Seuraa 
Viestejä45973

. . . mitähän pojat ajattelevat virkaveljestä?

  • ylös 0
  • alas 1

Kommentit (3)

Vierailija

Varmaankin, että "That will be done, my lord"? Sen verran ehdollistettuja lienevät, ettei Paavi Palpatinella ole vaikeuksia käsitellä näitä mielensä mukaan.

Valejoulupukki ampui useita Yhdysvalloissa

Julkaistu 26.12.2008 06:45 (päivitetty 21:54

Joulupukiksi pukeutunut mies on surmannut ainakin yhdeksän ihmistä yksityisasunnossa vietetyssä joulujuhlassa Los Angelesissa.

Aseistautunut mies ryntäsi ex-vaimonsa vanhempien kotiin vähän ennen puoltayötä jouluaattona, alkoi ampua ympäriinsä ja sytytti lopuksi talon tuleen. Ensimmäisenä hän ampui aluksi kahdeksanvuotiaan tytön, joka tuli avaamaan hänelle ovea. Poliisin saapuessa paikalle talo oli jo ilmiliekeissä.

Poliisin mukaan talossa oli parikymmentä ihmistä viettämässä joulua.

Surmien jälkeen 45-vuotias mies teki itsemurhan veljensä kotona. Alustavien tietojen mukaan hänellä oli meneillään riitaisa avioero, minkä lisäksi hän oli jäänyt työttömäksi. Hän oli ammatiltaan avaruustekniikan insinööri.

Miehellä ei ollut rikosrekisteriä. Poliisin mukaan mikään hänen henkilöhistoriassaan ei muutenkaan viitannut siihen, että hän olisi väkivaltainen. Miehen ystäväpiiri oli tyrmistynyt tapahtuneesta.

(MTV3-STT-AFP)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suomen Joulupukki on ainoa oikea pukki ja asuu Lapissa Korvatunturilla vapaa-aikoinaan.

Pukin työpäivän edellä lehdissä ja puhelintolpissa on ilmoitus, missä kerrotaan virallisesti, että pukki on raitis ja hänellä on aito puku. Siispä huoleen ei ole aihetta Suomen kodeissa tulevinakaan vuosina*).

Nuorempia poikia kutsutaan lisää koelaulutilaisuuksiin.

Suomen Paavi

*) Ensi vuodeksi suosittelen Ristoa, joka aloittaa joulupukkibisnekset uudelleen (kunhan Kulta-Hannu ja vyölaukkumies on saatu tuomittua).

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat