Seuraa 
Viestejä45973

Tänään tuli 4D: Sairaalan säteilyvaarat/Kanada 2005

(Radiation Roulette/Kanada 2005). Kylalla todettiin kilpirauhassyöpä 19-vuotiaana. Dokumentissa seurataan, kun hän alkaa selvittää, mikä aiheuttaa syövän nuoressa terveellisesti elävässä naisessa. Voisiko taustalla olla lapsena röntgenkuvauksissa saatu säteily? Ihminen altistuu elämänsä aikana myös säteilylle, jolta ei voi välttyä. Vältettävissä olevaa säteilyaltistusta tapahtuu ylivoimaisesti eniten lääketieteen parissa. Tietokonetomografioiden määrä on noussut räjähdysmäisesti. Osa tutkijoista pitää kaikkea ionisoivaa säteilyä ihmiselle haitallisena ja syöpäriskiä kohottavana, osa taas on sitä mieltä, että pieninä annoksina säteily voi olla jopa hyväksi ihmiselle. Dokumentti. Kesto 46'

Dokumentin mukaan lääkärit olivat ihan pihalla oikeista säteilymääristä. 97% lääkäreistä oli väärässä. Suurin osa arvioi säteilyn määrän 600% vähäisemmäksi kuin se todellisuudessa oli.

Taas on koulutuksessa puutteita ja aivan väärää tietoa...

Terveelle diagnooseja: dokumentin potilas sai CT-scanista:
"merkittävä tukkeutuminen",... Lääkäri: "false positive". Sitten kardiologi rasituskokeen ja muiden jälkeen: "yli 50%:n tukkeuma". Lääkäri: "ei hätää, vasta 80% vaatii toimenpiteitä." -Ei siis ollutkaan kovin merkittävä? No en oikein seurannut kovin tarkasti...

Syöpää röntgenistä?
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/quer ... t=Abstract

Ohjelmassa: "ne jotka käyvät tutkituttamassa rintasyöpää usein todennäköisemmin saavat sen" - "jotkut ovat geneettisesti herkempiä säteilylle" - vaikka suvussa ei syöpää olisikaan?? Syynä siis geenimutaatio? - ja syövän saaneen, 10 kertaa säteilytetyn, 19v-potilaan useiden tutkimusten jälkeen: ei "geneettistä mutaatiota". Eli voit saada syövän ilman noita geneettisiä mutaatioitakin. Eipä ollut siitäkään tutkimuksesta sitten mitään hyötyä...

Ja sitten toiset lääkärit (ohjelmassa) sanoo, että pieni määrä säteilyä tekee hyvää ja vahvistaa soluja ja immuunijärjestelmää?

Lääkäri ohjelmassa: "lopettakaa mammografiat ja opetelkaa tutkimaan rintanne itse! - sen oppii 15 minuutissa"

Ja mitä sanoo suomalainen lääkäri?
http://www.purucon.fi/nettipingis/1999/se270899.htm
"Heikkilä pitää nykyistä selän kuvausintoa hysteriana."

Kaikennäköisiin riskeihin sitä potilaita saatetaankin, mutta manipulaatiohoitoja ei hyväksytä vaikka maailmanmestari ja moninkertainen maailmanennätysmies suosittelisi.
http://www.kolumbus.fi/deevee/tailor/janirainela.html
Ai mutta se olikin se MOT-ohjelman halvaannuttaja...

Jopa 80% selkäkipujen syistä jää silti "toiminnallisiksi" (suomalainen fysiatri mainitsi, että 75%), eli syytä ei kuvauksilla tai lääkäreiden tutkimuksilla löydy. No, ellet satu olemaan Heikkilän tai jonkun muun vastaavan lääkärin (Turunen, Timgren) vastaanotolla... Tai sitten niiden muiden osaajien vastaanotolla, jotka eivät kuvia juurikaan tarvitse.

Janne Ahonenkin kävi niksauttajalla laittamassa ruotonsa vihdoinkin suoraksi. Aikansa hän ihmettelikin, miksi ponnistus lähtee vinoon. Kuinkahan moni lääkäri vuoden aikana sanoi, että ei voi mitään tai laita vaikka korotuspala jalan alle.. Moni muukin urheilija käyttää näitä "niksauttajia".

Milloinkohan me saadaan nähdä Suomen telkasta se norjalaisten dokumentti amalgaamipaikkoja käsitelleiden hammashoitajien sairauksista ja heidän lastensa ongelmista?

Älkää nyt suuttuko, provohan tämä taas vain on...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat