Seuraa 
Viestejä45973

Voiko ihminen kännissä ollessaan nukahtaa ja hukkua järveen? Herääkö siitä jossain vaiheessa kun ei saa henkeä?

  • ylös 2
  • alas 0

Kommentit (6)

Voi.
Vaikka heräisikin niin toimintakyky voi humalasta johtuen olla niin heikko ettei pääse vedestä ja hukkuu tai kuolee hypotermiaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Taitaa hapenpuute sammuttaa aivot ja sitten vielä happamuus muuttuu kun CO2 alkaa kertymään, mutta se tuskin tapaa.

Vierailija

Kerran hönöpäissäni kotimatkalla yllättäen heräsin viinikanlahdesta. Täysin hämärän peitossa oli se mitä tapahtui. Kävelyvauhti oli toista luokkaa loppumatkan kun meinasi tulla vilu. Ja tutus kun puhelin hajos. Niille samoille paikkeille on joskun muutamia lasoljuoppoja hukkunut. Itse olen nuori ja terve. Se saattoi olla lykky sillä kertaa.

slam
Seuraa 
Viestejä2129

Nukahtaminen sillankaiteelle saattaa 50%;senttisesti johtaa veden varaan joutumiseen. Viileä vesi ja ilmalento saattavat herätellä ihmistä, mutta kykenevyys toimimaan myrkytystilassa elämänsä jatkumisen eduksi tuskin tulee olemaan kovin helppoa liian voimakkaassa tuiterissa.

Kylpyammeeseen sammuminen ja pään liukuminen veden alle; Saattavat ydessä muodostaa vaarallisen tilanteen, ja uskoisin kyseisessä tilanteessa käynnistyvät kaikki mahdolliset mekanismit aivoissa, jotta ihminen ei vedä vettä henkeen.

itseasia:

Veden tunne nenässä ja huulia vasten saattaa olla ratkaiseva herättävä tekijä, ja jätkä pyrkii ylös.

Hyvin polkee.

Joskus aikoinaan juhannuksena mökillä eräs mestari "sammui" uidessaan järvellä. Kellui pinnassa kädet ja varpaat pinalla ja kuorsasi perkeleesti. Heiteltiin pienillä kivillä ja vaikka lähelle osui ei herännyt ja, kun heräsi väitti takuulla nukkuneensa. Ei tunnusta vielä tänäkään päivänä, että kusetti meitä vaikka aika selvältä asia tuntuu...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat