Seuraa 
Viestejä45973

Hellous

Jurri nousee ja kysymykset pahenee, niinkun pitääkin. Nyt aiotaan kieltää röökin poltto jo bussipysäkilläkin, Tampereella se taitaa jo olla tottakin. Onko siis tutkittu tuleeko kaupungin hitaasti rapautuvista betonirakennuksissa käytetyistä sementtiliimoista ym hartsimaisista aineista enemmän haitallisia hiukkasia hengitettävään ilmakehään kuin röökin poltosta???? Miten ne erotetaan toisistaan, vai jätetäänkö toinen mittaamatta. Mittaukset ei kerro, että mitään syytä huoleen olis kun ei ole mitattukaan....

t: rööki on paha tapa, mut se on mun tapa tän 95v elämän ajan, koittakaa kestää...

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

jos aurinko paistaa, voin kenties polttaa katoksen ulkopuolella. Sateella en moista säännöstä noudata. Rööki sammuu sateessa, mutta terveyttään vaaliva ihminen saa hiukkasista vapaata raikasta sadeilmaa sen katoksen ulkopuolella, tää on muuten tosi. Kyse onkin siitä haluuko hengittää puhdasta ilmaa vai röökin katkuu, puhdas ilma on siellä ulkona missä on märkää

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Idea on siinä, että heitetään ilmaa saastuttavat ja kaikkien muiden olon epämieluisaksi tekevät röökijuntit pois häiritsemästä normaaleja ihmisiä. Tupakkapellen on oltava se, joka antaa periksi, sillä tupakointi ei ole mitenkään pakollista. Jos riippuvuus on jo syntynyt, saa tupakkapelle syyttää siitä omaa tyhmyyttään. Tupakoimattomille pitäisi taata laissa oikeus lyödä liian lähellä sauhuttelevaa tupakkapelleä vaikkapa pesäpallomailalla.

vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081
Andúril
Tupakoimattomille pitäisi taata laissa oikeus lyödä liian lähellä sauhuttelevaa tupakkapelleä vaikkapa pesäpallomailalla.

Vaikkei väkivalta olekkaan mikään ratkaisu, sopisi se tähän tapaukseen oikein hyvin.

Tupakointi ei loppune suomesta muulla kuin kieltolailla ja kriminalisoinnilla. Kyseessähän on kuitenkin melko voimakasta riippuvuutta aiheuttava terveydelle vaarallinen huume. Onkin melko käsittämätöntä että yhteiskunta sallii moisen haitan käyttämisen.

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081
kimmosal
Lopettiko ,vihertaapero, kieltolaki muka viinan juonnin Suomessa 1919-1932???

Ei, mutta menetämmekö mitään jos tupakka kriminalisoitaisiin ja hallussapitokin johtaisi rangaistukseen? Menetetyt verorahat kerättäisiin kiinnijäänneiltä sakkotuloina ja tupakkaperäisten sairauksien hoitoihin edes jonkinlainen muodollinen omavastuu, esim. 25% hoitokuluista.

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat