Seuraa 
Viestejä45973

Siis palstan ylläpidon tämän aamun uutinen. Kyseessä ovat lyhytkestoiset
gammapurkaukset. Gammapurkauksethan avaruudessa tarkoittavat fuusiota, sen energian suoraa säteilyä avaruuteen, kun vaikkapa Auringossa gamma muuttuu ensin harvempiajaksoiseksi säteilyksi, mm. valoksi. Kysessä ovat laitostulkinnan mukaan kaksi toisiinsa törmäävää
"neutronitähteä". Todella gammapurkauksen todellinne syy lie neutronien pomppiminen pois ja muuttuminen vapaudessa protoneiksi, jotka fuusioituvat.

Jos kuitenkin kyseessä olisi kaksi kokonaan neutroneista olevaa pikku
( massaltaan kumpikin silti vähintään auringon) tähteä, näiden pitäisi muuttua kokonaan auringoiksi. Tai siis sulautua yhdeksi normaaliksi vastaavan kokosarjan tähdeksi. Ja vastaavasti, mitään kokonaan neutroneista olevaa tähteä ei voi olla olemasssa, vaan sen tilalla olisi ihan normaali vetytähti.

Eli siis, tuollainen pikku tähtönen, läpimitaltaan ehkä vain 20 km, se on muodostunut raskaista aineista supernovan jälkeen, kun aine romahti ja raskaat aineet myös hajosivat ydinhiukkasiksi. Tähtösen perusaine ovat köyhät protonit, ja vain ne selittävät, että tähtösessä ollenkaan on neutroneja. Köyhät protonit sitovat neutronit.

Kokoluokaltaan jo lähellä on varsinainen tiheämassa, jossa neutroneja ei enää ole, ja jonka pinta omaa valoakin pysäyttävän voiman, sidosvoiman.
Törmänneet kuitenkin menettivät purkauksessa massaansa, tiedä häntä, mikä on syntynyt tulos.

Laitostiede, sillä on hyvät välineet ponssareiden ansiosta. Tulkinnoissa vallitsee päinvastoin teorian kurjuus, jälleen ponssareiden ansiosta.
Kapitalismissa ja imperialismissa äärimmäinen rikkaus ja äärimmäinen kurjuus kulkevat rinta rinnan, ja ovat jopa toistensa edellytyksiä.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Tottakai välähdyksien syyt ovat olleet tiedossa jo jonkin aikaa. Ne voidaan helposti päätellä

kar1
Tottakai välähdyksien syyt ovat olleet tiedossa jo jonkin aikaa. Ne voidaan helposti päätellä :)

Siis?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat