Seuraa 
Viestejä45973
Vuonna 2004 perustin yhteistyössä Jenna Hartelin (tohtoriopiskelija UCLAsta) kanssa uuden kansainvälisen tutkimusohjelman nimeltään Information and higher things in life - HighInfo: A contextual research programme in information studies. Tämän tarkoituksena on edistää informaatioilmiöiden tutkimusta liittyen elämän syvällisiin ja nautinnollisiin asioihin. Kiinnostaisiko Sinua tulla mukaan tutkijana?

http://www.uta.fi/~csjakar/tutkimus.html

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Jos moiset asiat ovat kiinnostuksesi kohde, henkisyydestä ja mielen ja sielun voimista löytyy erinomainen teos, Bhagavadgita, suosittelen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siis, en oikein ymmärrä mitä etsit kun käytät senverran ympäripyöreää tapaa selittää mitä teet.

Eikö olisi selvempää sanoa asiat sellaisin sanoin, joilla ne todella tulisivat ymmärretyiksi sellaisina kuin ne ovat?

En tiedä mihin olisin tulossa, joten en osaa sanoa olisinko

Esim. "spirituaalisen informoitumisen" ja "maallista informoitumisen" kahtiajako on kovin teennäinen mielestäni kun kaikilla on kuitenkin omanlainen arkitodellisuus jossa ei ole mitään jakautuneisuutta.

Ja kamoon, teksti on kryptattu sellaisiksi kiertoilmaisuiksi, että ainakaan minä en jaksa ruveta koodaamaan niitä mielessäni niin että ymmärtäisin mitä oikesti yrität sanoa.

Tämmöinen tehoton kommunikointi taitaa olla tarkoituksellista muutenkin akateemisissa piireissä, jossa pyritään välttämään suoraa kritiikkiä kaikenlaisella kiertelyllä (akateemisen maailman vastenmielisyys pähkinänkuoressa)
Faktat tiskiin vaan pelkäämättä kritiikkiä, mutta sitä odottaen.

Sillä tavalla voi saavuttaakkin jotain ja joku voi jopa löytää sieltä jotain kiinnostavaa itselleen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat