Seuraa 
Viestejä45973

Harjoittele Pyhälle Hengelle luovuttautumista

”Sillä kaikki, joita Jumalan Henki kuljettaa, ovat Jumalan lapsia.” (Room. 8:14).

Vuonna 2007 sinun täytyy päättää, että et elä ’koettelemusten ja erehdysten’ elämää. Sinun ei tarvitse tehdä virheitä ja taistella että pääset tämän vuoden lävitse. Jos harjoittelet Pyhälle Hengelle antautumista, tulet elämään levon elämää. Kun näen kristittyjä, joiden elämä on täynnä taisteluja, voin välittömästi paikallistaa mikä heidän ongelmansa on; he eivät ole antaneet Pyhän Hengen täysin vallata elämäänsä.

Rakastan sanoa, että Pyhä Henki on täydellinen herrasmies. Hän ei jyrää tietänsä elämääsi omaa tahtoasi vastaan. Hän puhuu sinulle, erityisesti Sanan kautta ja sinun asiasi on antautua Hänelle. Kun Henki kertoi Filippukselle : ’Nouse ja mene puolipäivään päin sille tielle, joka vie Jerusalemista alas Gassaan ja on autio." (Apt. 8:26), Filippus olisi voinut kiistellä sisimmässään siitä miksi hänen pitäisi mennä autiolle alueelle mutta hän oli täysin Pyhälle Hengelle antautunut mies ja hänen kuuliaisuutensa takia Jumala käytti häntä erityisellä tavalla.

Tänä vuonna sinun tulee antautua täysin Hengelle. Alistu Hänen Herruuteensa luovuttamalla tahtosi ja tunteesi Hänelle, niin Hän saa sinut kasvamaan voimasta voimaan, armosta armoon, uskosta uskoon, ja menestyksestä menestykseen. Hän vie sinut yhdeltä suuruuden tasolta toiselle. Kuullessasi Hänen äänensä, älä järkeile pitäisikö sinun seurata vai ei. Anna Hänen vallata kotisi, raha-asiasi, työsi, liiketoimesi, opintosi ja sen mihin elämässäsi pyrit, niin silloin kaikki sinun taistelusi ovat ohi. Käytä täysin eduksesi Hänen apuaan tänä vuonna niin elämästäsi tulee levon ja yliluonnollisen voiton ja menestyksen ketju. Halleluja!

Rukous
Rakas Pyhä Henki, rakastan ja arvostan sinua koko sydämestäni, asetan elämäni eteesi ja pyydän että sinä toimit omalla tavallasi elämässäni ja teet minusta kaiken sen mitä haluat minun olevan Jeesuksen Nimessä. Aamen.

Lisäopiskelua varten
Apostolien teot 11:12; Apostolien teot 8:26–40

Kommentit (9)

Olet eksynyt aivan väärälle palstalle Armas hyvä.
Täältä, ett tule saamaan mitään vastakaikua ajatuksillesi.
Turhaan näet vaivaa.

Joku tällä foorumilla sanoi jotain sinnepäin, että suomi24-keskustelut olisivat jotenkin huonompiarvoisia tms, kuin täkäläiset... Mutta aika lailla samaa tavaraahan täältäkin tunkee. Huoks.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tämä on tiede.fi keskustelupalsta ei satu.fi palsta.

Armasta käy sääliksi, tulisit jo tälle vuosituhannelle. Hieman harmittaa lukea sellaisen ihmisen tekstiä joka on jäänyt kivikaudelle.

Ota Armas järki käteen.

PS vaikka Suomi on vapaa maa, niin tuollaisten älyä loukkaavien tekstien kirjoittaminen tänne pitäisi kieltää.

Ottamatta kantaa yksittäistapaukseen millään tavalla...
Neuvoksi että nämä itsestäänkin painuvat autuaammille ketjujen kedoille vain sillä ettei niihin vastaa.

Hän ei jyrää tietänsä elämääsi omaa tahtoasi vastaan. Hän puhuu sinulle, erityisesti Sanan kautta ja sinun asiasi on antautua Hänelle.

Kyllä, sana (kaikki symboliset iltanuotiotarinat) "puhuu" ihmiselle, jos ajatuksen kanssa viisasta sanaa ajattelee... mutta sinä Armas taidat puhua sitä, mitä joku MUU kuin sinä on sanasta oivaltanut...

Armas Sutinen

Rakastan sanoa, että Pyhä Henki on täydellinen herrasmies.

Luin ton ja sitt pikaseen ryysäsin kauppaan. Siin ovell testasin tota jutskii ja sanoin: "Pyhä Henki, jos oot herrasmies, niin avaa mulle toi kaupan ovi..." ja voihan jeesuksen pyrsiö; sehän toimi. Puoltoistmetrii ovelta tää aukes ihan itekseen.

Siin ku olin suorittanu ostokset, maksanu ja tunkenu ne kassiin, niin testasin tota Pyhää Henkee uudelleen: "Et viittis taas avata ovee ja kantaa mun kassii himaan", sanoin sille, vaikk tää myyjämimmi vähän tsiikaski silleen silmii pyöritellen.

V-tut se mun kassii tänne himaan tuonu!!

Multa meni yli kakskyt euroo eineksiin ja mäyrikseen; maksat sä vai laitanks laskun seurakunnalle???

Toope
Seuraa 
Viestejä28241
Basileios 3
Tämä on tiede.fi keskustelupalsta ei satu.fi palsta.

Armasta käy sääliksi, tulisit jo tälle vuosituhannelle. Hieman harmittaa lukea sellaisen ihmisen tekstiä joka on jäänyt kivikaudelle.

Ota Armas järki käteen.

PS vaikka Suomi on vapaa maa, niin tuollaisten älyä loukkaavien tekstien kirjoittaminen tänne pitäisi kieltää.

Pääosin samaa mieltä.

Raamatun tulkitseminen kirjaimellisena totuutena (=julistaminen) ei todellakaan kuulu tiedepalstalle. Raamatun tekstien tulkitseminen ja niistä keskusteleminen psykologian, historia/arkeologian tai kansa-/uskontotieteen jne. pohjalta on tervetullutta palstalle. Hyvää keskustelua on joskus ollutkin.

Erilainen häiriköinti, jota mm. julistajat edustavat, on lisääntynyt tällä palstalla, puhumattakaan muista, täysin aihealueen ulkopuolisista, keskusteluista. Kuten monissa viesteissä on aiemmin mainittu, tämä palsta tarvitsisi aktiivisempaa moderointia. Ennakkosensuuri uusiin keskustelunaloituksiin ei välttämättä toimi, mutta miksei mode voi aktiivisemmin deletoida näitä turhia (samaa asiaa kuin aikaisemmissa keskusteluissa, vrt. maahanmuuttaja-aiheet.) keskusteluaiheita tai karsia esim. tiettyjen nimimerkkien kalunpidennyskeskusteluja.

Keskustelujen aiheet eivät ole aina huonoja, mutta palsta on joskus väärä.

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat