Seuraa 
Viestejä45973

Tämmöistä mietin taas kerran että millä tavoin näette tai kuvittelette aakkoset, numerot, kuukaudet tai muut vastaavat?

Kun ajattelen aakkosia, näen kirjaimet aina edessäni tuonne M ja N asti, mutta sitten O:sta eteenpäin ne tulevat minua kohti ja menevät vähän ton oikean silmän ohi taakse. Jos ajattelen niitä kokonaisuutena siis aakkosia. Mutta jännä homma tässä on se että juuri tämä mistä O alkaa niin sen ja N:nnän välilä on pieni väli! Ei vaikka nämä kaksi riviä on suorakulmassa niin silti siinä on sellainen reilu väli!

Numerot ovat siten että 5 ja 6 on tuossa suht edessä, mutta sitten loput menee tonne oikealle päin näkymättömiin, paitsi kun mietin jotain tiettyä vaikka 50, silloin se on tossa etuoikealla.

Kuukaudet ovat tietyssä syklissä, kevät tuossa vasemmalta eteen ja sitten kesä vähän oikealla ja syksy edessä taaempana ja syyskuusta tonne joulukuuhun menee edestä taaempaa tonne vasemmalle. Tosin jännä homma että vaikka nyt on joulukuu ja johta tammi niin kun ajattelen tätä hetkeä niin olen tavallaan syyskuun kohdalla kuitenkin selvästi kääntyneenä ja menossa talveen eli vasemmalle. Mutta tuo johtunee siitä että aika menee nykyään niin nopeasti että en pysy mukana. Mitenkään.

Näin on ollut jo aivan pienestä asti. Mietin vaan että kuinkas muut näkevät tai hahmottavat nämä ajatukset esim. ajasta tai numeroista ym.?? Jotkut kuulemma näkevät tietyt asiat eri väreillä ja kai haistavatkin. Nämä em. esimerkit on tavallaan ainoat jotka olen aina hahmottanut samalla tavalla, mutta ei muuten tule muita mieleen! Ai niin paitsi viikonpäivät tietysti!!

Hyvää tätä vuotta!

K. Lanta

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Roori
Seuraa 
Viestejä47

En näe näitä asioita mitenkään, mikä on harmittanut koko elämäni ajan suuresti. Joudun siis periaatteessa aina luettelemaan mielessäni nopeasti esim. kaikki kuukaudet, siihen asti jota etsin. Tosin ei se aivan näin monimutkaisesti mene. Voisikohan tuon jotenkin oppia?

slam
Seuraa 
Viestejä2129
Kalevi Lanta
ym.?? K. Lanta

1. Kaikki on auki ennen ensinmäistä lausetta. Se saapuu hetken kuluttua tai sovellan sen esiin kaaoksen LANTApesästä, jossa makaa ajatusten lähtöjen kenttä.
2. Haen soveltuvuutta ja jatkuvuutta ensimmäiselle lauseelle. Pyörin pöhnässä kuin norsu paskassa ja haen, haen. Jostain tulee, jostain... odottaa, odottaa joskus ja miettii + hakee. Joskus laukoo nopeamman yhteisölistämisen.
3. Useammat lauseet tulevat rakentamaan kokonaisuuden, joka on täyttä paskaa, koska aivoni ovat yhteisöllisesti nimetty sonnan kerääjiksi. Viha-rakkaussuhde jouduttaisiin virhearvioimaan.

Hyvin polkee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat