Seuraa 
Viestejä45973

Minäkö tyhmä - näkisittepä G.W.Bushin...

Aika jeppe toi herra U.S. Puska. Kukapa muu olis keksinyt noin nerokkasta tapaa piristää Irakin Uudenvuoden pirskeitä. Pannaan paha partasuti Saddami narun jatkoksi ja katsellaan päälle oikein kunnollista ilotutitteiden spontaania pauketta.

Harmi vaan, että sinänsä sivulliset (jenkit, britit, siviilit ja tietenkin viattomat lapset, jne. wanhukset) joutunevat kaivelemaan toppatakeistaan shiiojen, muslimien, kurdien, sunnien, jne. sihiseviä ja poksahtelevia paukkuja. Tokihan ne ovat ilmeisen hutiloiden tähdättyjä. Ja, tietenkin ohessa losahtelee jokunen pirssi- tai tissipommikin.
Voi, kun pääsis mukaan. Täällä Espoossa näkee vain rahvaiden ja ehken jonkusen ökynkin näennäistä pilipali poksuttetua.

Eli: kun jenkeillä on tosi kallis mopedi rutussa Bagdadin korttelissa ja uuden saanti ontuu pahasti, niin sitten vielä samaan kasaan tämä Saddamin riiputus ja sen seurauksena tod.näk. homman totaali käsistä karkaaminen.

Olisivat venyttäneet homman hoitoa edes kesäkuulle, jolloin on niin v:mainen helle, ettei kukaan jaksaisi edes korvaansa lotkauttaa mokoman tyrannin likvidoinnille.

No, kukin hoitaa hommansa "parhaan älynsä" mukaan. Onneksi mulla ei sitä ole suotu - ja hyvä niin. On olo paljon huolettomampi. Jaa, huomenissa pitäis kuiteskin käydä hakemassa joku pikku snadi pommicoctaili esim. Lidliltä....tai Alepasta....tai...katsoa vain TV-uutisia lähi-idästä huurteitesten ja sipsien kera.

Hyvää ja turvallista Uuttavuotta KAIKILLE!

t. esko-setä

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

Toisen ihmisen tappaminen on aina murha.
Suoritti tappamisen yhteiskunta tai yksityinen ihminen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
markent
Toisen ihmisen tappaminen on aina murha.
Suoritti tappamisen yhteiskunta tai yksityinen ihminen

Suoraan ajatellen olet oikeassa.

Mutta tappamisen moraalilla on monet kasvot: ruoka-avun toimittamatta jättäminen ja köyhyys jo sinällään. Sodanjulistuskin on aina kuolemantuomio monelle. Kuolemantuomion julistajaa voidaan syyttää murhasta, jos ollaan tarkkoja, vaikka yhteiskunta roolittaakin tuomarin "syyntakeettomaksi". Rankka päätös, jos on herkkä mieli.

Vierailija

Tjaa, BBC Worldilla äsken kerrottiin, että Irakin telkkarista tulisi videokooste hirttäjäisistä sekä kolmesta ruumiista kahdeksalta Suomen aikaa. Siitä ei varmaankaan kulune pitkään, että pätkä saadaan nettilevitykseen.

markent
Toisen ihmisen tappaminen on aina murha.
Suoritti tappamisen yhteiskunta tai yksityinen ihminen

Tuosta olen samaa mieltä. Kerran oli hyvä väittely, joka puhtaasta mielipideasiasta pyrkii päätymään asemien säilyttämiseen, niinkuin sekin. Mutta jotain pari pävää sen jälkeen tuli töllöstä dokumenttiohjelma, jossa kerrottiin jenkkien (jossain osavaltiossa) kirjaavan kuolemaantuomitun kuolinsyyksi: MURHA. Siihen kirjoitetaan lisäksi "laillinen". Vastaväittäjä muutti oikeutetusti nupisten (yksi esimerkki vain) mielipidettään.

En ole varma... vieläkö Suomessa murhan määritelmänä on harkittu (suunniteltu) hengen riisto?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat