Seuraa 
Viestejä45973

Onko suomalaisella mahdollista päästä tälläisiin? Ja kuinka se käy? Esim sas, mi5ja 6, fbi, green barret yms...

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (8)

Doctor
Onko suomalaisella mahdollista päästä tälläisiin? Ja kuinka se käy? Esim sas, mi5ja 6, fbi, green barret yms...

Sas on se lentoyhtiö. mi5&mi6 brittien amerikkalaisvalvonnassa
olevia "kansallisia" tiedustelupalvelu yksiköitä.

Todellisia mahtitekijöitä alalla NSA ja FSB ja Kiinan salainen poliisi.

Näihin ei käytännössä mitään mahdollisuuksia päästä. Muuta kuin
kuulusteltavaksi. FSB Suomen alayksikköön voi olla mahdollisuuksia.
Mutta silloinkin on tunnettava oikeat ihmiset (=poliitikot).
Yksikön nimi Suomessa on [size=9:1t51cp58]SUPO! [/size:1t51cp58]

salai
Seuraa 
Viestejä8884
Jim Profit
Doctor
Onko suomalaisella mahdollista päästä tälläisiin? Ja kuinka se käy? Esim sas, mi5ja 6, fbi, green barret yms...Sas on se lentoyhtiö. mi5&mi6 brittien amerikkalaisvalvonnassa
olevia "kansallisia" tiedustelupalvelu yksiköitä.

Jollet tiedä itse, mikset googleta: WIKIPEDIA: Special Air Service

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081

Oikein jos saivarrellaan niin eikös vihreät baretit ole barretin sijaan baret. Erikoisjoukkoihin kyllä pääsee, onhan niitä vähän joka armeijalla omanlaisensa. Jotta jos kiinnostusta on, niin eikun viimeistään kutsunnoissa kyselemään ja onhan sitä tietoa muuallakin. Vaikkapa täällä:

http://www.mil.fi

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

Ellei kiinnosta siksi että voit sitten "asemiin" päästyäsi paljastaa niitä likaisia juttuja mitä kyseisten mätäpaiseiden sisältä löytyy, niin sanon vaan että älä viitsi.

Doctor
Onko suomalaisella mahdollista päästä tälläisiin? Ja kuinka se käy? Esim sas, mi5ja 6, fbi, green barret yms...

Ulkomaisiin asevoimiin ja asevoimien erikoisjoukkoihin vaaditaan useinmiten ko. maan kansalaisuus. USA:ssa asevoimiin voi värväytyä myös ei-amerikkalainen ns. greencardin turvin. Ranskan muukalaislegioonaan ei ole kansalaisuuskriteerejä, se ei tosin ole varsinainen erikoisjoukko.

MI5 ja MI6 värväävät muistaakseni vain syntymästä lähtien Britannian kansalaisuuden omanneita henkilöitä tai poikkeustapauksissa ihmisiä, joilla on läheisiä perhesuhteita maassa. Epävirallisesti esimerkiksi palveluksella maan asevoimissa voi päästä syntyperäisen kansalaisuuskriteerin ohitse.

Amerikkalaiset tiedustelupalvelut eivät vaadi syntyperäistä kansalaisuutta.

Hieman tarkennettuna SAS:n reservijoukkoihin voit hakea, kun olet Britannian kansalainen. Itse SAS:aan vaaditaan useamman vuoden kokemus toisessa joukko-osastossa ja SAS:n reservin kautta on mahdollista olla hakukelpoinen kaikkein nopeiten.

MI5:een ja MI6:een et voi hakea kuin ehkä UK:n asevoimissa palvelleena. MI6:kin alkoi muuten jokin aika sitten esittelemään itseään oikein webissä, joten sieltä saat lisätietoa.

FBI:hin tarvitset USA:n kansalaisuuden ja sinun täytyy päästä läpi taustatutkimuksista yms. ja tietysti täyttää muut peruskriteerit, mitä kaikilta vaaditaan taustasta riippumatta (hyvä fyysinen kunto, korkeakoulututkinto...).

Nykyään ainakin CIA:ssa ja FBI:ssa pystyy virallisesti oikaisemaan urakehityksessä jos on palvellut asevoimien erikoisjoukoissa.

Yksinkertaisimmaksi tiedustelupalvelun palkkalistoille hankkiutuminen on tehty Israelin Mossadin puolesta, kansalaisuuskriteerejäkään ei taida olla:

https://www.mossad.gov.il/Mohr/MohrTopN ... ationForm/

Muiden virastojen sivut löydät itsekin.

Entäs jos palvelee brittejä ensin palkkasotilaana niin voiko sitä kautta päästä mi6:seen?

Kysytään nyt suoraan, onko suomalaisen mahdollista päästä mihinkään tälläiseen ulkomaille? Ja jos on niin miten se tapahtuu? Riittääkö esim,green card yhdysvaltain armeijaan, ja voiko sitä kautta päästä cia yms... Entä onko briteillä vastaavaa tälle green cardille?

Doctor
Entäs jos palvelee brittejä ensin palkkasotilaana niin voiko sitä kautta päästä mi6:seen?Se on ainoa mahdollisuus (tosin epävirallinen sellainen), koska muutoin vaaditaan syntyperäinen Britannian (tai tiettyjen erikoisalueiden) kansalaisuus.

Doctor
Ja jos on niin miten se tapahtuu? Riittääkö esim,green card yhdysvaltain armeijaan, ja voiko sitä kautta päästä cia yms... Entä onko briteillä vastaavaa tälle green cardille?

Green Card riittää USA:n asevoimiin, mutta ei suoraan riitä esim. CIA:han. Tiedustelu- ja turvallisuuspalveluihin tarvitset USA:n kansalaisuuden, ellei sinua vartavasten värvätä (siviilistä tai asevoimista). Green Cardin pohjalta USA:n asevoimissa palvelleena saisit USA:n kansalaisuuden ensimmäisessä luokassa, jos niin haluaisit. CIA:han ainakin voi hakea suoraan kenttäagentiksi erikoisjoukoissa palvelleena. FBI:ssa vastaavalta pohjalta on nykyisin auki tie taktiseen ryhmään.

Britanniassa:

"You must be a resident of the United Kingdom or the Irish Republic, and preferably have lived there for a minimum of five years immediately prior to making your application to join the Army. "

Siis Green Cardiin verrattava menettely. Tämän pitäisi päteä niin miehistöön kuin upseereihinkin. Muukalaislegioonassa muut kuin ranskalaiset eivät muuten voi olla upseereita. Ranskan kansalaisuuden voi saada muutaman palvelusvuoden jälkeen.

SAS:n (ja SBS:n) sivut ovat mutkan takana, joten siltä varalta, ettet niitä löytänyt:
http://www.army.mod.uk/uksf/index.htm

Oikeaan SAS:ään ei voi hakea suoraan, toisin kuin esim. amerikkalaisiin erikoisjoukkoihin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat