Seuraa 
Viestejä45973

Onko Internetistä löytyy noita sivustoja, joissa voi muka "treenata inssin kirjalliseen kokeeseen" ( http://www.inssi.fi ).

Vaikka olen kokenut autoilija, järjestelmä sanoi, että en olisi läpäissyt kirjallista koetta. Tämä nostaa epäilyksen sivuston pätevyyttä kohtaan.

Kuka takaa, että tuollaisilta sivustoilta saa oikeaa tietoa? Eikö tällaisten asioiden pitäisi olla katsastuskonttorin kontrollissa, jotta voitaisiin keskusjohtoisesti valvoa, että harjoitusmateriaali on aina virallista ja siten myös oikeellista? Missä kulkee valvonnan ja sananvapauden raja?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Mutta tunteeko kokenut autoilija viimeisimmät lakimuutokset, jotka opetetaan uusille kuskeille?

Epäilen jujua millä narrataan kursseille antamalla vääriä tuloksia. Asian voi tietysti kokeilla varmisteuilla vastauksilla. Kyllä se raha teettää kaikenlaista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itselleni ei ainakaan tullut tuolla vastaan virheitä. Sen sijaan kysyttiin jonkin verran epäoleellisuuksia, joita ei inssin kirjallisessa kokeessa luultavasti kysyttäisi. Lisäksi osa kysymyksistä oli kieliasultaan varsin epämuodollisia, mikä ei tietystikään anna kovin hyvää vaikutelmaa. Testi ei myöskään anna oikeaa kuvaa siitä millainen kirjallinen koe oikeasti on.

Mutta kuten sanottu, niin yhtään virhettä en melko pikaisen tutustumisen aikana löytänyt.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat