Seuraa 
Viestejä45973

Minä tilaan tiedelehteä, entä te?

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (32)

voit poistaa ylimääräiset (omat) viestit painamalla siinä viestin kohdalla muokkaa-napin viereistä ruksia. Ei tule sitten näitä toistoja sotkemaan asioita.

Kummieni joululahja minulle oli Tiede-lehden lahjatilaus vuodeksi 2005. Eli voisin kai sanoa että tilaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Se tuli monta vuotta tietotekniikan liiton jäsenyyden kautta mutta kun erosin siitä vuoden alussa niin tilaus loppui siihen. Tekisi mieli tilata pelkkä lehti mutta kun sekin on niin kallis. Eli en tilaa enää jos sen ei hinta laske.

Edit: Vaimo toi tullessaan heti tämän kirjoitettuani viimeisen Tiedelehden irtonumeron ja sen välissä sattui olemaan tarjouskupunki jolla lehden saa -50% alennuksella. Eli se on nyt taas tilattuna. Ainakin vuodeksi eteenpäin.

Tähdet ja avaruus tulee minulle myös kun "Scifi" tarinat ovat lähinnä sydäntä näissä tiede jutuissa.

Tilaan. Meille taisi tulla Tiede 2000 jo 80-luvulla ja nyt aikuisena olen jatkanut tilausta. Välillä oli taukoa.

tietäjä
Minä tilaan tieteen lisäksi tieteen kuvalehteä ja tähdet ja avaruus-lehteä.

Tieteen kuvalehteä? Oho -lehdestä tuli kanssa hyvä tarjous. Samaa tasoa.

Wolf
Seuraa 
Viestejä820

Minä olen tilaaja jo numerosta 1 /1981 alkaen katkeamattomasti, vaikka välillä asuinkin Baltian maissa ihmettelemässä vapautunutta Baltiaa.....

Mutta siis Tiedelehti. Kaikki Tieteet ovat hyllyssä ja kansioissa ja järjestyksessä ja luettevissa ja käytettävissä ja...

Joskus yritin lukea Tieteen Kuvalehteä, mutta se ei oikein toiminut. Miksikö? Ehkä se vaan ei ole minua varten.

Tiedekirjat ovat kyllä makuuni

Navigare necesse est, vivere non necesse (Cicero)

Kaksi lehteä on jo tullut, samalla minusta tuli päivyrikellon onnellinen omistaja. Siihen saa herätyksen ja siitä näkee monen vieraan maan suurkaupungin tämänhetkisen ajan. Nimeltään tämä toiminto on maailmankello. Olenkin pannut merkille, että ulkomailla usein nukutaan samaan aikaan, kun meillä valvotaan. Ainakin Honolulussa nukkuvat keskellä Suomen kauneista päivää. Outoa sakkia.

Lehden sisällöstä en sano vielä mitään, kun ei ole oikein perspektiiviä; pitää katsoa, mitä seuraavat numerot tuovat tullessaan.

Saavutettuani nyt täydellistymisen itsetyytyväisyyden nirvanan siteeraan omaa, aiempaa kirjoitustani aiheesta:

"Minulle Tiede-lehti on tullut ilmestymisestään lähtien, joten se on vaikuttanut koko perheemme tiedekäsitykseen.

Tiede on yleisaikakauslehti kaikesta tieteen piiriin kuuluvasta. Omalta erikoisalaltani saan yllinkyllin tietoa muutenkin. Tiede on kurkistus siihen, mitä kaikkea inhimillinen uteliaisuus ja tiedonhalu voi muillekin kuin vain ammattilaisille tuottaa.

Omat lapseni ovat tottuneet tappelemaan lehdestä vanhempiensa kanssa. Vuorotellen jokainen on paljastunut raukkamaiseksi salakuljettajaksi tai kähvelletyn tavaran kätkijäksi. Jokainen lapsistani on halunnut vuorollaan rauhassa lukea lehden ensimmäisenä, vaikka se olisi sitten pitänyt muilta perheenjäseniltä piilottaa.

Kaikki lapset ovat oman erikoisalansa löytäneet, harva tosin Tiede-lehden kautta. Vaan siitäpä on koitunut ihan yllättävää lisäarvoa jokaisen elämään.

Se järjestelmäsysteemianalyytikko on menettänyt sydämensä arkeologiaan ja antiikin historiaan. Loma-aikansa ja -rahansa käyttää arkeologisilla kaivauksilla konttaamiseen ja intoilee Roomalaisista tiilileimoista.

Insnortti tietää paljon Ameriikan alkuperäiskansoista ja konkistadoreista ja tuleva lääkäri on innokas kaukoidän kulttuurien, kielen ja historian harrastaja.

Harrastelijaa tarkoittava sana, amatööri, palautuu latinan sanaan amate, rakastaa.

Parhaimmillaan Tiede-lehti kasvattaa lukijoitaan rakastamaan ja ihailemaan tieteellistä tutkimusta ja sen harjoittajia, teki itse leipätyönsä millä alalla tahansa."

Mummo
Saavutettuani nyt täydellistymisen itsetyytyväisyyden nirvanan siteeraan omaa, aiempaa kirjoitustani aiheesta:

Mummo, tykkään huumoristasi!

Hurskiskin alkaa lähestyä valaistumista . Vielä kun opit muotoilemaan lauseen: Ah, puhutte minusta!

Mummo
Hurskiskin alkaa lähestyä valaistumista :D . Vielä kun opit muotoilemaan lauseen: Ah, puhutte minusta!

Nyt, kun huomautit, ymmärrän nyanssieron! :(

deepndark
Seuraa 
Viestejä2656

en tilaa mutta harkitsen tulevaisuudessa - onko se tieteen kuvalehteä parempi? oon nimittäin lukenut jälkimmäistä joskus.

Halki, poikki, pinoon - pois mielestä.

Wolf
Seuraa 
Viestejä820

Minullehan noita on kerääntynyt, huomasin kun pakkasin niitä muuttolaatikkoihin, vaativat (kaikkinensa 25 vuosikertaa) kymmenisen muuttolaatikkoa! Koska vuodet on kansioittain niin tilaahan nuo vievät, vaikkakaan eivät kovasti paina.

Siis ihan toista kuin nuo jättimäiset UK-kieliset tiiliskivet Tolkienia Keski-Maassaan, teokset, jotka painavat niin että kaksi/laatikko jo taittaa muuttomiehen selän.

Navigare necesse est, vivere non necesse (Cicero)

En tilaa. Voisi kyllä harkita. En sitten tiedä kumpi on kannattavampaa. Tiede vai Tieteenkuva lehti. Ja muutenkin taitaa olla aika kallis tilaus enkä välttämättä saisi rahoitusta tuon Aku Ankan tilauksen lisäksi.

En tule
Mutta luen silti joka numeron

Sitten kun on enemmän rahaa tilaan kyllä.
Nyt pitää kituuttaa opintotuilla.. :/

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat