Seuraa 
Viestejä45973

Uskomattoman törkeitä blogisivuja. Jos tällainen kirjoittelu ei
täytä kansankiihoituksen kriteerejä niin ei sitten mikään.

http://www.blogger.com/profile/32608072

http://www.blogger.com/profile-find.g?t=i&q=somalit

Sensuroin itse nimet ja pahimmat kohdat.

Olen ***** *********** ja toimin ****** ******** tapaan kansakuntamme kusettajina. Olen neekeri- ja somali******* tykästynyt armoton interracialpornolehtiä selaileva ryssäläinen virkamies, joka näkee päiväunia siitä kuinka neekerit ja somalit raiskaavat suomalaiset naiset ja tyttölapset.

Joulun 2006 kunniaksi jouduin käymään lääkärissä neulotuttamassa neekerien ******panojen jäljiltä revähtäneen anukseni jonkinlaiseen kuntoon. Kokemuksistani huolimatta olen valmis altistamaan Suomen naiset ja tyttäret vastaaville kokemuksille. Odottelen vielä tautitestausten tuloksia.

Ja tämäkin vielä.

http://teemulahtinen.blogspot.com/

  • ylös 0
  • alas 2

Kommentit (3)

Noiden takana saattaa olla Seppo Lehto -niminen henkilö, joka joutui virkavallan kanssa vaikeuksiin Patrioottiradio-sivustonsa kanssa. Etupäässä häntä syytettiin kunnianloukkauksista suomalaisia päättäjiä kohtaan.
http://patriootti.ipdz.com/

Sivusto ei varmaan ole enää toiminnassa. Lehto siirsi sivustonsa Kiinan kansantasavallan palvelimelle ”Suomen sananvapausrajoitteiden takia”.

Voi niiden tekijä olla joku muukin trollaaja. Samaa sarjaa ovat nimittäin patrioottiradio.blogspot.com, seppolehto.blogspot.com, tarjahalonen.blogspot.com, sauliniinisto.blogspot.com jne. En usko, että Lehto lähtisi tuollaiselle linjalle.

Olisikohan miehen oikea Blogger-profiili tämä?
http://www.blogger.com/profile/22248444

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Terrieri
toi lahtinen on feikki.

Tuo sivusto on ehdottomasti tekaistu. Teemu Lahtinen on ihan OK kaveri, tunnen miehen melkein henkilökohtaisesti (en tiedä tuntisiko hän enää minua).

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat