Seuraa 
Viestejä45973

http://puutarha.net/keskustelu/aihekuva.asp?id=660425
Kasvattelinpa itselleni hyvin menestyviä huonekasvibonsaita kuusista ja männyistä -noin 3-7cm taimia jotka kasvavat vauhdilla ja myöhemmin leikkaan.
Aion kokeilla samaa myös villiruusulla ja suopursun siemenillä, kauniita kasveja kun ovat, ja leikata niistä minejä, bonsaita ruukkuun.
Jännittävää on, että arktisetkin kasvit sopeutuvat siemenestä kasvatettuina huoneilmaan. Miksi juuri siemenestä kasvatettu sopeutuu, ei luonnosta otettu taimi?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Miksi kehitysmaassa kasvanut henkilö voi juoda maan likaista vettä saamatta ripulia ja hienostoperheen happikasvatetussa kaapissa kasvatettu poika kuolee siihen samaan veteen?

Tai miksi norjalaiset vauvat alkavat puhua norjaa, ja suomalaiset suomea, paitsi jos on norjalainen äiti, tai ghanalainen?

Se on se luonnon paras keino selviytyä, eli mukautuminen.

Ja mitä pienempi, nuorempi, olet, sitä paremmin voit mukautua, kuten kierteelle taivutettu taimi.

Kannattaa joskus etsiä puita, jotka kasvavat rautaisten verkkoaitojen vieressä. Ne ovat usein kasvaneet aita sisälleen. Uskoisin, että jos yhden kuvan ottaisi päivässä, ja tekisi siitä animaation, niin näkisi, kuinka puu melkeinpä nestemäisesti sulautuisi aidan ympärille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat