ovat yhtä tyhjän kanssa ja maksavat vieläpä maltaita.

lierik
Seuraa 
Viestejä4922

Jostakin syystä tytöt kantavat kirjojaankin käsissä eri tavalla kuin pojat. Puristettuna rintaa vasten, olisiko kyseessä lapsenhoivaus-geeni. Pojat eivät vahingossakaan toimi näin.

Toinen asia on naisilta puuttuva "polvet yhteen refleksi" Jos vaikkapa voileipä tipahtaa miehen polvet ovat välittömästi yhdessä, vaikka järkevämpää olisi antaa leivän tipahtaa lattialle, kuin liata vaattensa. Kuten tunnettua voileipä noudattaa aina omaa fysikaalista todellisuuttaan, joka määrää voipuolen suunnaksi alas.

Lierikki Riikonen

pizze
Huonostihan ne heittävät, olen monesti miettinyt että miksi? Minulle on kerrottu, että naisilla on huonommat heittogeenit? Johtuisiko niistä?

MUAHA!

Se johtuu siitä, että naisilla on sellaiset ristiinkytkennät vasemman ja oikean aivopuoliskon välissä, että siitä käytetään nimitystä Gordonin solmu (ei voi avata millään - paitsi miekalla ). Tästä fysikaalisesta seikasta johtuu, että mikään fysikaalinen ei sitten oikein luonnistu, vaan on niin sanotusti SOLMUSSA

lierik

Kai olet muistanut iltarukouksessasi kiittää sen refleksin puutteesta.

Ja ehkä syy on se, että useimmat naiset eivät pidä pallonheittoa kovin tärkeänä?

mummo
tyttö evp

Lukaisin lehdestä uutisen, joka veti kovasti suupielet virneeseen. Seppo Räty kertoili valmentamansa tytön heittäjän lahjoista ja sanoi tytön joutuneen pesäpallojoukkueessaan ensin lyöntikieltoon, koska lyönnit olivat liian kovia kiinniotettavaksi ja kohta myös heittokieltoon, koska kukaan ei uskaltanut asettaa räpyläänsä tytön heittämän pallon tielle. Sen verran napakasti tyttö heitteli. Seppo ihmetteli, että mikä se semmoinen urheilulaji on jossa paras ja ylivoimainen joutuu lopettamaan lahjojensa vuoksi?

Tytön heittotyylistä en tiedä, mutta luulen että luontaisiakin kykyjä on tarvittu pelkän harjoittelun lisäksi.

Pitäisiköhän tytön mennä pelaamaan pesistä aikamiesten joukkueeseen?

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031

Liian hyvin keihästä heittäneet tytöt otettiin entisaikaan sotaretkelle mukaan ja kuolivat sinne eivätkä päässeet jatkamaan sukua. Sen johdosta heittäjägeeni surkastui naisilla mutta sormi suuhun -geeni vahvistui, minkä johdosta naiset eivät luontaisesti halua tehdä mitään vaarallisia töitä.

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä19810

Nostalgian havinaa

Mummon kanssa samoilla linjoilla.
Mitä varten naispuolisten eläjien pitäisi heitellä jotain palloa? Se taitaa olla enempi miehistä hommaa tuo kaikenlaisten jonninjoutavuuksien harrastaminen.
Ja eikös se riitä kun astioita nakkelemme silloin tällöin?

DM
jonka mielestä lasitusliikkeillä on puuhaa muutenkin

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

lierik
Seuraa 
Viestejä4922

Naiset eivät saa palloa lentämään typerästä heittotavasta johtuen. Painakaapa kyynärpää kylkeä vasten ja kuvitelkaa heittävänne sitten palloa. Voi kokeilla myös oikealla pallolla, sisätiloissakin. Ei tarvitse pelätä että ikkunat särkyy.

Edit: Typerä heittotapa voi kyllä johtua perimästä.

Edit2: Vaikka eihän kaikki miehetkään kuse seisaaltaan.

Edit3: Jos on vessanpönttö.

Edit4: Olis aika hölmöä, jos miehet eivät kusis seisaaltaan luonnossa. Kaikki luulisivat että se on paskalla.

Edit5: Vaikka yhdessä suomalaisessa elokuvassa naiset kusivat seisaaltaan, ei muuta kuin hame korviin ja jalat haralleen.

Edit6: Jotenkin se on luonnottoman näköistä, kun ei voi hallita suihkua. Tulee mieleen mummulan lehmä.

Edit7: Apinatkin heittävät palloa huonosti, vaikka ovat kädellisiä. Apinat heittävät oikeastaan palloa vielä huonommin kuin naiset. Naisen ruumiinrakenteen täytyy olla apinan ja pallonheittäjän välimuoto.

Edit8: Kusevatko urosapinat seisaaltaan, vai lorottelevatko rehvakkaasti kuin nuori eläkeläinen nakkikopin nurkalla?

Edit9: Taisi mennä off topic.

Edit 10: Ettei DM ihan riemastu, lisäsin tuon "eivät"

Lierikki Riikonen

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä19810
lierik
Edit4: Olis aika hölmöä, jos miehet kusis seisaaltaan luonnossa. Kaikki luulisivat että se on paskalla.

Ehdottomasti kuukauden helmi!

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

DedMoroz

Ja eikös se riitä kun astioita nakkelemme silloin tällöin?

-Niskojakin kannattaa nakella, se auttaa moneen pulmaan!

Urho2112
Seuraa 
Viestejä298

Vai heittävät huonosti!

Menkääpäs minkätahansa naisten superpesis-joukkueen treeneihin ja
pyytäkää räpylä ja lupa mennä alkuverryttelyyn, vähän lämpimikseen
kopittelemaan!!!

Kyllä tulee kuulkaa sellasta laakaa, että kämmenpohjassa soi, jos ette
oo joka kerralla 100% tarkkana, kun otatte vastaan.

Voi kun tietäsitte

Urho
Vai heittävät huonosti!

Menkääpäs minkätahansa naisten superpesis-joukkueen treeneihin ja
pyytäkää räpylä ja lupa mennä alkuverryttelyyn, vähän lämpimikseen
kopittelemaan!!!

Kyllä tulee kuulkaa sellasta laakaa, että kämmenpohjassa soi, jos ette
oo joka kerralla 100% tarkkana, kun otatte vastaan.

Voi kun tietäsitte

Minä pyrin joskus mukaan kun niiltä puuttui porukkaa. Naiset tuumasivat jotta "Mikäs siinä, haluatko olla mailana vai pallona?"
Poistuin kentän laidalle mököttämään.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat