Seuraa 
Viestejä45973

" Viidennen ja kahdeksannen välillä tapahtui pesäero ihmisen ja muiden nisäkkäiden välillä. Oheisessa kuvassa alue on merkitty keltaisella O:a. Koskien ihmistä ja ihmisen kehitystä, tapahtui myös jotain muuta. Raamatussa tämä osa historiaa on kuvailtu Aatamina joka söi Omenan väärästä puusta.

Adam omaksui Omenan eläimen kehityskaavasta ja kehittyi ALPHA ja OMEGA (Adam ja Omena) jossa PHA on "paha" ja MEGA on "vika". Sen tulos oli ihminen joka kehitykseltään poikkesi normaalista. Se kehittyi huomattavasti hitaammin kuin normaali ihminen ja toimi vain Mielen varassa: Raamatun peto, ZATAN.

Darwinin teorian mukaan ihmiset ovat kehittyneet apinasta - se ei pidä paikkaansa. Apina ja ihminen ovat samaa luomiskuntaa kuin kaikki muukin elävä neljänteen saakka, mutta sen enempää sukulaisia apina ja ihminen ei ole.

On arvioitu että ihmisen ja kääpiösimpanssin geenit eroavat toisistaan 2%. Tärkein tekijä ei ole ne 98% mitkä ovat samoja, vaan tärkein tekijä on se mikä erottaa, ja nimenomaan missä vaiheessa historiaa pesäero tapahtui. Ne kaksi prosenttia mitkä erottaa ihmisen apinasta on, että ihmisen kehitys on 1 2 4 8 -kaavan mukaan, kun taas apinalla se on 1 2 4 6.

Oheisessa kuvassa Hakaristi joka tulee esille kun O on virheellinen kun puhumme ihmisen kehityksestä. Keltaisesta O:sta lähtevillä hakasilla ei ole yhteyttä keskustaan. Jos olemme tarkkoja, on ihmisiä jotka ovat nisäkkäitä ja on ihmisiä jotka ei ole nisäkkäitä. "

" Tunnetusti DNA -ketjussa on alueita jotka kuvaillaan käyttämättömänä tilana. Niitä alueita ei ole pystytty selittämään.Oheisessa kuvassa 8 ja 16 välillä olevat tyhjät alueet on merkitty vaalean sinisellä. Yhdessä ne muodostavat tähden. Kun solusto tuplaantuu ilmenee se kyseisenä "käyttämättömänä tilana*". "

* "Käyttämätöntä tilaa" se on jos sitä ei käytä.

http://www.suomalaiset.org/cgi-bin/kiel ... ikkalinkit

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat