Seuraa 
Viestejä45973

Ketä on rööki purrut? Mua on purrut koira. Ketä on rööki tappanut, aika monia, mutta kuolleeks me kaikki kuitenkin päädytään. Mikä muu koira eläin on tappanut enemmän ihmisiä kuin susi ja karhu yhteensä: Koira!. Koiralle ollaan ihan oikeasti allergisia, kyse ei ole ärsyttäväsät hajusta nenästä vaan allergiasta, todellisesta sellasesta. Allergiasta kärsivä ei hae töihin kenneliin, miksi siis tupakansavusta kärsivät olisivat hakeutuneet töihin savuiseen baariin. Eiväthän he olekaan....valittajat eivät ole työntekijöitä ( ehkä aluksi, mutta kyse oli tuuletuksesta ), nyt valittava perhe-arvot omaava pääministeri keulakuvanaan nynnyt.

Nynnyt ei uskalla kohdata maailmaa niinkuin maailma on, haluavat muuttaa maailman omien utopiensa mukaiseksi, muilta mieltä kysymättä.

Nyt kysynkin nynnyiltä, miksi kielto tupakille, mutta ei koirille, jotka tappavat joka vuosi tässäkin maassa n 10 henkeä, suurin osa lapsia?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081

Olettaen että olet tosissasi, etkä vain huviksesi vouhkaa, mainittakoon että tupakka aiheuttaa 90% keuhkosyöpätapauksista. Ko. syöpään taasen sairastuu 2100 ihmistä vuosittain pelkästään suomessa. Riippuen keuhkosyövän tyypistä, kuolee moiseen viidessä vuodessa 83-95% varmuudella.

Eli jos koirat tappavat ihmisiä kymmenen vuodessa ja syöpä useita satoja, ellei tuhansia, voi jokainen vetää tästä omat johtopäätöksensä. Toki jokainen vältettävä kuolema on turha ja koirien kohdalla yleensä syypäänä ovat omistajat jotka ongelmakoirien tapauksessa laiminlyövät kasvatusvelvollisuutensa.

Mutta nyt itse kysymykseen, miksi koirat muttei tupakkaa? Tupakka on hengenvaarallinen ja yhteiskunnalle kallis turhake, koirat sen sijaan korvaamattomia näkövammaisille, viranomaisille, sekä erilaisissa pelastustehtävissä ainutlaatuisia joita ei mikään kone voi korvata.

Ja jos allergisoivista elukoista haluat eroon päästä, niin kyllähän lemmikkikanit ovat kärkipäässä.

Vaan kerroppas, parahin junddi, mikä siinä syöpäkääryleen imeskelyssä niin hienoa on? Vai pitäisikö sanoa trolli jota nyt turhan paljon erehdyin ruokkimaan.

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat