Seuraa 
Viestejä45973

[size=150:2gwtg4it]Pahimpien työttömyysalojen kassojen rahoitukseen lisäleikkaus[/size:2gwtg4it]

20.12.2006 16:30

Työnantajien joulumieltä:

Työnantajat leikkasivat tänään Työttömyysvakuutusrahaston hallituksessa pahimpien työttömyysalojen kassojen rahoitusta.

- Jo viime vuonna työnantajat käyttivät valta-asemaansa niiden työttömyyskassojen taloudellisen aseman horjuttamiseen, joilla on eniten työttömiä jäseniä. Jäsenmaksujen tasaukseen tarkoitettujen määrärahojen lisäleikkaus kasvattaa näiden työttömyyskassojen jäsenmaksun nousupainetta, sanoo SAK:n johtaja Pertti Parmanne.

Parmanteen mukaan työnantajien saneluratkaisu oli jälleen mahdollinen, koska työnantajilla on rahaston hallituksessa kahdeksan jäsentä ja palkansaajilla vain neljä.

- Palkansaajajärjestöt ehdottivat jo tammikuussa, että sosiaali- ja terveysministeriö ryhtyisi toimenpiteisiin mielivaltaisten leikkausten rajoittamiseksi ja rahaston hallinnon tasapuolistamiseksi. Ministeriö kantaakin nyt vastuun siitä, että asian korjaamiseksi ole tehty mitään, Parmanne muistuttaa.

http://www.sak.fi/ajankohtaista_tiedotteet.shtml?25558

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

Kato perkelettä !
Joko non työnantajakki tulhet politiikashans Aslakin linjoille ? ! Eiku rahat pois kansalta konsteista ei niin välijä, siihen se kapitalismi sortuu.
No nyt en tiijä onkotuo ilouutinen totta ,vai Yrjön kommunistisija unelmija ? Mutta olhan ilosija että taas tuli yksi naula lissää Kapitalismin ruumisarkhun.

Niin että ole hiljaa Yrjö jos olet oikeja kommunisti , ekkävain
niitä tämän yhteisen venheemme paikkaajia ja soutumiehijä.
Annamma tämän paskan mennä pohjhan ,ja ainaku on tillaisuus nakeramma reikijä isommiksi emmä mishän nimessä ala niitä paikkaamhan.

( Alkaa yhteisessä paatissamme olemhan paikka paikan päällä , tuskin koko romu kunnon myrskyä kestää ?)

Jokanen epäkohta yhteiskunnassa ejistää kapitalismin kaatumista, jokanen työtön on taasen yksi taistelija lissää kapitalismia vasthan.

Niin että lopeta Yrjöhyvä tuo itkeminen kapitalismin puolesta, ja ala
Sieki suunnittelemhan uutta ja parempaa yhteiskuntaa, yhteiskuntaa
joka ottaa huomijhon menneitten aikojen virhhet, niin virhhet
jokka kaato kommunismin ( jos se mitä oli , oli kommunismia)ja
tullee tulevaisuuvessa kaatamhan kapitalismin.

Jotaki siihen suunthan , että ne jokka tehthassa työskentelevät , myös ne
vfapriikin omistavakki, ja päättävät sen asijoista.

Laajemminki tuon pitäs koskeja kaikkija työpaikkoja.

Oikein ilmastuna ja suunniteltuna tuosta tulis varmasti nykyisijä yhteiskuntija parempi yhteiskuntajärjestelmä, jos ylhensä jotaki
järjestäytynyttä yhteiskuntaa tarvithan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hallituksen ministerit pitäisi nimittää Suomen UFOtutkijoiden joukosta, niin saataisiin hommiin jotain järkeä pikkuhiljaa.

Terrieri
Hallituksen ministerit pitäisi nimittää Suomen UFOtutkijoiden joukosta, niin saataisiin hommiin jotain järkeä pikkuhiljaa.

Johan vitsin pistit. Kyllä ne menisi hallituksen hommat edelleen
yhtä törpösti. Saman tasoista porukkaa ufo-miehet ja ministerit.

Siis noin päin se menee todellisesti eli reaalisesti. Siihen nähden SKPsta tällä esitelty vähimmän työttömyyspäivärahan nostaminen 75 euroon on täsyin valheellinen tai ihan täysin perusteetonta toiveajattelua. Täällä Suomesa, kuten yleensäkään ei Euroopassa ja sen osavaltioissa, ole vasemmsiton valtaa, vaan tässäkin maassa on yli sata vuotta ollut oik,eisotlaisen suurporvairston valta, jossa tosin oli osassa maassa punakaartisodan varsin lyhyt keskeytys ja sitten 1945 - 1948 pitempi keskeytys.

Punakaartisodassa maksettiinkin silloisissa oloissa hyvä päiväpalkka
kaartilaisille 15 markkaa eli useitakin nykyeuroja päivä, ynnä vapaa
ylöspito, kun valkoisesa armeijassa, ja vain armeijassa, maksettiin
samasta palkasta ylöspito. Punakaartin rahat loppuivatkin viidessä viikossa, ja sitten kaikki lähtivät sotatöistä, ihan lakkojakin tehden, kotejaan kohti, osa henkeään eniten pelkäävistä kuitenkin Venäjälle. Teloituksin ja leirein kaartilaisista poistettiin suunnilleen saksalaista miehitysarmeijaa vastaava määrä.

Johtuen sodan ja alueluovutusten ynnä talouden eristymisen ( ei edistymisen) aiheuttamasta talou pulasta eli kriisistä, ynnä myös
maksetuista sotakorvauksista, Paasikiven ja Pekkalan hallitukset eivät voineet maksa runsaita palkkoja, korekintaan niiden jälkeen jäämistä
hintainflaatiossa. Tästä selittyykin tuon vasemmistoajan pitkä kesto
verrattuna Mannerin valtuuskunnan hallintoaikaan.

Jotakinhan sitä pitää kerskua pysäyttävänsä, kun esi-isänne eivät saaneet pysäytettyä valkoisia ja saksalaisia eikä edes omaa pakenemistaan.

Muistikohan Yrjö ollenkaan kuunnella ja katsoa Tasavallan Presidentin puhetta, nääs olette vasemmistolaisia?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat