Seuraa 
Viestejä45973

Sain välilevytyrään kipulääkkeksi 5mg panacodia (sisältää kodeiinia) x 3 vrk. Kun nyt on joulu tulossa ja kaikkea uskallanko ottaa muutaman oluen ja lasillisen viiniä vai tuleeko jotain koviakin sivuvaikutuksia?

  • ylös 4
  • alas 1

Kommentit (4)

Tuo nyt kerro mitään.... tulisi välttää ei ole sama kuin kielletty. Entä kun otan pancodin samaan aikaan sertraliinin kanssa? MD varmaan tietäisi jos olisi paikalla??? Olisi ehkä pitänyt itse lääkäriltä kysyä näitä kun lääkemääräyksen sain saamaton olen...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Auttaisi hakua jos lääkkeen kauppanimike ja vaikuttava aine olisi kirjoitettu tarkasti oikeassa muodossa. Lääkettä ostaessa tai sen käyttöohjeesta kannattaa aina ottaa selvää liityykö siihen jotain riskejä, vaikkapa yhteisvaikutuksena.
Koska kyse on terveydestä, pitää olla tarkkana aina.

Ainahan yhden ryyppykerran voi jättää väliinkin.

tietää
Auttaisi hakua jos lääkkeen kauppanimike ja vaikuttava aine olisi kirjoitettu tarkasti oikeassa muodossa.Sertralin HEXEL 50mg ja vaukuttava aine sertraliini.

Niin ja lisäksi sain muuten 600mg buranaa (x 3/vrk) lisäksi omistan vanhastaan 1g panadolia. eikö paratsetamoolin max annostus per vrk ole 3g? En päivisin kovin mielelläni ota tuota panacodia kun se pistää väsyttämään. Maksa ei varmaan pidä paratsetamoolista ja alkoholista kovin paljoa?

tietää
Ainahan ryyppykerran voi jättää väliinkin. Shocked

Kyse ei olekaan ryyppykerrasta vaan joulusta

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat