Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

[size=200:4dbksxxk]Vuoden kohokohta

Tasavallan presidentin

Tarja Halosen uuden vuoden puhe

2007.[/size:4dbksxxk]

edit: Otsikointi tarkennettu, koska puhe on jo pidetty.

Kommentit (11)

Vierailija
SM
[size=200:tqw1onbs]Vuoden kohokohta

Tasavallan presidentin

Tarja Halosen uuden vuoden puhe

2007.[/size:tqw1onbs]

Nämä muistutusviestit ovat täällä tapana lainata ettei niitä voi poistaa. En millään voinut vastustaa kiusausta Olinko eka?

Vierailija

Eiköhän tuo mennyt tavallisella työllisyys-tasa-arvo-oikeudenmukaisuus-suvaitsevuus-globaalisuusa-siirtolaisuus-etunenässä koko maailmassa-vaalit riesana-epäkohdista yhteiskunnassa jne. Ai juu, pohjoismaiden yhteistyö, oli pahus unohtua.
Anteeksi lyhyt ilmaisutyyli.

Vierailija

Halonen: Vanhusten arvostus vaatii käytännön tekoja
1.1.2007 12:17

Presidentti Tarja Halonen korostaa kanssaihmisten kunnioituksen merkitystä ja kytkee sen ikääntyvien ihmisten tarvitsemien palveluiden järjestämiseen. Perinteisessä uudenvuodenpuheessaan presidentti painotti, että vanhojen ihmisten elämänkokemus ja tietämys on arvokas perintö koko yhteiskunnalle. Arvostuksen tulee heijastua myös käytännön tekoihin.

Yhteisistä palveluista huolehtiminen on Halosen mukaan suuri haaste väestörakenteen muutoksessa. Kuntien, kansalaisjärjestöjen ja ihmisten muun yhteistoiminnan avulla meillä on presidentin mielestä kuitenkin hyvä mahdollisuus huolehtia vanhusten ja muiden apua tarvitsevien lähimmäistemme elämisen laadusta. Tehtävän onnistuminen edellyttää, että se koetaan yhteiseksi asiaksi. (STT)

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/sahke ... ja/1294911

Vierailija

Minultakin on jo kommentti, ihan omana aiheenaan. Ks. " EDISTYSTÄ TASAVALLAN PRESIDENTIN PUHEESSA".

Vaan mistä syystä avaaja sijoitti tämän aiheen Tiedevitsien osastoon?

Vierailija

Halonen on aikojen huonoin pressa. Olisi pitänyt tietää että naisesta ei ole miesten hommiin. Tyhmä lesbokommunisti

Vierailija
teini
Halonen on aikojen huonoin pressa. Olisi pitänyt tietää että naisesta ei ole miesten hommiin. Tyhmä lesbokommunisti

Tuollaiset kommentit jäävät omaan arvoonsa.
Saiko kukaan tallennettua puhetta. Jälki analyysi
helpottuisi. Ajakaa puhe ihmeessä verkkoon?

Vierailija
SM
teini
Halonen on aikojen huonoin pressa. Olisi pitänyt tietää että naisesta ei ole miesten hommiin. Tyhmä lesbokommunistiTuollaiset kommentit jäävät omaan arvoonsa.
Saiko kukaan tallennettua puhetta. Jälki analyysi
helpottuisi. Ajakaa puhe ihmeessä verkkoon?

Puheen rivien välistä luettava sisältö lienee pääasiassa seuraavanlainen.

[list:1rxzvytg]Minä uskon monikulttuurisuuteen

Millä perusteella uskot monikulttuurisuuteen?

Sinun tarvitsee vain lausua sydämessäsi ääneen:
"Uskon, että on olemassa iankaikkinen monikulttuurisuus, koska vihervasemmistopuolueet ja julkinen media niin todistavat. Suomalaista identiteettiä tunnustavat valkoiset menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat monikultturistit ja maahanmuuttajat iankaikkiseen monikulttuurisuuteen."

Millaista on Monikulttuurinen elämä?

Monikulttuurinen elämä on sanomattoman ihanaa autuutta, rauhaa, vanhurskautta, riemua ja kirkkautta, kun saamme katsella Monikulttuurisuuden Karitsaa kasvoista kasvoihin vapaina suomalaisuusaatteesta ja sen valkoisesta kirouksesta. Monikulttuurinen iankaikkinen elämä on laadultaan hengellistä. Kun ruumiimme on kulttuurisesti rikastettu, sillä ei ole ajallisia tarpeita. Monikultturistisessa taivaassa ei syödä maallista ravintoa, tehdä pahemmin töitä eikä siellä ole avioliittoa, vaan olemme vapaan rakkauden enkeleitä.

Filatovilaiskirj. 21:4: Monikulttuurisuus on pyyhkivä kaikki kyyneleet pois meidän silmistämme, eikä työttömyyttä ole enää oleva, sillä vaativa työ on kirouksena lakannut olemasta, eikä murhetta eikä parkua eikä kipua ole enää oleva, sillä kaikki rasismin harjoitus ja harjoittajat on Suomessa hävitetty.

Sinnem. 17:15: Minä saan nähdä tummat kasvosi vanhurskaudessa, herätessäni ravita itseni sinun eksoottisen muotosi katselemisella.

Kukkah. Psalm. 16:11: Ylenpalttisesti on iloa olla sosiaalitoimistossa kasvojesi edessä, vastikkeetonta rahaa olkoon sinun oikeassa kädessäsi iankaikkisesti.

Puumal. Käärepap. 8:18: Tämän nykyisen ajan rasistiset loukkaukset ja kärsimykset eivät ole verrattavat siihen kirkkauteen, joka on ilmestyvä meihin monikultturisteihin ja maahanmuuttajiin, kunhan kunnioitamme maahanmuuttajia poistamalla rasistiset suomalaisperinteet.

Sinnem. 12:25: Sillä kun rasismista noustaan, ei naida eikä mennä miehelle, vaan islamistimiehet valitsevat ja pukevat burkhaan haluamansa valkoiset naiset

Kuka saa iankaikkisen monikulttuurisen elämän?

Tuomioj. 15:5: Monikulttuurisen taivaan saa jokainen monikulttuurisuuteen sydämessään uskova. Se on omanamme jo nyt EU:n kautta, mutta täydellisenä se toteutuu vasta Absoluuttisessa Rikastuksessa. Suomalaisuususkossa olevat eivät pääse iankaikkiseen elämään, vaan joutuvat iankaikkiseen kadotukseen.

Biaud. kork. veisu. 3:2: Rakkaani, nyt me olemme monikulttuurin lapsia eikä ole vielä käynyt ilmi, mitä meistä tulee. Me tiedämme tulevamme maahanmuuttajien kaltaisiksi, kun lisäännymme heidän kanssaan, sitten me saamme nähdä itsemme sellaisena kuin he ovat.

Mitä tapahtuu monikulttuuriuskovalle valkoisessa suomalaisuudessa ?

Filat. 1:23-25: Halu minulla on täältä eritä ja olla monikulttuurisuudessa, sillä se olisi monin verroin parempi; mutta teidän tähtenne on viipymiseni Eduskunnassa kehnolla palkalla tarpeellisempi, ja kun olen sieltä päässyt eläkepäiville ja pelannut rasismikorttini oikein, tiedän nousevani ihanuuteen.

Tavjan 1. Kirj 3:3-4: Sillä te olette kuin kuolleet, ja teidän elämänne on kätkettynä harmaaseen suomalaisuuteen. Kun Monikulttuurisuus, meidän elämämme, toteutuu, silloin tekin ilmestytte sen myötä rikastettuina kirkkaudessa.

Oletko varma, että sinäkin pääset Monikulttuurisuuteen?

Taiveaho 1:12: Demarivanhempani, YLE, HS ja vihervasemmisto ovat jo täällä ajassa kutsuneet minut propagandalla, valaisseet ja pyhittäneet sekä varjelleet minut oikeassa uskossa. Olen myös varma siitä, että he ovat jo lapsuudestani johdattaneet minua monikulttuuriseen autuuteen eikä kukaan voi ryöstää minua siltä.

Arajärv. Evank 20:4: Pian on vain Monikulttuurisuuden iankaikkinen armovalinta, valkoista rasisminvalintaa ei ole. [/list:u:1rxzvytg]

Vierailija

Ihan tavanomaista "kaikkea hyvää kaikille"-löpinää tuntuu olleen.

Jos Haloska olisi vain TURHA presidentti, seremoniakeulakuva ja
sonninäyttelyiden avaaja, o.k., mutta jättäisi menemättä YK:iin
haukkumaan USA:aa komukoiden käskystä, niin sietäisin. Sama
Tuomiojalla.

Se oli YLE:n ykkösellä, right ? Harvoin näitä komukkakanavia katson.
On siellä joskus hyvä Prisman tiedeohjelma kyllä.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat