Seuraa 
Viestejä45973

Sanoo lahjottu länsimielinen nukkepolitiikko!

http://news.yahoo.com/s/afp/20061221/wl ... acapeverde

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Petu
Seuraa 
Viestejä2289

Moro! Näyttivät löytävän sopivan värisen pellenkin tuon lausunnon antamaan . Miten mahtoi Kongon edistys hidastua , kun Belgialaiset "löysi" sen . Miljoonia ihmisiä tapettiin raakakumin vuoksi . Kuningas Leopoldin taisi olla arkkitehtina tässä asiassa . Belgialla on hirvittävä taakkaa kannettavana , jo pelkästään näiden kuolemien vuoksi . Koskahan maksavat korvaukisia kongolaisille näistä vääryyksistä . Oikeastaan koko Eurooppa on velkaa Afrikalle . T:Petu

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031

Kolonialismia syyttävät Afrikan ongelmista ne, jotka eivät haluakaan Afrikan kehittyvän vaan haluavat sen pysyvän ikuisena näyttönä eurooppalaisten kolonialismin tuhoista. Tai ne, jotka ovat itse osallisia Afrikan nykytilanteen huonouteen.

Afrikan nykydiktaattoreita ja muita korruptoituneita johtajia syyttävät Afrikan ongelmista ne, jotka oikeasti haluavat maanosan kehittyvän.

Tuo Kap Verden pääministerihän sanoo että kolonialisimi aiheutti ongelmia, mutta nyt on afrikkalaisten tulevaisuus omissa käsissä ja todelliset ongelmat ratkaistavissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aidsin nopea leviäminen Afrikassa on varmaan sekin kolonialismin syytä. Afrikkalaisten omilla seksitavoillahan ei ole mitään tekemistä asian kanssa.

Afrikassa on paljon moraalittomuutta. Johtajat kyhäävät itselleen kultaisia valtaistuimia ja mussuttavat ihmislihaa (Mobutu Sese Seko ja Idi Amin), eivätkä piittaa maansa asioista.

http://www.halla-aho.com/scripta/lahi-idasta_kongosta_ja_eurooppalaisist...

Jussi Halla-Aho
En suinkaan väitä, etteivätkö muslimit ja afrikkalaiset haluaisi elää rauhassa ja yltäkylläisyydessä kuten mekin. Sen sijaan väitän, että he, toisin kuin me, eivät ole oivaltaneet, millaiset ajattelumallit, lähestymistavat ja käyttäytymiskaavat parhaiten mahdollistavat rauhan ja materiaalisen vaurauden. He eivät näe yhteyttä omien käytäntöjensä ja kroonisen kurjuutensa välillä, vaan uskovat jälkimmäisen olevan seurausta siitä, että he tavalla tai toisella ovat ryöstävän ja riistävän länsimaalaisen ihmisen uhreja. Ei ole ihme, että he uskovat näin, koska juuri sitä länsimainen relativistinen älymystö heille kertoo. Jos Ahmed ampuu raketteja ja Israel siitä hyvästä pommittaa lavetin ympäristöineen päreiksi, syy ei suinkaan ole juutalaisia irrationaalisesti vihaavan Ahmedin vaan EU:n, YK:n ja George W:n. Jos afro vaalit hävittyään ryhtyy sotimaan, syy ei suinkaan ole kompromisseihin kykenemättömän afron vaan EU:n, YK:n ja George W:n, jotka järjestivät ja valvoivat väärin tai maksoivat liian vähän.

Ongelma on siis siinä, että länsimainen tiedostaja ei pidä muslimia ja afrikkalaista aikuisena, valintoihin ja kehittymiseen pystyvänä ihmisenä, joka kokonaan ja pohjia myöten on itse vastuussa omista tekemisistään, vaan tahdottomana ajopuuna valkoisen ihmisen suuressa pelissä. Jos muslimi tai afrikkalainen mokaa, hän voi tehdä sen vain siksi, että maailmankaikkeuden ainoa kokonaan vastuullinen olento, valkoinen länsimaalainen, teoillaan tai niiden puutteella pakotti hänet siihen.

Juoni
Seuraa 
Viestejä1461

Kyllä tuossa Andúrilin lainaamassa Halla-ahon jutussa on (tällä kertaa) melkoisesti totta. Ainankin tuo lainattu kohta osuu mielestäni asian ytimeen.
Ja jos nyt sotketaan evoluutio tähänkin, niin tottahan on että ihmiset, niin Afrikassa kuin muuallakin, ovat enimmän osan lajin historiasta tottuneet ajattelemaan vain sen oman muutaman kymmenen hengen kokoisen heimon hyvinvointia ja kaikki muut ovat olleet lähtökohtaisesti kilpailijoita ja vihollisia . Ei ihme jos ei kaikkien hyvinvointi jaksa kiinnostaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat