Seuraa 
Viestejä45973
Suomineiti Jukterilassa
_jone_ wrote Jukterilassa

Mies, jolla on todellista voimaa ja auktoriteettia, käyttää sen aina heikompien puolustamiseen.

Höpö höpö. Miehet ovat sortaneet naisia lajimme alkuhämäristä asti. Tämä riippumatta siitä mihin mies on sijoittunut nokkimisjärjestyksessä. Fyysisesti vahvempi mies on katsonut etuoikeudekseen naisen kurittamisen ja tämän yläpuolelle asettautumisen. Patriarkaatti ylläpitää nykyisin täysin samaa asetelmaa vaikka fyysisellä voimalla ei ole enää niin paljon merkitystä. Ongelmat johtuvat biologiasta, miesten erilaisesta aivorakenteesta. Parinvalinta on suosinut evoluutiossa uroksilla aggressiivista käytöstä. Muiden urosten kanssa on jouduttu taistelemaan naaraista ja tällöin selvitymisstrategiana on kehittynyt tietynlaisia psykologisia adaptaatioita. Miehet eivät sovellu enää ominaisuuksiltaan nyky-yhteiskuntaan. Emme asu enää savannilla, siitä huolimatta "Man är djur". Naisten on mahdotonta kuvitella yhteiseloa tämän saastaisen ja väkivaltaisen eläimen kanssa. Vaihtoehtona on pakollinen lääkitys miehille tai kastraatio jonka avulla voidaan vähentää aggressiivista käyttäytymistä.

Either surgical removal of both testicles, or chemical castration may be carried out in the case of prostate cancer, as hormone testosterone depletion treatment to slow down the cancer. Similarly, testosterone depletion treatment (surgical removal of both testicles, or chemical castration) is used to greatly reduce sexual drive or interest in those with 'deviant' sexual drives, obsessions or behaviors, or any combination of those

http://en.wikipedia.org/wiki/Castration

http://www.onesimpleprinciple.com/forum ... hlight=#36

Tähän on tultu. Onko ainoa vaihtoehto kastraatio?
Miten käytännön toteutus? Ilmeisesti suoritettava
kemiallisesti kohteen tietämättä?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

on se niin surullista... kaikille miehille ei oma käsi riitä, joten joudutaan turvautumaan kastraatioon maailmaa parantaaksemme.

No nää nyt on näitä säälittäviä rekkalesbojen oikeutteluja olemassaololleen. Mies, mutta ilman munia. Parasta A-ryhmää. Heh.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tässäpä loistava video aiheeseen liittyen. Pitäisi lämmittää jokaisen tosifeministin sisäistä sadista.

P.S. ei varmaan kannata katsoa sitä videota jos olet hirveän herkkäluontoinen ihminen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat