Seuraa 
Viestejä6081

Joulupukkihan ei millään ennätä vuorokaudessa kiertämään kaikkia maailman asumuksia saatika jaksa kantaa jokaista pakettia perille. Muistettakoon että suuri osa asunnoista on lukittu joka (riippuen pukin taidoista) vähintään hidastaa tavarantoimitusta. Lisäksi pukin olemassaolon mahdollisuutta nakertaa ikävästi lasten vanhempien jouluinen ostovimma puhumattakaan lahjoihin jätetyistä luovuttajien nimistä.

Mutta on olemassa silti mahdollisuus. Entäpä jos pukki pitää rimaa melko korkealla ja tuo lahjoja vain pienelle osalle koko väestöstä? Salatakseen olemassaolonsa ja saadakseen ajan riittämään, hän ovelasti tuo lahjat hyvissä ajoin ennen joulua vanhempien lahjakätköihin nimettömänä. Kiistaton todiste tästä touhusta saadaan joka joulu kun aina joku saa lahjan jonka antaja jää tuntemattomaksi.

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (13)

Joulupukkitutkielma

Yleisön pyynnöstä julkaisemme tutkimustuloksemme koskien Joulupukin olemassaoloa.

1) Tietoomme ei ole tullut lentävää porolajia. 300 000 eläinlajia on tässä vaiheessa tutkimatta (suurin osa näistä on hyönteisiä). Ei ole täysin mahdotonta että Joulupukin lentävät porot ovat tosiaan olemassa.

2) Maailmassa on noin 2 miljardia lasta (alle 18-vuotiasta), mutta koska Joulupukin toimialueeseen ei kuulu muslimit, hindut, juutalaiset ja buddhalaiset, Joulupukki joutuu vierailemaan vain noin 15% maailman lapsista (378 miljoonaa). Koska taloudessa on keskimäärin 3.5 lasta, Joulupukki joutuu vierailemaan 108 miljoonassa kodissa. (Olettaen että jokaisessa perheessä on vähintään yksi kiltti lapsi)

3) Joulupukilla on 31 tuntia aikaa työskennellä, ottaen huomioon eri aikavyöhykkeet sekä maapallon pyörimisliikkeen, olettaen että hän matkustaa loogisesti idästä länteen. Pikaisen laskutoimituksen tuloksena huomaamme, että Joulupukille tulee 967,7 vierailua sekunnissa. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisessa talossa on joulupukilla aikaa noin 1/1000 sekuntia parkkeerata, hypätä alas reestä, jakaa lahjat, juosta takaisin rekeen ja matkustaa seuraavaan taloon.

4) Ottaen huomioon että nämä 108 miljoonaa pysähdystä ovat jakautuneet tasaisesti ympäri maapallon ja kahden talon välinen matka on keskimäärin noin 1.3 kilometriä, kokonaismatkaksi tulee noin 140 miljoonaa kilometriä. Tämä tarkoittaa sitä, että Joulupukin reki kulkee noin 1040 kilometrin sekuntinopeutta, 12 500-kertaisella äänennopeudella. Vertailun vuoksi kerrottakoon, että normaali poro kulkee nopeimmillaan noin 25km/h.

5) Reen paino on toinen mielenkiintoinen tutkimuskohde. Olettaen että jokainen lapsi saa vain keskikokoisen Lego-paketin (500g), reki painaa 189 000 000 kg, lisäksi tulee ottaa huomioon Joulupukki, joka on usein kuvattu reilusti ylipainoiseksi. Maalla normaali poro voi vetää korkeintaan noin 140 kiloa. Vaikka olettaisimme että lentävä poro (kts. kohta #1) voisi vetää KYMMENKERTAISEN määrän verrattuna normaaliin, reen vetämiseen ei riitä kahdeksan, eikä edes yhdeksän poroa. Tarvitsemme 135 000 poroa. Tämä nostaa massan, ottamatta huomioon kelkan painoa, 210 000 000 kiloon.

6) 210 000 000 kg matkustaen 1040 km/s saa aikaan mahtavan ilmanvastuksen. Tämä saa porot lämpiämään samaan tapaan kuin avaruusaluksen sen palatessaan maan ilmakehään. Porojen etummainen pari kuluttaa 14.3 KVANTIMILJOONAA joulea / sekunti / poro. Lyhyessä ajassa porot syttyvät liekkeihin saaden aikaan ketjureaktion, joka johtaa kaikkien porojen räjähtämiseen. Koko porolauma höyrystyy 1/4260 sekunnissa. Joulupukki kohtaa samalla 17 500-kertaisen painovoiman. 120-kiloinen Joulupukki painautuu reen takaosaan 1 959 016 kilon voimalla.

Tutkimuksissamme tulimme siihen lopputulokseen, että jos Joulupukki jakoi lahjat viime jouluaattona - hän on nyt kuollut. Toinen vaihtoehto on se, että Joulupukki on huijausta (mikä on tosin todella epätodennäköistä, maailmasta löytyy niin paljon todistajia jotka todistavat nähneensä Joulupukin säännöllisesti vähintään kerran vuodessa).

Ettekö ole kuulleet sitä että tontutkin jakavat paljon lahjoja? taikka että Joulupukilla on taikavoimia? Huomauttaisin vielä tuosta edellisestä viestistä, ettei se massa itsessään aiheuta ilmanvastusta! Miten joku kehtaakin syyttää maailman suurinta hyväntekijää tuollaisilla syytöksillä!?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
1) Tietoomme ei ole tullut lentävää porolajia. 300 000 eläinlajia on tässä vaiheessa tutkimatta (suurin osa näistä on hyönteisiä). Ei ole täysin mahdotonta että Joulupukin lentävät porot ovat tosiaan olemassa.
Kyseessä on ihan oma sorkkaeläinlaji. Kuten olemme Disneyn dokumenteista huomanneet, kyseessä on metsäkauriin näköinen eläin, jonka sarvet muistuttavat poron vastaavaa sarvikalustoa. Ehkä kyse on kesyporon ja metsäkauriin risteytymästä. Lajia ei ole onnistuttu kuvaamaan muulloin kuin jouluna, joten kyse on erityislajista. Erikoispiirteenä vielä loistavan punaturpainen mutaatio, joka on lajille mahdollinen. Tutkimukset ovat vielä kesken.

Tietenkin Joulupukki on todellinen. Juuri nytkin hän juontaa jouluchattia tuolla televisiossa

Yhdysvaltalainen mekaniikan professori Larry Silverberg sanoo homman hoituvan elektromagneettisten aaltojen, nanotegnologian ja avaruusajan jatkumon avulla. pukin reissua avittaa "suhteellisuuden pilvi" joka perustuu einsteinin havaintoon siitä että aikaa voi venyttää ja tilaa pienentää.
aikarakojen ansiosta pukki voi toimittaa lahjojaan kuukausien ajan, jolloin todellista maan aikaa kuluu vain muutamia sekunteja.
Rekeä vetävät geneettisesti muunnellut porot jotka osaavat lentää.
reki on kevyt, koska lahjat valmistetaan nanotegnologian avulla vasta kunkin lapsen kodin lähellä.

Kyllä joulupukki ainakin on mukavampi joulun kahdesta satuhahmosta. Joulupukki sentään tulee joka vuosi, mutta Jeesus on jo 2000 vuotta pysynyt poissa lupauksista huolimatta.

Vierailija
no_more
Eilen näin joulupukin.. Onhanse todellinen

Joo. Ja mä näin eilen. Vai väitättekö mua valehtelijaksi.

Monet pitävät tätä hyväntuulista vanhaa miestä, jolla on pullea vatsa ja lumivalkoinen parta, itse joulun personoitumana. On kuitenkin myös yleisesti tunnettua, että joulupukki on tarua, myytti joka perustuu 300-luvulla eläneeseen Myran (nykyisessä Turkissa) piispaan liittyviin perinteisiin.

Vierailija
teijoster
Monet pitävät tätä hyväntuulista vanhaa miestä, jolla on pullea vatsa ja lumivalkoinen parta, itse joulun personoitumana. On kuitenkin myös yleisesti tunnettua, että joulupukki on tarua, myytti joka perustuu 300-luvulla eläneeseen Myran (nykyisessä Turkissa) piispaan liittyviin perinteisiin.

Pukki, joka mulle on risujakin tuonut, ei ole hyväntuulinen, eikä sillä ole lumivalkoista partaa. Coca Cola-pukki tuskin perustuu mihinkään. Paitsi PASKAAN.

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670

Ei voi olla totta. Tämä on tiede-foorumi ja täällä keskustellaan siitä onko joulupukkia olemassa vai ei.

Totta kai on joulupukki. Niitä on kaiken lisäksi useita, josta johtuen ei tule minkäänlaista ongelmaa siitä, miten pukki ehtii jakaa kaikkien lasten lahjat.

Tarinat lentävistä poroista ja savupiipusta ahtautuvista pukeista ovat sen sijaan puppua - aikamoinen lääkitys saa olla päällä, kun tuollaisia väittää.

Pukkeja on ihan aitojakin, mutta suurin osa on halpoja kopioita. Dokumentti aitojen pukkien valmistusprosessista:

http://video.google.com/videoplay?docid ... &plindex=0

Esimerkki halpojen kopiopukkien käytön riskeistä:

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkom ... id=1469307

vihertaapero
Joulupukkihan ei millään ennätä vuorokaudessa kiertämään kaikkia maailman asumuksia .

Pukki käyttää hyväkseen aikadillaatiota, sitä paitsi ei Pukin tarvitse käydäkkään kaikkialla vaikka hänellä hyvin riittää siihen aikaa. Sen sijaan Pukki pitää aina sopivin väliajoin kahvitaukoja.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat