Seuraa 
Viestejä45973

Työpaikkoja on NIIIN paljon, että on kerta kaikkiaan PAKKO ottaa ulkomailta yli 10 000 maahanmuuttajaa vuosittain niitä täyttämään! Usko pois !!!

http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/oikea/id50847.html

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Työvoimapula sen kuin pahenee:

Fazer leipomot aloittaa ensi viikolla yt-neuvottelut. Yhtiön vähennystarve on 120 henkilöä.

Yhteistoimintaneuvottelut koskevat Fazer Leipomoiden kaikkia toimihenkilöitä ja ylempiä toimihenkilöitä. Tarve yt-menettelyyn on seurausta toimintaympäristön muutoksista ja kustannusten noususta sekä näiden aiheuttamasta epätyydyttävästä tuloskehityksestä.

Fazer leipomoiden toimitusjohtajan Markku Nummisen mukaan yhtiö tehostaa ja sopeuttaa toimintojaan vastaamaan paremmin vallitsevaa markkina- ja kilpailutilannetta.

Tarvittavia säästöjä arvioidaan saavutettavan mm. päällekkäisiä toimintoja karsimalla sekä tehtävien ja organisaation uudelleenjärjestelyillä. Tulevien toimenpiteiden arvioidaan johtavan muutoksiin nykyisissä työtehtävissä sekä noin 120 henkilön vähennystarpeeseen.

YLE Uutiset


http://www.yle.fi/uutiset/talous/id50914.html

HK Ruokatalo aloittaa viikon kuluttua yt-neuvottelut vajaan 200 työpaikan vähentämiseksi.

Yt-neuvottelut koskevat kaikkia Turun tuotantolaitoksen tuotannon työntekijöitä ja toimihenkilöitä. Henkilöstön mahdollinen vähentäminen kohdistuu arviolta noin 180 työntekijään ja noin 12 toimihenkilöön.

Osalle työntekijöistä HK Ruokatalo pystyy tarjoamaan työpaikan muilta paikkakunnilta.

Rakenneuudistusohjelmansa yhtenä osana HK Ruokatalo suunnittelee keskittävänsä lihavalmistetuotantonsa Suomessa pääosin Vantaalle. Toteutuessaan tämä merkitsee aiemmin kerrotun mukaisesti toiminnan alasajoa Turun lihatehtaalla tämän vuoden loppuun mennessä.

Turun tuotantolaitoksen yhteistoimintaneuvottelut ovat osa HK Ruokatalon vuosi sitten julkistamaa laajaa kaksivuotista kehittämisohjelmaa, jonka arvioidaan tuovan 15 - 20 miljoonan euron vuotuiset kustannussäästöt.

Yhtiö on jo aikaisemmin kehitysohjelmassaan ilmoittanut aikeista ajaa alas mm kuorettomia nakkeja valmistavan tuotantolaitoksensa Turussa.

YLE Uutiset


http://www.yle.fi/uutiset/talous/id50912.html

Onneksi lääkkeet on keksitty:

Finnairin ei tarvitse julkistaa aasialaiselle matkustamohenkilökunnalle maksamiaan palkkoja, Korkein hallinto-oikeus päätti.

Korkein hallinto-oikeus hylkäsi Lentoemäntä- ja stuerttiyhdistyksen valituksen, jossa Finnairia vaadittiin julkistamaan vuokraamansa aasialaisen henkilökunnan palkat.

Oikeuden mukaan Finnairin vuokratyövoimasta maksamia korvauksia voidaan pitää liikesalaisuutena, eikä palkkoja näin ollen tarvitse julkistaa.

Yhdistys arvioi, että aasialaisille lentoemännille on maksettu selvästi pienempiä palkkoja kuin kotimaan matkustamohenkilökunnalle. Finnair vuokraa henkilökuntaa Aasian lennoilleen ulkomaiselta yhtiöltä.

YLE Uutiset


http://www.yle.fi/uutiset/talous/id50865.html

Minä olenkin jo toivonut voimakasta lamaa Suomeen pidemmän aikaa, niin loppuis noikin puheet työvoimapulasta. Samalla kun rahat olis loppu, niin olis pakko lopettaa loistenkin elättäminen ja maahantuottaminen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat