Seuraa 
Viestejä45973

http://www.gigapower.fi
paljon on puhetta kuinka hyvä laite on,mut en nyt millään keksi toiminta periaatetta.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

vorrester
Seuraa 
Viestejä617
lottesse
www.gigapower.fi
paljon on puhetta kuinka hyvä laite on,mut en nyt millään keksi toiminta periaatetta.

Toimii se, eli laitehan ei toimi jos perussäädöt on pielessä, eli säästöä polttoaine menoissa ei tule.. Kun hommaa magneetit ja vie auton huoltoon, jossa säädetään perusasiat kuntoon, on ihan selvä että kulutus laskee.

Se että sama kulutuksen lasku tulee kun vie auton huoltoon ilman magneetteja ja jättää ostamatta magneetit, säästöä tulee enemmän ainakin magneettien hinnan verrran.

Toimii myös myyjän kannalta. Parin euron magneetit myyntiin kymmenkertaisella hinnalla. Ja rahaa virtaa myyjälle tyhmien asiakkaiden toimesta.

Aivopierun tunnistaa rivin alun merkistä *

"Kulutus väheni ajotietokoneella mitattuna 10.5 litrasta 7.5 litraan/100 km eli vähennys oli 28.6 %. Kun systeemi otettiin auton vaihdon yhteydessä pois, kasvoi kulutus takaisin yhdessä päivässä 10.5 litraan. "

Mielenkiintoinen systeemi, jos se vaikuttaa vielä senkin jälkeen kun se on purettu pois. Jos kulutus palautuu normaaliksi päivän aikana:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja jos magneetilla saa polttoaineesta enempi irti niin pistää sen jo huoltoasemalla pumpun letkuun niin 20eurolla saa 30 euron löpöt,se vasta olis taloudellista.

ja mun ymmärtääkseni dieselin toiminta perustuu siihen et syttyy paineen alaisena ilman kipinää ja mitä hienompi sumu niin sen parempi hyöty.
ja mun ymmärtääkseni magneetti ei nosta painetta pumpussa eikä säädä suuttimien aukeamis painetta isommaksi.

Eikös noita magneetteja ole tyrkytetty autoilijoille jo kymmeniä vuosia? Autotehtaiden tuotekehitys on sen verran mittavaa puuhaa että jos jostain magneetista todella olisi hyötyä polttomoottorissa, se olisi otettu käyttöön valmistajien puolesta jo ajat sitten. Käsitykseni mukaan tarjottu laite ei voi perustua mihinkään periaatteeseen koska sellaista ei ole

Sivulla puhutaan laboartoriotutkimuksiin perustuvista tuloksista. Jos asia kiinnostaa niin kannattaa pyytää tutkimukset nähtäväksi. Martti Puhakan omiin tutkimuksiin ei pidä uskoa vaan puolueettoman laitoksen tekemä tutkimus täytyisi olla saatavilla.

Tuli vielä mieleen... jos värkki olisi jotain ennennäkemätöntä, jokin automerkki olisi varmaankin jo ostanut firman ja maksanut Puhakan hiljaiseksi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat