Seuraa 
Viestejä45973
Suomineiti Jukterilassa
Kuluneen fraasin mukaan ihmiset ovat aina sotineet ja tulevat vastaisuudessakin sotimaan. Tässä "Ihmis" sana votaisiin aivan hyvin korjata "mies" sanalla. Käytännössä kaikki historian tuntemat sodat ovat olleet miesten aloittamia peniksenkalisteluita. Naiset ovat toimineet lähinnä statisteina ja kärsijöinä. Poikkeustapaukset vahvistavat säännön. Esimerkiksi Katariina Suuri ja kuningatar Elizabeth I omaksuivat miehiset hallintatavat joita ilman he eivät he olisi pärjänneet miesten pitäessä valtaa yhteiskunnan eri sektoreilla.

Vankilat pursuavat väkivaltarikollisia ja raiskaajia kun testosteronin vallassa olevat aivottomat miehet eivät eivät osaa kontrolloida omia toimiaan ja halujaan. Naisten on täytynyt sietää tähän saakka miesten järjetöntä väkivaltaa mutta nyt siitä on tehtävä loppu! Miehille on suunnattava erikoisopetusta jo ala-asteikäisestä asti ja heidät on opetettavat niin että he osaavat käyttäytyä yhteiskunnassa. Myös naisen koulutuksella on tietysti väliä, varsinkin sellaisissa yhteisöissä joissa he ovat normaalisti jääneet koulutuksen ulkopuolelle. Kuten vanha sanonta kuuluu: Kouluta mies, koulutat yksilön. Kouluta nainen, koulutat kansakunnan. YK pitää yhtenä ratkaisuna liikakansoitukseen, nälänhätään, tautiepidemioihin ja köyhyyteen naisten kouluttamista. Samaa reseptiä voitaisiin käyttää väkivallan vähentämiseen. Kun naiset saavat taloudellista valtaa he osaavat käyttää asemaansa muuhun kuin sotimiseen.

Patriarkaalisessa yhteiskunnassa vallalla ovat voima ja auktoriteetti, näin naisetkin pakotetaan omaksumaan tahtomattaan miehinen arvomaailma. Matriarkaalisiin arvoihin kuuluu: hoivaaminen, elämän lisääminen, myötätunto, herkkyys, kanssaihmisten kohtalon ymmärtäminen, spontaanisuus, luovuus ja työskentely luonnon kanssa ja muiden tukeminen. Periaatteena on toinen toisensa auttaminen ja vuorovaikutus. Näitä arvoja emme voi saavuttaa mikäli ylläpidämme miehistä hegemoniaa ja väkivallan ihailua.

[size=200:1aecy6jm]OSOITE[/size:1aecy6jm]

Myös toisessa thredissä miehet saavat kuulla kunniansa eikä edes
tupakan vastalauseet auta. Miehillä suorastaan pyyhitään lattiaa.

http://www.onesimpleprinciple.com/forum ... ic.php?t=9

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Vierailija

Totuus on se että väkivalta on sen takia olemassa, kun ihmiset ovat niin ennakkoluuloisia ja itsekeskeisiä. Että kun puhe ei auta, niin parempi leikata pää irti.

Huomaahan suomessakin että heti uhkailaan väkivalla jos ei mene armeijaan.

Suomineiti ilmeisesti kuvittelee että sodat saavat alkunsa nyrkkikahakasta nakkikioskilla tai muusta vastaavasta "peniksenkalistelusta". Esimerkki siitä miten joidenkin mielestä tasa-arvo edellyttä naisten johtamaa fasisti-hallintoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat