Seuraa 
Viestejä45973

Jos päät ajellaan kaljuiksi ja otetaan kuva leuasta ylöspäin, niin silti jostain syystä voi nähdä selvästi, että kumpi on kumpi. Mikä on se, joka tekee niistä erilaiset?

Mielenkiintoista on myös, että aika usein voi testosteronia käyttäneistä kehonrakentaja naisista huomata, että he ovat naisia, vaikka heidän kasvonsa ovat muuttuneet ikävän miehisiksi.

  • ylös 1
  • alas 0

Sivut

Kommentit (25)

Evoluutiohan tässä on takana. Suvunjatkamisen kannalta on sen edullisempaa mitä paremmin koiras tuntee naaraan. Se on geeneissä syvällä, ennen olisi sanottu että selkäytimessä. Sama koskee myös muita asioita, mies tunnistaa naisen hedelmälliseksi kun tällä on leveät lantiot ja suuret rinnat eikä ole laiha vaan hyvin syönyt. Laihuus on yleensä oire sairaudesta ja siksi nykyinen laihuusihannointi on suorastaan perverssiä, se ei ole loogista.

Pokasaha
Seuraa 
Viestejä1474

Ihmisistä naisen kasvot eroavat todella paljon miesten naamatauluun verrattuna ja onhan myös heidän ruumiinrakenne hyvinkin paljon erilainen kuin miesten. Suvun jatkamisen kannalta on varmasti tärkeää että tunnistetaan vastakkainen sukupuoli ja ilmeisesti evoluutio on muokannut ne juuri sen takia erilaisiksi.
Paljon on kuitenkin naisia joiden kasvot ovat kuin miehen ja miehiä joiden kasvot ovat kuin naisen ja vasta vartalo sekä ääni paljastaa kummasta sukupuolesta on kysymys.

Naisen kasvot sekä ulkomuoto mielletään paljon kauniimmaksi kuin miehen ja vaikuttaa siltä että joillakin muilla nisäkäslajeilla on samanlaisia kauneusmuotoja kuin ihmisillä.
Lintujen maailmassa taas uros on yleensä värikkäämpi ja kauniimpi kuin naaras, mistähän sekin johtuu vai onko se vain meidän ihmisten oman kauneustajun luoma mielikuva?

Mitä laihuuden ihannointiin tulee niin olen siitä samaa mieltä Asimovin kanssa, se on sairasta, kyllä naisessa pitää olla sen verran muotoja että saa kiinni.

Katso vaikka täältä: http://www.iltalehti.fi/2005/05/27/2005 ... 3_vi.shtml

Tietenkin ruokavalio pitää olla kunnossa ja hyvä kun Krista sai sen järjestykseen.

Kansakunta joka kieltää historiansa, häviää maailmankartalta.
Pokasaha

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pokasaha
Seuraa 
Viestejä1474
Andy
Tunteeko joku miehen, joka pitäisi anorektisen laihoista naisista? Minä en.

Ainakin tamä missikeisari Eino Makunen on sellainen, hänhän lihottaa rahapussiaan laihoilla naisilla?

Kansakunta joka kieltää historiansa, häviää maailmankartalta.
Pokasaha

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Peksa
Jos päät ajellaan kaljuiksi ja otetaan kuva leuasta ylöspäin, niin silti jostain syystä voi nähdä selvästi, että kumpi on kumpi. Mikä on se, joka tekee niistä erilaiset?Mihinköhän tämäkäkin väite perustuu? Nytkin kaduilla näkee imisiä, joista ei voi päätellä sukupuolta.

Toisaalta jykevä(hkö) leuka on yleensä se, josta miehet erottuvat parhaiten naisesta.

Peksa

Mielenkiintoista on myös, että aika usein voi testosteronia käyttäneistä kehonrakentaja naisista huomata, että he ovat naisia, vaikka heidän kasvonsa ovat muuttuneet ikävän miehisiksi.

Peksan oma havainto tämäkin?

-
Meinaa tulla kirjoitusvirheitä - enemmän kuin viinipullollisen vuoksi voisi olettaa.

Allekirjoittanut yritti olla eilen fiksumpi kuin arapapujaija. Noin 10 min. tutustumisen jälkeen etusormeni päätyi Aran nokan väliin ja vieläkin on sormi kipiänä!

Andy
Tunteeko joku miehen, joka pitäisi anorektisen laihoista naisista? Minä en.

En minäkään montaa tunne. Suurin osa alle 60-vuotiaista naisista ilmeisesti kuvittelee että kaikki miehet ovat sellaisia. Esimerkkiä tästä näyttää Ally McBeal ja muu Hollywood. Amerikkalaisissa (eikä paljon muissakaan) elokuvissa ja televisiosarjoissa ei ole lihavia (paitsi "katsokaa, olemme suvaitsevaisia"-hahmoina, kuten mustia ja homoja), vaikka suurin osa jenkeistä on ylipainoisia. katsokaapa vaikka jotain junttiohjelmaa jossa on yleisönä perusjenkkejä. Hyvänä esimerkkinä Jerry Springerin show. Siinä on aina vierainakin näitä hurjia. Liikalihavuus ei tietysti ole tervettä, mutta ei langanlaihuuskaan.

Naisen kasvot ovat lapsekkaammat kuin miehen (parrattomuus, pieni nenä ja leuka) mikä herättää miehessä suojeluvaiston.

Olen yrittänyt hahmottaa kasvojen eroja usein. Naisilla tosiaan on "sievemmät" tai lapsenomaisemmat kasvonpiirteet. Etenkin leuka on se, josta naiseksi laittautuneen miehen sukupuoli paljastuu kun kasvoja katsotaan. Myös silmissä on minusta eroa, mutta en osaa kiteyttää mitä. Ehkä miehillä on vahvempi kulmaluu (ja kulmakarvat ovat usein tuuheammat, johtuneeko siitä, että naiset nyppivät niitä). Voi myös olla, että mittasuhteissa on jotain eroa, jota ei vain huomaa. Kuten että miehillä pituuksien silmänurkasta korvaan ja nenästä leukaan suhde on eri kuin naisilla.

Pimeässä kopissa lapsuutensa viettänyt ihminen (en nyt muista miehen nimeä tähän hätään) ei koskaan oppinut kopista vapauduttuaan erottamaan sukupuolta kasvoihin katsomalla, joten jotain opittua tässä kyvyssä lienee myös taustalla.

Jos katsotaan aasialaisten tai afrikkalaisten kasvonpiirteitä sukupuolen erottaminen pelkästään niistä käy hankalammaksi.
Kun kävin Thaimaassa katsomassa "transu shouta", täytyi myöntää että jotkut sikäläiset pojat näyttivät enemmän naisilta kuin naiset itse.

salai
Seuraa 
Viestejä9180

Takaa päin:
Kävelee eri tavalla, on leveämpi lantio, kapeammat hartiat, kyynärpäitten (ja polvien) kulma erilainen, niska näyttää erilaiselta (kauniimmalta) ja tuoksuu paremmalta.

Sivusta: sama, mutta voi nähdä tissitkin (jos kävelee rinnalle ja vilkaisee).

Edestä: sama, mutta näkee kasvot joissa huulet ja silmät, sielun peilit.

_________________
Täältä tänään tätä.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Ehkä tämä toinen viinilasillinen on liikaa, mutta en voi mitään naurunpyrskähdyksille.... Tämä keskustelu alkaa vaikuttaa ihmisiä hitaasti arvioivien tuntosarvisten marsilaisten kommenteille....

Nechimide
Seuraa 
Viestejä14249

John Doessa oli pari päivää sitten hieno huomio, että naisten kulmakarvoista on normaalisti vähemmän matkaa hiusrajaan. Jännä juttu.

Naisten raajat ovat poikkileikkaukseltaan pyöreämmät, mutta naisen käsiin tulee helpommin "allit". Naisen nännit ovat alempana kuin miehen, Naisilla on jalkojen välissä "valorako" ( hyvin lihavilla naisilla isot pussit sisäreisien yläosissa, miehillä jalat liittyvät "suoraan" kehoon vaikka olisi kuinka lihava), yli nelikymppisten naisten polvet pyrkivät vastakkain (yleensä ylipronaatiota), naisten suoliluunharju ei erotu, naisilla on yleensä jenkkamakkarat selänpäässä (jos ei ole erityisen kiinteä), naisen maha on yleensä hieman pyöreä vaikka olisi hoikka, naisten maha on myös alempana kuin miesten, se ei ala pullottamaan heti yläosastaan, naisten rintakehä on lyhempi ja vatsa pitempi mutta he hengittävät kylkiluuvälilihaksilla (koska tulevat raskaaksi, mikä vaikeuttaa palleahengitystä), nainen lihoo sivusuunnassa ja levenee, mies lihoo etu taka suunnassa (kärjistäen), Naisilla on kaikkialla ihoa lähinnä olevaa ruskeaa rasvaa enemmän kuin miehillä, naisille myös tulee helpommin rasvamakkaroita, iho on ohuempi ja vaaleampi, naisilla on yleensä pienempi luusto, naisen nenänselkä on kapeampi ja kulmakarvat korkeammalla.

Neonomide
John Doessa oli pari päivää sitten hieno huomio, että naisten kulmakarvoista on normaalisti vähemmän matkaa hiusrajaan. Jännä juttu.

Absoluuttisesti vai suhteessa? Naisellahan on myös pienempi pää kuin miehellä, joten luonnollisesti välimatkat kasvojen osien välillä ovat vähän lyhyempiä.

Islamin kulttuurissa sekä monissa räkäisissä juoppopiireissä
naisten kasvot ovat alkaneet "miehistyä" lukuisien kasvoihin kohdistuneiden
iskujen johdosta.

Turvotus, mustelmat ja arpeutuminen on tuonut ajankuluessa
kasvoille urosmaisia piirteitä.

Tätä kun on jatkunut ikävuodesta 16 lähtien,
50 vuotias mamma kävisi jo piraattilaivan kapteenista.

Isoveli väitti että naisjuopot miehistyy muutenkin, en tiedä todenperäisyydestä. Stressihormonitasot taitavat olla näillä korkealla ja nehän miehistävät.

mskomu
Seuraa 
Viestejä672
Skitsorusina
Isoveli väitti että naisjuopot miehistyy muutenkin, en tiedä todenperäisyydestä. Stressihormonitasot taitavat olla näillä korkealla ja nehän miehistävät.

Ainakin whiskyn ja parin muunkin juoman suuri käyttö madalluttaa ääntä samoin kuten tupakka (eikös alkoholistit ole monesti tupakoitsijoitakin?). On varmasti muitakin vaikutuksia ja seurauksia, mutta nuo tulivat ensimmäisinä mieleen.

Naisilla ei taida otsa mennä ryppyyn niin helposti kuin miehillä. Itse olen pienestä pitäen saanut otsan ryppyyn, mutta siskoni ei. Ehkäpä kaikki naiset käyttävät salaa botoxia ja ryppyvoiteita.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat