Seuraa 
Viestejä45973

Joten ookko juovukkeessa jouluyönä vai ekkö oo????
Itte ainakin olen ja se on traditio, jota olen noudattanut at least 25 vuotta. Nytkin toisessa kädessä on helvetin iso mukillinen koknakkia. Pikkuhiljaa alkaa jurri kutitella päälakea, mutta vielä on tarkoitus ottaa reippaasti lisää.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (8)

Idiootit ryyppää.

Alkoholille tuhannen prosentin vero + hinnat kattoon muutenkin. Alkoholijuomien myynti valtiolle.

Näin saadaan se ryyppääminen perkele vähenemään. Ärsyttää kun dorkat jurripellet räheltävät ympääriinsä.

Kunnon pahat alkoholistit ja varsinkin sellaiset, jotka aiheuttavat vahinkoa sen takia pitäisi hirttää palleista kattoon.

Voi helvetti se olis unelma kun kukaan ei jois. Jurppii.

tupakka
Idiootit ryyppää.

Hah! Viina on viisasten juoma. Viisaat vetävät hieman snapanderia näin jouluna. Itse en viinaan, enkä muihinkaan alkoholijuomiin koske kuin 2-3 kertaa vuodessa mutta kyllähän sitä näin jouluna sentään täytyy muutama ottaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viinassa eikä muissakaan alkoholijuomissa ole mitään pahaa jos niitä käytetään kohtuudella. Onhan niitä monia tutkimuksia joiden mukaan viinin ja oluen kohtuukäyttö on terveydelle jopa hyväksi. Mutta en voi sietää alkoholin humalakäyttöä enkä alkoholisteja. Tuhannet perheet se viinan lipittäminen on tuhonnut.

Vierailija

Kyllä ensiksi pitäisi saada tuo tupakka laittomaksi. Nikotiininistit laastari/purukumikuurille ja laittomasta maahantuonnista huumevälitykseen verrattavat rangaistukset, niin sillähän siitä selvitään.

Vaiko sittenkin kohtuukäyttölinjalle?

Konjamiinia vähän nautin aattoiltana ja ruuan kanssa vähän muutakin, mutta muuten tuli vietettyä harvinaisen selvä joulu.

Rauhaisaa joulun jatkoa kaikille!!!

Minun jouluuni ei kuulu ryyppääminen. Pelkästään viinilasillinen ja snapsi jouluaterian yhteydessä. Kuitenkin uutena vuonna "täytyy" sitten juoda holtittomasti, niin ei jouluna viitsi enempää kuin maistella.

Sääli niitä lapsia, joiden vanhemmat ovat tuhannen tuiterissa jouluaaton ja armottomassa krapulassa joulupäivän. Lapsettomat voivat toki minun puolestani olla niin sekaisin kuin huvittaa.

Retard
Seuraa 
Viestejä28258

Aattona kaksi olutta; toinen ruuan ja ensimmäinen saunan yhteydessä.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat