Seuraa 
Viestejä45973

Mielestäni on väärin, jos valtio antaa suoraa rahaa jokaisesta lapsesta, niinkuin mm tässäkin tapauksessa

http://news.yahoo.com/s/ap/20070104/ap_ ... baby_bonus

Eri asia olisi, jos taustalla olisi mm yksityinen lahjoittaja. Valtion antamat tukiaiset kun eivät KOSKAAN ole "ilmaisia"

Jos valtio myöntää lisää suoria tukia lapsiperheille, se rahoittaa ne nostamalla veroja! Jos esim vaikkapa lapsiperheet Suomessa saisivat 10 000€ käteen jokaisesta uudesta vastasyntyneesta lapsesta, valtio verottaisi tämän takaisin mm sähkön, bensan ja elintarvikkeiden hinnassa. Myös suora taloudellinen tuki vuoranmaksuun(Suomeksi asumistuki)käytännössä pitää vuokrien hintoja keinotekoisesti korkealla, koska vuoranantaja "järkeilee" että ainahan noilla vuokralaisilla on tuo varaa maksaa.

Suomeksi sanoen;suora tuki on PAHIN mahdollinen asia mitä voi tehdä! Ensinnäkin, me emme edes tiedä, mihin vanhemmat käyttävät nämä rahat! Toiseksi;se nostaa yleisiä kuluttajahintoja! Haluammeko asua maassa, jossa lapsiperheiden tuet ovat kunnossa, ja vero esim bensiinistä ja elintarveikkeistä keyvyesti yli 30%?

Mikä sitten auttaa lapsiperheitä? Lyhyesti sanoen;lapsiystävällisen ilmapiirin luominen! Eli esim sellainen ilmapiiri, jossa kannustetaan ja tuetaan lapsiperheitä, ja työnantajalla on tiukat velvoitteet lapsiperheiden kohtelusta. Lisäksi ehdotus korottaa isäinvapaa äitiysvapaata pitemmäksi oli täysin päätön, koska isät harvemmin usein edes pitävät koko vapaata.

Toinen tärkeä asiat ovat peruspalvelut, kuten esim päiväkodit, terveydnehuolto ja koulut. Ei ole mitään järkeä antaa perheille suoraan rahaa, jos peruspalvelut ovat rappiolla. Silloinhan yksityiset palveluntarjoajat yksinkertaisesti vain nostavat hintojaan!

Eli Suomeksi sanoen;suoran rahan tarjoaminen on pahin mahdollinen tuki, joka ei käytännössä johda mihinkään muuhun kuin kuluttajahintojen nousuun! Esim Suomalaisissa kunnissa, joissa maksetaan(esim 20 000€ jokaisesta lapsesta)on myös käytännössä Suomen korkein veroaste, heikot palvelut ja alhainen työllistyminen. Pahin mahdollinen asia mitä valtio voi tehdä on tarjota ihmisille suoraa rahaa! Eli lahjotaan(tulevaisuudessa varmaan myös uhkaillaan ?)ihmisiä tekemään lisää lapsia. Tästä hyötyvät pääosin esim Fortumin kaltaisen monpoliyhtiöt ja vuokrantajat, jotka voivat käyttää tätä tekosyynä hintojen nostoon. Käytännössä kukaan muu ei näistä lapsiperheiden "tukaisista" hyödy, vähiten ne lapset itse!!!

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Ja vielä tähän toinen seikka;on käytännössä vain YKSI tapa tehokkaasti tukea lapsiperheitä;karsia eläkeläisten ja maahanmuuttajien käyttämiä palveluita! Mistään muualta ei niitä rahoja löydy, paitsi korottamalla keskiluokan veroja! Rikkaiden veroja ollaan tässä maassa alennettu viimeisen 20-vuoden ajan, eikä sille kehitykselle näy loppua! Homma on HYVIN yksinkertaista;joko maahanmuutolle pannaan stoppi, ja lapsiperheet pannaan eläkeläisten edelle palveluissa(tämä on todella TARPEEN!) tai sitten otetaan aikuisten oikeesti lusikka kauniiseen käteen ja hyväksytään se, että väki vähenee! Mielestäni tämä olisi paras vaihtoehto kaikille, koska ei kai kukaan ihan tosissaan usko, että eläkeläisten(kalliista)palveluista kukaan nyt alkaisi leikkaamaan, saati sitten vähentämään maahanmuuttoa? Eläkeläisten nousevat palvelukustannukset on "pakko" maksaa, koska heidän poliittinen painoarvonsa on yksinkertaisesti kovempi kuin lapsiperheiden! Heillä on enemmän rahaa käytössään ja suurempi poliittinen arvovalta(kolmelapsisella lapsiperheellä ja eläkeläispariskunnalla on meidän järjestelmässämme tismalleen yhtä suuri poliittinen painoarvo) Tämän lisäksi maahanmuuttoa ei tulla pysyttämään, ja vaikka jossain vaiheessa niin tehtäisiin, niin silloin olisi jo kerta kaikkiaan liian myöhäistä! Ihmisten lahjominen rahalla tekemään lapsia on naurettavaa keinottelua, eikä johda mihinkään muuhun kuin entistä kalliimpaan ja kontrolloivampaan yhteiskuntaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat