Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Niin, onko kukaan teistä tutustunut tähän ilmiöön ja kuinka vakavana voidaan pitää Maitreyasta esitettyjä kirjoituksia.
Hän olisi henkilö tai persoona joka ilmestyessään yhdistäisi eri uskonnot keskenään. Juutalaisille hän olisi Messias, Kristityille Jeesus ja Muslimeille heidän odottamansa profeetta, idän uskonnotkin odottavat jotakin, en tiedä niistä tarpeeksi.
Mitä mieltä olette?

Kommentit (8)

Vaatisi aika monien kymmenien kirjojen lukemista, jotta tuohon voi ottaa kantaa. Saman 'henkilön' voidaan nähdä olevan mukana aina intiaanikansojen taruista lähtien. Monet uskovat Mayojen vuoden 2012 olevan ennuste maailman lopusta, vaikka todellisuudessa sillä kuvataan vain 'maailman ajan vaihtumista'. Tämä ennuste, tulevasta messiaasta on niin yleinen ja samalla yhtäläinen eri kulttuureissa ja uskonnoissa, että on vähintäänkin mielenkiintoinen.

Tämä 'henkilö' tai myytti on saanut aika valtavaa huomiota tuolla paranormaalien 'tutkimusten' keskuudessa. Kannattaa lukea vaikka vain huvikseen Giza Intelligencestä summuista :]

Nimi viittaa vahvasti itään. Ei herätä mielenkiintoani ja spontaanisti luokitan hänet "lakana-asu-uskontojen" edustajaksi, oli se siten miten virheellinen tahansa.

slam
Seuraa 
Viestejä2127
Liittynyt11.5.2006

Monoteismit voisi sulattaa yhteen ja rauhan laulut soimaan. Ei ne uskonriidat ole sen ihmeellisempiä, kun kahden ihmisen avioliittoon liittyvät vaivat. Mitä enemmän pääsi kemiat laulavat hyväksynnän säveltä, olkoon siippasi sinulle sen oikeampi.

Ei jaksaisi alkaa pelleilemään vanhojen uskontojen parissa. Pitäisi perustaa tieteellinen yhteisö, jossa harrastetaan aivointakaavaa. Avoimesta kaavasta tehdään patsas, ja voimme samalla pyytää rehellisesti ja nöyrästi polvistuen pyytää Jumaliamme ilmoittautumaan.

Hyvin polkee.

Tottahan tuo on !

http://www.share.fi/maitreya/main.php

Ja Benjamin Creme toimii välittäjänä!

Uskispalstoilla äijää pidetään luonnollisesti itse anti the kristuksena !

Muistelen lukeneeni, että Maitreyalla olisi jotain tekemistä Iranin kanssa !

Ja Iranhan on nyt kansainvälisen huomion kohteena !

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat