Seuraa 
Viestejä45973

Eli pientä äänestystä pyörimään vähitellen. Steorn (http://www.steorn.net) väittää kehittäneensä OU-laitteen jolla kaikki maailman energiapula ratkaistaisiin. Pieni äänestys aiheesta, mitä mieltä olet:

  • ylös 1
  • alas 0

Sivut

Kommentit (61)

Muhkea palkinto voisi lisätä mielenkiintoa 98%. Sen järkkääminen on varmasti helpompaa kuin tuon voimalaitteen toteutus.

Steorn itsessään ei palkintoa halua kehittämästään tekniikasta. Käytännössä Steorn testauttaa laitteensa pienellä kyynisellä tiedemiesporukalla. He tekevät tekniikasta pienen analyysin (testaus alkaa vuoden 2007 alussa). Kaikki tulokset tekniikasta tulevat Steornin www-sivuille. Myös testaajien sallitaan antaa julkisuuteen haastatteluja. Kaiken rumban jälkeen jälkeen Steorn myy tekniikastaan lisenssejä valmistajille. Mielenkiintoista nähdä, kuinka tuossa kaiken kaikkiaan käy, koska nykyisten fysiikanlakien suhteen OU ei ole mahdollista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
lowbudjetor
Mielenkiintoista nähdä miten tuossa kaiken kaikkiaan käy, koska nykyisten fysiikanlakien suhteen OU ei ole mahdollista.Voisimmeko muuttaa fysiikan lakeja? Missä niitä säädetään??

Milloin ja mikä instanssi on säätänyt nämä "fysiikan lait", joihin suurin osa tämänkin foorumin kirjoittajista uskoo? Nimittäin lait jotka kieltävät rakentamasta öljyriippuvuuden poistavia energialähteitä.

"Ikiliikkujan" määritelmä:

Laite joka tuottaa energiaa vähintään itsensä pitämiseen (pyörivässä) liikkeess' ilman että se saa energiaa ulkopuolelta.

Ikiliikkuja on mahdoton, koska universumissa ei ole paikkaa johon ei tulisi ulkopuolista energiaa. Tälläkin hetkellä Sinunkin lävitsesi, oi lukija, kiitää myriadi pieniä hiukkasia jotka tulevat jostakin ja menevät johonkin. Ne ovat olleet liikkeellä alkuräjähdyksestä asti, eikä niitä voi pitää poissa mistään paikasta ilman varsin massiivisia toimenpiteitä.

Jos ne liikkuvat, niillä on energiaa.

"Tiedeuskonto" on kaiken tiedon etsinnän vihollinen. Viimeksi tiedeuskonto sai turpiinsa kun löydettiin alkeishiukkaset ja Newtonin mekaniikkaan pohjautuva maailmankuva romahti. Seuraava turpiinotto lähestyy...

http://pakana.myinfo.ws/energia.htm

Väitetään, että öljymiehet räjäyttivät WTC-tornit, ja piilottivat Nikola Teslan keksinnöt?

Tuossa JRR:n jutussa pakanasivustoilla oli kerrottu, että viranomaiset veivät kaiken tutkimustuloksen. Miksi ihmeessä ? Eihän tulokset ole sidottuja muutamaan valmistuneeseen prototyyppiin. Mielestäni JRR:n tekniikka ei vain toiminut odotetusti. Yleensä tekninen kehitys menee markkinoiden ehdoilla. Steornin tapauksessa "viralliset" tulokset tekniikan toimivuudesta tulevat kerralla, kuitenkin tietoja laitteesta alkaa tulla julkisuuteen vähä kerrallaan ensi vuoden alusta alkaen.

Kaikki fysiikan käsitteethän ovat inhimillisen ajatuksen vapaasti luomia abstraktioita, kuvitelmia, ja jokainen fysiikan teoria syntyy ajatustapahtumasta, ideasta, eikä suinkaan kaavoista kuten yleisesti luullaan ja ymmärretään.Seuraavaksi suoritetaan koe. Meillä on 50 eri uskontokuntien edustajaa jotka kaikki sanovat että he nyt rukoilevat siltä mihin uskovatkin kuolemaa päällesi. Sitten meillä on yksi fyysikko pistoolin kanssa. Jos fysiikka on uskontoa niin kaikki ovat samalla viivalla. Voit tehdä valinnan että annatko muiden kirota sinut vai fyysikon ampua sinua päähän.

Fysiikassa on se mukava puoli ettei se riipu ihmisten uskosta asiaan. Vaikka joku kuinka vänkäisi että pistooli ei voi toimia niin sitä voi aina ampua sillä. Siihen ei eipäilyt auta.

lowbudjetor
Eli pientä äänestystä pyörimään vähitellen. Steorn (http://www.steorn.net) väittää kehittäneensä OU-laitteen jolla kaikki maailman energiapula ratkaistaisiin.

Tuo on lähes varmasti markkinointikikka jolla yritetään saada osakkeiden arvoa ylös. Siksi se julkaistiin The Economistissa. Liian hyvältä kuulostavaa asiaa eivät sijoittajat voi jättää huomiotta.

lowbudjetor
Tuossa JRR:n jutussa pakanasivustoilla oli kerrottu, että viranomaiset veivät kaiken tutkimustuloksen....

J.R.Searl sai vankeustuomion alkuperäisen artikkelin mukaan "laittoman voimalaitoksen käyttämisestä" eli energian tuottamisesta ilman asianmukaista lupaa.

On siis oikeudellisesti todistettu, että J.R.R:n vehje toimi??

Ja pah! Yleensä jos laite toimii hyvin niin kyllä se otetaan tuotannolliseen käyttöön nopeasti. Aiemmat OU-yritykset ovat menneet puihin sen takia että ne eivät ole toimineet. Se että tekijä vangitaan niin silloin ei ole puhtaita jauhoja pussissa värkin näpertelijällä. Laitteen toimimattomuus täytyy yrittää peittää salaliittoihin tms. Ei hyvä.

Tuo Steornin tapaus taas on mielenkiintoinen sen suhteen, että takana ovat oikeat yritykset. Ja yrityksen laillinen asema ja vastuu on jo hieman isompi kuin yksittäisen ihmisen.

Mikähän intomieli noita pakanasivuja pitää? Siellä tuntuu olevan lainauksia sieltä ja täältä, ja sivujen tekijä on lisäksi lisäillyt omiaan väliin.
Tuollaista on paljon netissä, ja mietinkin mikä saa ihmisen tekemään tuollaista paisuttelua.

Selkeästi sivujen tekijä ei ole kärryilla ollenkaan, mistä kirjoittaa.

Kyllähän monet fysiikan lait varmastikin muuttuu ajan kuluessa. Tyhmä on se, joka jää vanhan kaavan vangiksi. Ja tyhmä on myös se, joka uskoo tulevaan liiallisesti. Kumpaakin näitä yhdistää tietämättömyys, epärealistisuus ja pelko

Ns. Overunityä ja free-energyä tutkineena/rakentaneena en ole itse saanut aikaan täysin ilmaista energiaa. Mutta pidän sitä kuitenkin mahdollisena. Monet ilmiöt viittaavat siihen. Ikiliikkujista ei ole kyse, sillä energia ei ilmesty tyhjästä eikä myöskään katoa, vaikka äkistään itsestään pyörivä laite sellaiselta saattaisikin näyttää. Paras tähänastisista laitteista/kokeiluista toimii n. 3:n hyötysuhteella.

Ja tuosta laitteen tuotantoon ottamisesta. Ongelma on se, jotta ihmiset ei usko overunity, tms. laitteeseen. Kellään ei vielä riitä kantti alkaa valmistamaan overunityä. Kukaan yrittäjä ei ota tuotantoonsa laitetta, jolle suurin osa korkeasti koulutetuista ihmisistä nauraa. Riski on liian suuri. Konkursikin on lievempi , kuin "humpuukimaakarin" leima. Se kulkee lopun iän ihmisen harteilla. Myöskin poliittinen järjestelmämme estää tehokkaasti tarkoituksella kaikenlaiset energian tuottamiset yksityisesti. Energia on valtava rahasampo verokarhulle. Valta saattaisi kiepahtaa nurin, jos yhtäkkisesti joku peräkylän poika alkaakin myymään verkkoon puolta halvempaa sähköä. Ja rikastumaan valtavasti. Kieltämättä maailma menisi sekaisin monelta.

Aika ei ole vielä kypsä muutoksille. Ihminen on hidas muuttumaan ajatuksiltaan.

hangover

Ns. Overunityä ja free-energyä tutkineena/rakentaneena en ole itse saanut aikaan täysin ilmaista energiaa. Mutta pidän sitä kuitenkin mahdollisena. Monet ilmiöt viittaavat siihen. Ikiliikkujista ei ole kyse, sillä energia ei ilmesty tyhjästä eikä myöskään katoa, vaikka äkistään itsestään pyörivä laite sellaiselta saattaisikin näyttää. Paras tähänastisista laitteista/kokeiluista toimii n. 3:n hyötysuhteella.

Käypä täällä: http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtopic.php?t=9516&postdays=0&postorde...

Energiahan ei tule tyhjästä, sillä "tyhjää" ei yleensä ole. Joka tietää tyhjän paikan, kertokoon sen heti sillä hyvin moni olisi kiinnostunut.

Kuullemma Tampereella joku hörhö teki gravitaatio-kokeita, mutta katosi. Nyt Boeing omistaa kaiken mitä po. hörhö tutkimuksissaan löytää, mutta onpahan labratorio komeampi kuin Mansessa?

lowbudjetor
Ja pah! Yleensä jos laite toimii hyvin niin kyllä se otetaan tuotannolliseen käyttöön nopeasti. Aiemmat OU-yritykset ovat menneet puihin sen takia että ne eivät ole toimineet. ....Mitä tämä tarkoittaa? Kerrotkos minulle, kun on niin huanot silmäklasit etten näe lukea pientä pränttiä:

Tyhjöenergia, nollapiste-energia, vapaaenergia, kvanttienergia - miten vain, kukin tutkija käyttää sopivaa nimeä energiasovellutuksensa toteutustavasta riippuen. Tutkimustyötä tuontienergiasta riippumattomien uusiutuvien energialähteiden kehittämiseksi harrastetaan valtion tuella mm. Japanissa, Intiassa sekä Venäjällä . Kehittyneen energianjakelun maissa Pohjois- ja Etelä-Amerikassa sekä Euroopassa taas tutkimus on pääasiassa yksityisten vastuulla. Alan keksintöjä tunnetaan jo kymmenittäin.

Eräs Japanin kvanttienergiatutkijoita on Dr. Shiuji Inomata Tsukubassa. Hän toimii valtion palveluksessa kehittäen Dr. Bruce de Palman esittelemää unipolaarigeneraattoria, joka juontaa juurensa klassisesta Faradayn kiekosta. Intiassa vastaavaa tutkimusta tekee Parahamsa Tewari, B.Sc. Ranskassa vapaaenergiaa tekee tunnetuksi Jean-Louis Naudin ja Brasiliassa prof. Fran De Aquino. USA:n kvanttienergiatutkimuksen puolestapuhujia ovat mm. Thomas Bearden, Ltn.Col. ja Brian O'Leary, Ph.D.

Ken Shoulders, Ph.D., tutkii USA:ssa mikroskooppisia varausklustereita, jotka näyttävät tuottavan hajotessaan yli kolmekymmentä kertaa enemmän energiaa kuin niiden aikaansaamiseen tarvitaan. Wingate Lambertson, Ph.D., kerää tyhjöenergiaa WIN-laitteen, keraamin ja metallin seoksesta (Cermet) tehdyn elementin avulla. Kanadalainen John Hutchison on rakennellut vapaaenergiaparistoja kvartsikiekoista. Joseph Newman on jo kahden vuosikymmenen ajan hämmästyttänyt amerikkalaisia generaattorillaan, joka tiettävästi antaa energiaa ulos noin kahdeksan kertaa niin paljon kuin sen pyörittämiseen tarvitaan. Paul Baumannin Testatika -generaattori jauhaa sähköä sveitsiläisen Methernitha-yhteisön omaan käyttöön.

http://guns.connect.fi/innoplaza/energy/juttu/kvantti/[/quote]

kalmankenkku
hangover

Ns. Overunityä ja free-energyä tutkineena/rakentaneena en ole itse saanut aikaan täysin ilmaista energiaa. Mutta pidän sitä kuitenkin mahdollisena. Monet ilmiöt viittaavat siihen. Ikiliikkujista ei ole kyse, sillä energia ei ilmesty tyhjästä eikä myöskään katoa, vaikka äkistään itsestään pyörivä laite sellaiselta saattaisikin näyttää. Paras tähänastisista laitteista/kokeiluista toimii n. 3:n hyötysuhteella.

Käypä täällä: http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtopic.php?t=9516&postdays=0&postorde...

Energiahan ei tule tyhjästä, sillä "tyhjää" ei yleensä ole. Joka tietää tyhjän paikan, kertokoon sen heti sillä hyvin moni olisi kiinnostunut.

quote]

Väitinkö ylläolevassa jotain muuta?

kalmankenkku
lowbudjetor
Ja pah! Yleensä jos laite toimii hyvin niin kyllä se otetaan tuotannolliseen käyttöön nopeasti. Aiemmat OU-yritykset ovat menneet puihin sen takia että ne eivät ole toimineet. ....Mitä tämä tarkoittaa? Kerrotkos minulle, kun on niin huanot silmäklasit etten näe lukea pientä pränttiä:

Tyhjöenergia, nollapiste-energia, vapaaenergia, kvanttienergia - miten vain, kukin tutkija käyttää sopivaa nimeä energiasovellutuksensa toteutustavasta riippuen. Tutkimustyötä tuontienergiasta riippumattomien uusiutuvien energialähteiden kehittämiseksi harrastetaan valtion tuella mm. Japanissa, Intiassa sekä Venäjällä . Kehittyneen energianjakelun maissa Pohjois- ja Etelä-Amerikassa sekä Euroopassa taas tutkimus on pääasiassa yksityisten vastuulla. Alan keksintöjä tunnetaan jo kymmenittäin.

Eräs Japanin kvanttienergiatutkijoita on Dr. Shiuji Inomata Tsukubassa. Hän toimii valtion palveluksessa kehittäen Dr. Bruce de Palman esittelemää unipolaarigeneraattoria, joka juontaa juurensa klassisesta Faradayn kiekosta. Intiassa vastaavaa tutkimusta tekee Parahamsa Tewari, B.Sc. Ranskassa vapaaenergiaa tekee tunnetuksi Jean-Louis Naudin ja Brasiliassa prof. Fran De Aquino. USA:n kvanttienergiatutkimuksen puolestapuhujia ovat mm. Thomas Bearden, Ltn.Col. ja Brian O'Leary, Ph.D.

Ken Shoulders, Ph.D., tutkii USA:ssa mikroskooppisia varausklustereita, jotka näyttävät tuottavan hajotessaan yli kolmekymmentä kertaa enemmän energiaa kuin niiden aikaansaamiseen tarvitaan. Wingate Lambertson, Ph.D., kerää tyhjöenergiaa WIN-laitteen, keraamin ja metallin seoksesta (Cermet) tehdyn elementin avulla. Kanadalainen John Hutchison on rakennellut vapaaenergiaparistoja kvartsikiekoista. Joseph Newman on jo kahden vuosikymmenen ajan hämmästyttänyt amerikkalaisia generaattorillaan, joka tiettävästi antaa energiaa ulos noin kahdeksan kertaa niin paljon kuin sen pyörittämiseen tarvitaan. Paul Baumannin Testatika -generaattori jauhaa sähköä sveitsiläisen Methernitha-yhteisön omaan käyttöön.

http://guns.connect.fi/innoplaza/energy/juttu/kvantti/[/quote][/quote]

Tohon juttuun kannattaa suhtautua varauksellisesti. Toimittaja ei ole oikein tiennyt, mistä kertoo. Siinä ammutaan hieman yli. Sitäpaitsi monet noista tyypeistä on tavallisia ihmisiä. Eikä kuulu mihinkään ryhmään, jolle annettaisiin rahaa valtion kassasta. Niin kuin esim. korkeakouluille. Tuossa samaisessa jutussa on linkkejä todella humpuukimaakareiden sivuille. Keräävät vaan lahjoitusrahaa hyväuskoisilta, ja ostavat varmaan kaljaa.

No se tarkoittaa sitä että tekniikka ei toimi. Jos tekniikka toimisi, niin keksijä perustaisi firman ja tekisi keksinnöllään rahaa.
Mutta yleensä nuo vastaavat "keksijät" vain valittelevat että keksintö toimii ja salaliitot vievät tulokset. Eikö silloin voida vetää johtopäätöksiä jo asiasta ? Steorn taas erottuu kaikista edellisistä:
a) Steorn hakee patenttia tekniikalleen
b) Steorn haluaa tehdä keksinnöllään rahaa laillisesti
c) Steorn haluaa keksinnöstään tulokset julkisuuteen (tiedemiesten vuoden 2007 alussa aloittama tutkimuskampanja)

Tyhjöenergia, nollapiste-energia, vapaaenergia, kvanttienergia - miten vain, kukin tutkija käyttää sopivaa nimeä energiasovellutuksensa toteutustavasta riippuen. Tutkimustyötä tuontienergiasta riippumattomien uusiutuvien energialähteiden kehittämiseksi harrastetaan valtion tuella mm. Japanissa, Intiassa sekä Venäjällä . Kehittyneen energianjakelun maissa Pohjois- ja Etelä-Amerikassa sekä Euroopassa taas tutkimus on pääasiassa yksityisten vastuulla. Alan keksintöjä tunnetaan jo kymmenittäin.

Eräs Japanin kvanttienergiatutkijoita on Dr. Shiuji Inomata Tsukubassa. Hän toimii valtion palveluksessa kehittäen Dr. Bruce de Palman esittelemää unipolaarigeneraattoria, joka juontaa juurensa klassisesta Faradayn kiekosta. Intiassa vastaavaa tutkimusta tekee Parahamsa Tewari, B.Sc. Ranskassa vapaaenergiaa tekee tunnetuksi Jean-Louis Naudin ja Brasiliassa prof. Fran De Aquino. USA:n kvanttienergiatutkimuksen puolestapuhujia ovat mm. Thomas Bearden, Ltn.Col. ja Brian O'Leary, Ph.D.

Ken Shoulders, Ph.D., tutkii USA:ssa mikroskooppisia varausklustereita, jotka näyttävät tuottavan hajotessaan yli kolmekymmentä kertaa enemmän energiaa kuin niiden aikaansaamiseen tarvitaan. Wingate Lambertson, Ph.D., kerää tyhjöenergiaa WIN-laitteen, keraamin ja metallin seoksesta (Cermet) tehdyn elementin avulla. Kanadalainen John Hutchison on rakennellut vapaaenergiaparistoja kvartsikiekoista. Joseph Newman on jo kahden vuosikymmenen ajan hämmästyttänyt amerikkalaisia generaattorillaan, joka tiettävästi antaa energiaa ulos noin kahdeksan kertaa niin paljon kuin sen pyörittämiseen tarvitaan. Paul Baumannin Testatika -generaattori jauhaa sähköä sveitsiläisen Methernitha-yhteisön omaan käyttöön.

http://guns.connect.fi/innoplaza/energy/juttu/kvantti/[/quote][/quote]

hangover

Väitinkö ylläolevassa jotain muuta?

Et toki. Täällähän keskustellaan eikä väitellä?

lowbudjetor
No se tarkoittaa sitä että tekniikka ei toimi. Jos tekniikka toimisi, niin keksijä perustaisi firman ja tekisi keksinnöllään rahaa.
Mutta yleensä nuo vastaavat "keksijät" vain valittelevat että keksintö toimii ja salaliitot vievät tulokset. Eikö silloin voida vetää johtopäätöksiä jo asiasta ? Steorn taas erottuu kaikista edellisistä:
a) Steorn hakee patenttia tekniikalleen
b) Steorn haluaa tehdä keksinnöllään rahaa laillisesti
c) Steorn haluaa keksinnöstään tulokset julkisuuteen (tiedemiesten vuoden 2007 alussa aloittama tutkimuskampanja)

Steorn ei ole ensimmäinen patentinhakija, sillä patentteja on alueelta 1900-luvun alusta alkaen. Mainitsin siteerauksessa kaksi keksintöä, joita on tekstin mukaan käytetty päivittäisessä energiantuotannossa jo 20-5 vuotta.

Otetaanpas tiukempi ote tähän teemaan:

Mistä ihmeestä on kyse, kun laitteita pyöritetään googelivideoissa ja tällä hetkellä (syksy 06) neljä eri firmaa julistaa tuovansa valmiin tuotteen markkinoille.

Yleensä tulee sitten jokin kummallinen loppusuoran-seisaus, eli asian ympärille laskeutuu hiljaisuus. Edes koiranleuat eivät ilku epäonnistujille...

Ainoa tapa päästä totuudesta selville olisi rakentaa po. laite,

Jotain omituista tuotteessa on jos se ei markkinoille asti ole päässyt. Ihan pienikin firma pystyy tuottamaan edes myytäviä näytekappaleita tuotteestaan, jos se vain toimii. Esim Australialainen Lutec myy OU-lisenssejä, mutta jostain syystä se ei vain pääse pinnalle ? Miksi.

http://www.lutec.com.au/index.htm

lowbudjetor
Jotain omituista tuotteessa on jos se ei markkinoille asti ole päässyt. Ihan pienikin firma pystyy tuottamaan edes näytekappaleita tuotteestaan, jos se vain toimii. Esim Australialainen Lutec myy OU-generaattoreita, mutta jostain syystä se ei vain pääse pinnalle ? Miksi.

http://www.lutec.com.au/index.htm[/quote]

Nuo aussit ainakin vastaavat sähköpostiinsa, eli kyseessä ei ole teekkarijäynä? Pitäisiköhän tilata se heidän masiinansa ja näyttää Liliukselle pitkää nenää?

Eräs humoristi täällä tiedefoorumilla oli kyllä aivan oikeassa, eli jos Benderev-, Bauman-, Searl-Efeckt- tai muu ihmegeneraattori pääsee markkinoille, sillä on suuria poliittisia vaikutuksia.

Öljyriippuvuus loppuu siihen paikkaan, ja maailmantalous vilkastuu tavattomasti luonnonvarojen kulumisen pienentyessä. Tämähän on myrkkyä päättäjille...

Vierailija
kalmankenkku
Nuo aussit ainakin vastaavat sähköpostiinsa, eli kyseessä ei ole teekkarijäynä? Pitäisiköhän tilata se heidän masiinansa ja näyttää Liliukselle pitkää nenää?

Minä luulen, että kyseessä on jokin huijaus jolla halutaan saada rahaa.

ilaiho

Minä luulen, että kyseessä on jokin huijaus jolla halutaan saada rahaa.

Sellainen epäilys tulee helposti, mutta huijaushan johtaisi oikeustoimiin? Ei sitä omalla nimellään ja osoitteellaan oikein kukaan viitsisi.

Näillä müncheniläisillä Penderev-moottorin valmistajilla on katuosoitekin, ja tyyppien nimet ja kuvat netissä.

Kuka uskaltaa tilata tuollaisen ? Aika hinnakkaita ovat. Toisekseen hieman epäilyttää samalla sivulla myynnissä oleva magneettisormukset ja laitteen kuukausittainen huolto.
Lisäksi Perendevin tuote on ISO!! 300 kilowatin laite vie tilaa 1.6m x 1.2m x 1.4m.
Steornin 500 kilowatin laite kun vie 1m x 1m x 1m.

http://www.perendev-power.com/index_files/Page626.htm

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat