Seuraa 
Viestejä45973

Miksi ns "Amerikkalainen imperiumi" on romahtamassa?

Jotta tähän kysymykseen voisi realistisesti vastata on ensiksi kysyttävä, miksi Imperiumi alunperinkään?

Karu realiteetti on, että USA on suhteellisen heikko maa, jota jouduttiin aina 1800-luvulta asti käytännössä pitämään koossa sotavoimin. Amerikkalaisilla on kovin kovat LUULOT itsestään, mutta luulo ei ole TIEDON väärtti!!!

Lyhyesti sanoen, jenkeillä ei yksinkertaisesti ole VARAA ns "Imperiumiin" Yksi vaihtoehto pitää ns "Imperiumia" pystyssä on mm Aasiasta ja Euroopasta saatava rahoitus, jonka turvin "vapaan maailman johtaja" Ronald Reagan mm kustansi holtittomat(ja pääosin tehottomat )asevarusteluohjelmansa.

Karu tosiasia on, että USA on HEIKKO! Nyt joku voi sanoa, että mitäs heikkoa on SUPERVALLASSA jolla on yli 10-000 ydäriä!

No, tuolla mittapuulla Venäjäkin sitten on ns "supervalta" koska on heilläkin yhä ydäreitä suunnilleen samanverran, ja mm Venäläinen Topol-M ohjus on täysin Amerikkalaisen vastineensa, Minuteman 3 veroinen!

USA:lla ei yksinkertaisesti ole voimavaroja minkään "imperiumin" pyörittämiseen! Tässä on kyse ns "juonesta" Eli Amerikan viholliset 1990-luvulla päättivät, että Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen myös USA tulee romahduttaa. Jotta tämä oltaisiin voitu tehdä "oikein" ja "kirjaimen mukaan" niin USA:lle uskoteltiin, että se voisi "hallita" maailmaa. Nämä ns Neoconit ovat tosiasiassa pääosin ulkomaiden hallituksille työskenteleviä agentteja.

Tarkoituksena on yksinkertaisesti ROMAHDUTTAA Amerikan Yhdysvallat! Tämä saadaan aikaan hyvin yksinkertaisesti;ajetaan järjestelmä kriisiin, josta se ei MITENKÄÄN voi selvitä!!!

Yksi osa tätä kriisiä on täysin järjetön ulkopolitiikka! Eli, halutaan viedä USA:lta aluksi ns "kansainvälinen mandaatti" johtaa maailmaa. Miten tämä tapahtuu?

Saadaan USA näyttämään mahdollisimman huonolta maailman silmissä. Eli aluksi usutetaan nämä hyökkäämään Iraqin(huomasitteko, etteivät Venäjä ja Kiina reagoineet tähän käytännössä mitenkään YK:n turvallisuusneuvostossa?)

Seuraavaksi usutetaan USA:n joukot siellä ihmisoikeusrikkomuksiin ja pidetään HUOLI, että ne hitaasti mutta varmasti toinen toisensa jälkeen tulevat julki!

Tämän jälkeen yksinkertaisesti KAADETAAN ns "kansainvälinen järjestelmä" eli YK! Miten tämä tapahtuu?

No, esim Kiina ja Venäjä hyvin yksinkertaisesti KIELTÄYTYVÄT olemassa missään tekemisissä koko järjestön kanssa. Annetaan mm Iranin kriisin kärjistyä, ja annetaan lännelle sellainen kuva, että voitaisiin tukea mahdollisia pakotteita(niinkuin Venäjä on nyt toiminut)

Mikä on tämän tosiasiallinen tarkoitus? No, saada aikaan sen verran voimakas Iran päätöslauselma, etteivät Iranin kauppakumppanit(Lue=Kiina ja Venäjä)voi tietenkään hyväksyä sitä. Se äänestetään nurin, ja annetaan kriisin kärjistyä, ja sitten vain tyynesti kävellään ulos "kansojen hallista"

Näin viedään USA:lta ja sen liittolaisilta ns "legmiteetti" toimia kansainvälisellä areenalla.

Seuraavaksi kaadetaan järjestelmä sisältäpäin. Tähän kuuluu mm USA:n raju velkaannuttaminen(eli annetaan ymmärtää, että esim Kiina rahoittaa USA:n kasvavaa velkaa miltei loputtomiin)ja sitten uhataankin kaataa koko talous, jos ei USA tee sitä ja sitä(jokseenkin sama asia mitä tapahtui Neuvostoliitolle noin parikymmentävuotta aiemmin)Samalla käytetään USA:n himoa halpaan työvoimaan hyväksi, ja soluttaudutaan Amerikkaan, ja mm siirretään omia aseita sinne SUORAAN sen sijaan, että ne ammuttaisiin mannertenvälisistä ydinohjuksista tuhansien kilometrien päästä. Nämä ns "viralliset" aseet voidaan pitää Pentagonin syöttinä, ja mahdollisesti näin provosoida USA tekemään jotain tyhmää.

Viimeinen osa tätä peliä on, että provoidaan USA VIELÄKIN pitempään ja kalliimpaan sotaan esimerkiksi Iranissa. Tämän jälkeen aloitetaan sekä diplomaattinen, taloudellinen että sotilaallinen painostus KAIKILLA RINTAMILLA, ja periaatteessa annetaan USA:lle samat vaihtoehdot kuin Neuvostoliitolle;eli purkaa ns "Amerikkalainen imperiumi" joko väkivaltaisesti tai rauhanomaisesti. Eli pelataan pokeria, ja katsotaan mitä tapahtuu(hyvin todennäköisesti Amerikka antautuu)GAME OVER !!!

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (41)

No on sinulla teoriat, taitaa olla nk. toiveunta !

Venäjä on sotilaallisesti enää B-luokan valta, nykyajan herkät
high-tech - asejärjestelmät romuttuvat huollon ja kehityksen varojen
puuttuessa. Jos katso niitä muutamia ohjuslaukauksia, joita Venäjä
on viime vuosina yrittänyt, nehän ovat fiaskoja järjestään.

Ja kun tällä alalla putoaa kelkasta, putoaa todella alas, USA:n korkea-
teknologinen ylivalta on pari sukupolvea edellä kaikkea Venäjällä
ja kolme-neljä kaikkea Kiinassa ja roistovaltioissa.

USA:n sisäisestä "hajoamisesta" puhuminen on naurettavinta, mitä
olen kuullut. Käypä itse joskus USA:ssa, älä vain lue Pravdaa ja
Punalippua. Talous myös kestää erinomaisesti, itse asiassa pitkällä
tähtäimellä muut kustantavat sodat ja halpa taala edistää voimak-
kaasti vientiään. Taala on ja tulee aina olemaan maailman vahvin
valuutta, jonka nimiin vannotaan, nämä eurot ja muut ovat hetken
ilmiöitä, EU korisee jo kuolonkouristuksissaan, megaprojektit toinen
toisensa jälkeen osoittautuvat taludellisiksi, jopa teknisiksi katast-
rofeiksi, kuten Airbus nyt, vain veronmaksajien entistä tuhdimmalla
tuella uusia projekteja kuten A380 ja A350 ( jos siitä edes koskaan
mitään tulee ) viedään kuin käärmettä pyssyyn.

Voittehan te komukat toiveunia nähdä, mutta tosiasiaksi jää, että
TEIDÄN läpimätä systeeminne on kuollut ja Yhdysvallat on vahvempi
yksittäinen valta mitä maailmassa on koskaan ollut. Sääli, että
itäisen aivopesun mädättämät johtajamme, Tavja ja Eki etunenässä
eivät tätä tajua ja pilaavat ehdoin tahdoin suhteitamme maailman-
valtaan. Nytki Eki ja Tavja vuoronperään käyvät nuoleksimassa
väistyvää YK:n pääsihteeriä, jota Yhdysvallat ei ole voinut sietää
koko kautenaan. Tuntuu, kuin tällä pariskunnalla kaikuisi päässä
vain tämä Stalinin pysyväisohje: "Sabotoi, sabotoi, sabotoi ....." !!!

Mikään ei kestä ikuistesti. Myös USA:n mahdille tulee aikanaan loppu, ja sen jälkeen mahdollisesti uusi alku.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Näinhän se taitaa olla.
Yksikään imperiumi ei tähänkään asti ole kestänyt ikuisesti.
Luulen että yhdysvallat tulee vielä hajoamaan tavalla tai toisella ja tähän ei enää mene kovinkaan kauan.
Sotaisa, agressiivinen ja taloudellisesti hunningolla oleva valtiohan se loppupeleistä on.

Paavo Väyrynen ennusti, että Neuvostoliitto ei kaadu koskaan. Hän oikein väitteli siitä aiheesta tohtoriksi. Neukku meni nurin oliko se nyt vuosi siitä kun väitöskirja valmistui.
Asiat nähdään niin ne kuin halutaan nähdä. Mutta jos ottaa hieman realiteetteja mukaan, niin USA:lle tulee käymään huonosti lähivuosina jos siellä valitaan valtaan samanlaisia pellejä kuin Bush nuorempi.
USA:n pitää pitää yllä valtavaa sotateollisuutta, joka työllistää miljoonia ihmisiä ja tahkoaa valtavasti rahaa Bush:n kavereille. Siksi pitää löytää vihollinen vaikka kuinka kaukaa ja millä perusteilla hyvänsä.
Niin kauan kun Neukku oli voimissaan voitiin perustella valtavat puolustusmenot kommunismin pelossa. Kun Neukku luhistui, piti äkkiä keksiä uusi vihollinen eli terrorismi. Se saatiin tehokkaasti markkinoitua amerikkalaisille 911:llä, jonka uskon olevan Bush:n omaa käsialaa.
Kun jonakin päivänä amerikkalaiset huomaavat, että heitä kusetetaan tai sitten rahaa ei enää riitä sotimiseen World Wide, niin sotateollisuus luhistuu ja sen myötä USA:n talous ja arvovalta.
Tämän päivän Hesarissa kerrotaan kuinka USA:n myydyin kirja on raamattu ja kerrotaan miten laajasti siellä kirjaimellisesti uskotaan siihen, eli valtakunta on yhtä fundamentalistinen kuin joku ns. islamilainen "roistovaltio". Ei raamatun, sen paremmin kuin koraaninkaan opeilla pitkään valtiota pidetä pystyssä. USA:ssa on edelleen osavaltioita, joissa oikein lakiin on kirjoitettu, että olemme Aatamin ja Eevan jälkeläisiä. Eikä kouluissa saa muusta puhuakaan saati opettaa. Säälittävää.
USA:ssa olleena olen nähnyt muutakin kuin saippuasarjojen nuoria, nättejä, kauniita, terveitä, rikkaita, rakkaita, jne. Paikka paikoin ihmisten köyhyys ja taloudellinen riisto on sitä luokkaa, että jonakin päivänä sielläkin tullaan järkiinsä ja väkijoukot lähtevät liikkeelle.
Ihmiset siellä ovat paikallisen propagandan uhreja luullen, että he asuvat maassa, jossa asiat ovat kunnossa. Siellä keskivertokansalainen ei tiedä muusta maailmasta mitään muuta kuin mitä urotekoja heidän sotaväkensä on tehnyt vapauttaessaan maailmaa kommunismin/terrorismin ikeestä, jonka tuloksia nähdään mm. Irakissa.
Koska USA voitti viimeksi sodan? Ei tule heti mieleen.
Kiina, Intia ja Japani tulevat pian pyörittämään maailman taloutta ja USA saa kohta todeta olevansa auringonlaskun maa, jolla on vain huonoja vaihtoehtoja jäljellä.
Varmaa on se, että USA luhistuu omaan typeryyteensä kuten kaikki muutkin totalitääriset valtiot yksi toisensa jälkeen.

Neukkula oli kommunistipuolueen ja KGB:n kontrolloima
diktaduurivaltio, joka eli järjestelmällisessä valheessa, tilastot
olivat pelkkä vitsi, loppu tuli kun viimeinenkin pisara uskot-
tavuutta oli mennyt. USA on vapaa demokraattinen valtio,
joka on erittäin vahva joka suhteessa. Toiveajattelua, komukat,
että USA sortuisi nähtävissä olevassa tulevaisuudessa.
EU kyllä ja piankin, kun kansallisvarallisuudet on syöty
byrokratian kasvattamisessa ja Turkin tapaisten maiden li-
hottamisessa, kas kun ei Afganistania ehdoteta EU:iin !

Cosmic-Fairy
Näinhän se taitaa olla.
Yksikään imperiumi ei tähänkään asti ole kestänyt ikuisesti.
Luulen että yhdysvallat tulee vielä hajoamaan tavalla tai toisella ja tähän ei enää mene kovinkaan kauan.
Sotaisa, agressiivinen ja taloudellisesti hunningolla oleva valtiohan se loppupeleistä on.

Pervessioiden vastustamisen viimeisiä linnakkeita
maailmassa, ja se linnake kestää sarvipään
hyökkäykset, aina ! Wanha Eurooppa alkaa olla
nykypäivien Sodoma ja Gomorra, pohjoismaista
puhumattakaan.

Rooman tuhoutumisen syyksi on esitetty hypoteesi että syy oli heidän käyttämissään lyijyisissä vesiputkissa. Heidän henkinen tasonsa laski lyijymyrkytyksen vuoksi.
Amerikoissa sama on voinut aiheutua autojen bensiinin sis. lyijyn vuoksi. Siellähän autoilu yleistyi selvästi ennen muita ja kautena, jolloin autojen päästöt olivat suuret per yksikkö.

Agressiivinen ja lyhytnäköinen käytös on silmiinpistävää.

Ainoa etu heillä muihin verraten on emigranttien työ-innokkuuden tuoma lisä talouteen. Toisaalta monikulttuurisuus tekee yhteiskunnasta väkivaltaisemman kuin homogeenisessa väestössä.

BUSHMAN, long time no see
Cosmic-Fairy
Näinhän se taitaa olla.
Yksikään imperiumi ei tähänkään asti ole kestänyt ikuisesti.
Luulen että yhdysvallat tulee vielä hajoamaan tavalla tai toisella ja tähän ei enää mene kovinkaan kauan.
Sotaisa, agressiivinen ja taloudellisesti hunningolla oleva valtiohan se loppupeleistä on.Pervessioiden vastustamisen viimeisiä linnakkeita
maailmassa, ja se linnake kestää sarvipään
hyökkäykset, aina ! Wanha Eurooppa alkaa olla
nykypäivien Sodoma ja Gomorra, pohjoismaista
puhumattakaan.

Jaa. Kovin varmalta kuulostat puheissasi. Katsellaanpa seuraavat 50 vuotta ja todetaan sitten tilanne.

Cosmic-Fairy
BUSHMAN, long time no see
Cosmic-Fairy
Näinhän se taitaa olla.
Yksikään imperiumi ei tähänkään asti ole kestänyt ikuisesti.
Luulen että yhdysvallat tulee vielä hajoamaan tavalla tai toisella ja tähän ei enää mene kovinkaan kauan.
Sotaisa, agressiivinen ja taloudellisesti hunningolla oleva valtiohan se loppupeleistä on.Pervessioiden vastustamisen viimeisiä linnakkeita
maailmassa, ja se linnake kestää sarvipään
hyökkäykset, aina ! Wanha Eurooppa alkaa olla
nykypäivien Sodoma ja Gomorra, pohjoismaista
puhumattakaan.Jaa. Kovin varmalta kuulostat puheissasi. Katsellaanpa seuraavat 50 vuotta ja todetaan sitten tilanne.

Jos ei lääketiede tee suuria edistysaskeleita pikapuoliin,
en taida olla 50 vuoden päästä katselemassa tilannetta ..

tietää
Rooman tuhoutumisen syyksi on esitetty hypoteesi että syy oli heidän käyttämissään lyijyisissä vesiputkissa. Heidän henkinen tasonsa laski lyijymyrkytyksen vuoksi.
Amerikoissa sama on voinut aiheutua autojen bensiinin sis. lyijyn vuoksi. Siellähän autoilu yleistyi selvästi ennen muita ja kautena, jolloin autojen päästöt olivat suuret per yksikkö.

Agressiivinen ja lyhytnäköinen käytös on silmiinpistävää.

Ainoa etu heillä muihin verraten on emigranttien työ-innokkuuden tuoma lisä talouteen. Toisaalta monikulttuurisuus tekee yhteiskunnasta väkivaltaisemman kuin homogeenisessa väestössä.

Ja mikä onkaan äly ja agressio Wanhassa Euroopassa, jossa
katalyytit ja lyijytön bensiini otettiin käyttöön vasta 20 vuotta
Yhdysvaltojen jälkeen ?

Gwaïraîs
On tuolla Bushmannilla vaan jutut. Jäikö ne valtion kustantamat lääkkeet ottamatta?

Ei oo kuule valtio mitään kustantanut, ihan itse ostan
disperiinit ja nuo silloin tällöin - kun KOMUKAT kiusaa- tarvitsemani
happosalpaajat. Nyt juuri alkoi hammasta särkeä, pitkien
pyhien aattona, of course. Taitaa paketti asperiinia kulua ...
KOMUKAT... s...na ...

Mörökölli
Paavo Väyrynen ennusti, että Neuvostoliitto ei kaadu koskaan. Hän oikein väitteli siitä aiheesta tohtoriksi. Neukku meni nurin oliko se nyt vuosi siitä kun väitöskirja valmistui.NL:n loppu oli näkyvissä jo ajat ennen lopullista romahtamista. Naurettavaa verrata sitä USA:han.

Asiat nähdään niin ne kuin halutaan nähdä. Mutta jos ottaa hieman realiteetteja mukaan, niin USA:lle tulee käymään huonosti lähivuosina jos siellä valitaan valtaan samanlaisia pellejä kuin Bush nuorempi.Mitä USA:lle tulee käymään? Kukaan ei voi tuhota USA:ta taloudellisesti eikä sotilaallisesti.

USA:n pitää pitää yllä valtavaa sotateollisuutta, joka työllistää miljoonia ihmisiä ja tahkoaa valtavasti rahaa Bush:n kavereille.Täyttä roskaa. Ovatko aseteollisuuden firmat lähimainkaan Amerikan suurimpia? Samaa voisi sanoa mistä tahansa talouden tai teollisuuden osa-alueesta.

Siksi pitää löytää vihollinen vaikka kuinka kaukaa ja millä perusteilla hyvänsä.Ehkäpä onkin niin, että USA on vahva juuri siitä syystä, että se tuhoaa vihollisensa. 9/11:n ja Kuwaitin invaasion jälkeen ei Saddamin kaatamiselle paljoa tarvitse syitä etsimällä etsiä.

Niin kauan kun Neukku oli voimissaan voitiin perustella valtavat puolustusmenot kommunismin pelossa. Kun Neukku luhistui, piti äkkiä keksiä uusi vihollinen eli terrorismi.NL:n kaatumisen jälkeen puolustusmenot ovat laskeneet merkittävästi. Onko terrorismi mielestäsi satua, vai oletko niin tietämätön, että uskot sen olevan vuosituhannenvaihteen ilmiö?

Se saatiin tehokkaasti markkinoitua amerikkalaisille 911:llä, jonka uskon olevan Bush:n omaa käsialaa.Aivan. Mikäli on noin uskovainen ihminen ei paljoa tarvita maailmankuvan täydelliseen kieroutumiseen.

Kun jonakin päivänä amerikkalaiset huomaavat, että heitä kusetetaan tai sitten rahaa ei enää riitä sotimiseen World Wide, niin sotateollisuus luhistuu ja sen myötä USA:n talous ja arvovalta.Mihinköhän järjettömyyteen perustuu väite, että USA:n talous on riippuvainen aseteollisuudesta?

Tästä linkistä näet USA:n 500 suurinta yritystä. Mukaan mahtuu 10 puolustusteollisuuden yritystä, joiden läheskään koko toiminta ei monesti kosketa pelkästään aseita.

http://en.wikipedia.org/wiki/Defense_contractor

Myös muut kuin USA investoivat aseisiin. Tarkoittaako asevarustelu väistämättömästi sodan tarvetta?

Tämän päivän Hesarissa kerrotaan kuinka USA:n myydyin kirja on raamattu ja kerrotaan miten laajasti siellä kirjaimellisesti uskotaan siihen, eli valtakunta on yhtä fundamentalistinen kuin joku ns. islamilainen "roistovaltio".Niinpä niin. Herran johdatuksessahan sitä Kuussa käytiin ja Marsiin mennään. Ilmeisesti Luoja on myös suonut niin, että USA on tieteellisen ja teknisen kehityksen keskus ja dominoi täysin yliopistomaailmaa.

USA:ssa olleena olen nähnyt muutakin kuin saippuasarjojen nuoria, nättejä, kauniita, terveitä, rikkaita, rakkaita, jne. Paikka paikoin ihmisten köyhyys ja taloudellinen riisto on sitä luokkaa, että jonakin päivänä sielläkin tullaan järkiinsä ja väkijoukot lähtevät liikkeelle.Mites se menikään? 70% ruotsalaisista köyhiä amerikkalaisilla standardeilla.


Ihmiset siellä ovat paikallisen propagandan uhreja luullen, että he asuvat maassa, jossa asiat ovat kunnossa.Kerrotko, miten USA:n laajalla mediakentällä kukaan levittää propagandaa? Kurkistapa ihan huviksesi YLE:n ja HS:n omistussuhteiden taakse ja auo päätäsi propagandasta sen jälkeen.

Koska USA voitti viimeksi sodan? Ei tule heti mieleen.USA kaatoi Saddamin ja poisti Talebanin Afganistanista. Irakin nykytilanteella ei ole mitään tekemistä sodan voittamisen kanssa, koska USA ei varsinaisesti käy siellä sotaa.


Kiina, Intia ja Japani tulevat pian pyörittämään maailman taloutta ja USA saa kohta todeta olevansa auringonlaskun maa, jolla on vain huonoja vaihtoehtoja jäljellä.Japanin taloudellinen potentiaali kasvua ajatellen ei ole kummoinen. Kiinalla ja Intialla on valtavasti matkaa kehittyneiksi, menestyviksi valtioiksi. Ja sitten kun ne sellaisia ovat, onko sinulla jokin erityinen syy uskoa niiden olevan USA:ta vahvempia?

Varmaa on se, että USA luhistuu omaan typeryyteensä kuten kaikki muutkin totalitääriset valtiot yksi toisensa jälkeen.

Totalitaarinen USA? Annapa totalitaarisen valtion tunnusmerkit. USA:n romahtamisesta puhuminen on samalla tasolla vaikkapa Ranskan romahtamisesta keskustelun kanssa. USA ei tule sen varmemmin romahtamaan kuni Ranska, Suomi tai valtio X vain sen takia, että se on supervalta. Ja jos romahtaa, romahtaa koko muukin maailma ja myös Mörökölli - vaikkakin Eurooppa tulee taloudellisesti romahtamaan USA:ta aiemmin, jos niin käy.

Imagine

Siksi pitää löytää vihollinen vaikka kuinka kaukaa ja millä perusteilla hyvänsä.

Ehkäpä onkin niin, että USA on vahva juuri siitä syystä, että se tuhoaa vihollisensa.

Tämä horjumaton uskosi väkivaltaan menee jo ihan käsittämättömiin mittasuhteisiin. Johtuu ehkä omasta rajoittuneisuudestani mutta en kerta kaikkiaan kykene ymmärtämään mitä päässäsi liikkuu kun kuola valuen ylistät täällä Yhdysvaltojen ylivertaista sotavoimaa ja sen aikaansaannoksia. Mitä enemmän "vihollisia" tapetaan, sitä märempi on paidan rintamuksesi. Maailmankuvasi tuntuu rakentuvan siihen, että on olemassa tasan kahdenlaisia ihmisiä (ja valtioita); hyviä ja pahoja. Suurinta hyvyyttä edustaa se, joka on sotilallisesti vahvin ja sillä on myös luonnollinen oikeus määritellä kuka kummallekin puolelle kuuluu. Ja pahathan on tietenkin tuhottava. Olet selvästi keksinyt elämän tarkoituksen: tuhota viholliset. Onnitteluni tästä, itselläni se on vielä hakusessa.

Ps. Onnittelut myös osuvasta avattaresta. Viisauden jumalatarta vastaan taistellut väkivaltainen atraimenheiluttaja tukee sanomaasi loistavasti.

Luulin imaginea ensin trolliksi(täysin kritiikitön USA-ylistäjä, väkivaltaa suosiva rahan palvoja), mutta ilmeisen tosissaan kaveri kirjoittelee.

Hoogel
Imagine

Siksi pitää löytää vihollinen vaikka kuinka kaukaa ja millä perusteilla hyvänsä.

Ehkäpä onkin niin, että USA on vahva juuri siitä syystä, että se tuhoaa vihollisensa.Tämä horjumaton uskosi väkivaltaan menee jo ihan käsittämättömiin mittasuhteisiin. -- Maailmankuvasi tuntuu rakentuvan siihen, että on olemassa tasan kahdenlaisia ihmisiä (ja valtioita); hyviä ja pahoja. -- Ja pahathan on tietenkin tuhottava.

Katsopas, maailmassa on paljon valtioita, joista monet ovat autoritäärisiä ja pyrkivät monin tavoin - myös väkivaltaisesti - vastustamaan länsimaalaisuutta. Suuri osa näistä valtioista ei saa USA:lta muuta kuin kritiikkiä ja pakotteita. Siinä vaiheessa, kun joku niistä muodostaa uhan Yhdysvalloille tai sen liittolaisille, on ilman muuta syytä toimia vahvasti.

Ja kyllä, osa valtioista voidaan ilman muuta luokitella pahoiksi. Niitä kaikkia ei voida "tuhota", mutta se tulee tarpeelliseksi niiden ryhtyessä vastustamaan lännen intressejä ja turvallisuutta.

Imagine
Niitä kaikkia ei voida "tuhota", mutta se on tulee tarpeelliseksi niiden ryhtyessä vastustamaan lännen intressejä ja turvallisuutta.

Katsantosi mukaan USA:n intressejä vastustavan valtion tuhoaminen on tarpeellista. Ymmärsinkö nyt oikein?

acedia
Imagine
Niitä kaikkia ei voida "tuhota", mutta se on tulee tarpeelliseksi niiden ryhtyessä vastustamaan lännen intressejä ja turvallisuutta.Katsantosi mukaan USA:n intressejä vastustavan valtion tuhoaminen on tarpeellista. Ymmärsinkö nyt oikein?

Täsmennetään niin, että USA:n turvallisuuspoliittisia intressejä voimatoimin vastustavan valtion tuhoaminen on tarpeellista.

Jo F.D. Rooseveltin ajoista USAn vahva valtti on ollut maailman mahtavin, KONEENRAKENNUS, erityisesti raskas, erityisesti tuotantoa ja sotavoimia varustava. Neukkulaisten aikeet alalla jäivät paskapuheiksi, Brezhnevin noustessa vasta preisidentiksi 1960 enemmänkin kuului öljyn pulputusta.
Tässäkin ikäänkuin vastakohta Pohjois-Amerikak ja Latinalainen Amerikka.

Suuren koneenrakennuksen erottamaton kaveri on jo sata vuotta ollut
SÄHKÖ. Sähkön tuotannon määrässä USA on aina ollut johtava maa, ja
myös sähköteknologian taso melko huippua.

Varustelun toinen puoli: HUOMATTAVA OSA VAROISTA PALAA SUURYHTIÖILLE UUSIMISEEN. Ja erityisesti konenrakennukseen ja sähköön. Viime aikoina 450 miljardia dollaria ja enemmänkin uutta velkaa varainhoitovuodessa. Yleisesti USAlla ovat aina olleet RIITTÄVÄT SIJOITUSVARAT sekä tuotannon laajentavan uusimiseen maailman kärjessä, että varustatumiseen maailman kärjessä.

Siellä tehdään kovasti työtä, se on suurporvariston valtakunta.
Toisaalta työvoima saaden etua samaistaa etunsa suurpotvariston etuihin
ehkä enemmän kuin muualla. Siellä DEMOKRATIA JA SUURPORVARISTON VALTA OVAT PUNOUTUNEET TOISIINSA ENMÄN KUIN MKISSÄÄN MUUALLA.

Raaka-aineita puuttuu noin mahtavaan, ja öljyä. USA sen vuoksi on
läsnä lähes koko maapallolla OSALLISTUMASSA RAAKA-AINEIDEN JA ÖLJYN HYÖDYNTÄMISEEN. Tätä tukevat varustautumis- ja ulkopolitiikka.
Vrt. Venäjä on tyypillien raaka-aineita ja öljyä vievä maa.

USAssa jo kansalaissodassa 1861 - 1865 TOTEUTUI MAANOSAMAINEN VALTIOYHTEYS, joka EUssa on jäänyt paskapuheeksi.

Siinä ovat valtit, joita teidän pitäisi yrittää kumota!

Kysymys lähinnä vasemmisto - imperialistien älyllisestä epärehellisyydestä ( sekä tyhmiä että epärehellisiä - siksi kieltävät poliittisista syistä esim. sosiobiologian teesit )!

http://www.masters.fi/Pamfletti.pdf

Ks. vasemmistointellektuaalin vahvimmat linkit:

http://www.tuomioja.org/index.php?mainA ... category=3

http://www.ylioppilaslehti.fi/2002/021213/juttu_5.htm

"Tästä tosin Patomäellä ja minulla saataa olla erilainen käsitys."

ttp://www.globalisaatio.net/vaihtoehdot_tobin.htm

Mm. siksi Ahtisaari taannoin lausui; "ei ole oikein että samaan aikaan sytytetään tulipaloja ja sammutetaan niitä ( tarkoittaen Tuomiojan Attac- fanatismia )

Joitakin vuosia sitten The Economist - lehdessä nyttemmin edesmennyt Tobin sanoi henkilökohtaisesti ettei olisi keksinyt veroa eikä olisi ikinä ottanut vastaan Nobelia, jos olisi tiennyt mitkä tahot hänen nimellään ratsastavat!

Suom. Huom! Eng. firestarter = anargisti

Ja tieteen nimissä Tuomiojan Finlandia - voitto osoitus poliittisen korruption hyvinvoinnista maassamme, etenkin kun kilpailijan teos toisesta leiristä ( Tammisalo ) ei selitä kuin miksi Erkki ollut ikänsä väärässä:

ttp://www.geocities.com/otammisalo/

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat