Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015
Lothar
Kumpi on oikeutetumpaa rasismia tässä tapauksessa, juutalaisiin vai afrikkalaisiin kohdistunut ?

Ei ole olemassa "oikeutetumpaa rasismia".

Sivut

Kommentit (23)

1/2 LL
Ei ole olemassa "oikeutetumpaa rasismia".

Ei "pitäisi" olla mutta käytännössä on, valtaväestöön kohdistettu rasismi on ilmiselvästi oikeutetumpaa.

Väkivalta ei ole ratkaisu. SOTA on välivaihe, rauha on tavoite. Ratkaisu jäi kesken niin NApoleonilta, Faraolta kuin Aatultakin. Kun pöytä on puhdistettu, voidaan sille asettaa puhtaus kasvamaan.

En keksi kuin yhden värisiä ihmisiä jotka eivät ole saaneet aikaiseksi mitään, heidän kärsimyksensä ja saavutuksensa eivät kestä vertailua esim. juutalaisiin. Näillä yhden värisillä ihmisillä todellakin on vahva selkä mutta tyhmä pää. Ilmeisesti vaikeasti hyväksyttävä asia, joskus totuutta ei vaan "saa" tuoda ilmi.

Juutalaiset taas on sorretuin kansa mutta heidän saavutuksensa mm. tiedemaailmassa ovat huikeita.

Lothar
"Kalevan uutisessa 5. tammikuuta kerrottiin, kuinka kuudella maahanmuuttaja- ja ulkomaalaistaustaisella oululaisnuorella ei ole joululomalta kiirettä kouluun.

Sinänsä on väärin osoittaa sormella niitä jotka tänään seuraavat "puhtaan rodun oppeja". Tärkein tieto on mistä rotuoppi on peräisin ja mitä se oppi on historiassa merkinnyt m. m. suomalaisille: Rotuerottelu perustuu 300-1800 väliselle ajalle. Sen alkuperä on kristinusko kaikkine vainoineen ja kaikki sen levittämä propaganda.

Suomalaisia "kuninkaallinen puhdas rotu" on väittänyt pakanoiksi, nodiksi, alempiarvoiseksi roduksi, ja suositellut m. m. suomalaisten joukkotuhontaa y.m y.m. Suomalaisten hautoja häpäistiin ja ruumiinosia kuskattiin Uppsalaan mitattavaksi jossa maailman ensimmäinen rotujalostamo sijaitsi. Tulosten avulla suomalaiset julistettiin alempiarvoiseksi roduksi. Kuvissa esiintyvät tummaihoiset, nälkiintyneet kuolemaisillaan olevat lapset, sama kohtalo oli kymmenillä tuhansilla suomalaisilla "kristinuskon ja sivistyksen ja kuninkaallisen puhtaan rodun" tulon jälkeen.

Suomalaiset orjat rakensivat herralle tiet Oulun alueella mikä johti nälänhätään ja tauteihin. Kymmeniä tuhansia suomalaisia kuoli. Kun nälkiintyneet ihmiset hakeutuivat kaupunkiin, herra - se kuninkaallinen puhdas rotu ja sen edustajat - sulki kaupungin portit. Ja kun ulkomailta lähetettiin ruoka-apua, herrat kuskasi ne omilleen Tukholmaan - tai möivät ne muualle.

Kristinuskon ja sivistyksen ja kuninkaallisen puhtaan rodun jälkeen oppi on ollut: "hyvä tapa" on oikein ja "paha tapa" on väärin.

" Mitä muuta voimme odottaakkaan kuin vääriä tekoja koska nyky-yhteiskunta perustuu 1000 vuotta kestäneeseen vääryyteen ja väärään oppiin. Se joka opit tänne alunperin toi, oli ehkä ruumiillisesti valkoinen, tai ainakin yritti olla puutereineen, mutta sisältä se oli mustempi kuin kukaan ihminen koskaan voi olla. "

" Minä luulen että me nykyään elävät tämän saman suomalais-ugrilaisen heimon lapset annamme jotakuinkin palttua sekä Narvan mullalle että Lützin kukkuloille. Me tiedämme varsin hyvin, että meillä ei ole mitään sotamainehikasta menneisyyttä. Me tiedämme myös, mitä laatua nuo Ruotsin aikaiset sodat olivat ja mitä surullista osaa meidän omat esi-isämme siellä näyttelivät. Suomen kansa ei astunut niihin kuin paraatiin. Se vietiin sinne niin kuin karja teuraspenkkiin, ja jos se siellä joitakin "urhotöitä" teki - hakkasi poikki enemmän tahi vähemmän päitä, niin ei se ainakaan kansana tiennyt niitä tehneensä eikä tekevänsä. "

Eino Leino (Ruunebergistä)

Toisin sanoen, ne jotka häpäisevät Suomen kansan esivanhempia ja Aitoa Suomalaisuutta myrkyttäen sitä mistä Aito Suomalaisuus alunperin kumpuaa, eivät ole Suomalaisia vaikka he Suomen kieltä käyttävät ja esittävät olevansa Suomalaisia. Suomalaisuus kumpuaa huomattavasti syvemmältä kuin passin leima ja kaikki pässin leimat. Puuterilla peitetty pää ei peitä pään pimeää sisältöä. Koska heti kun se aukaisee suunsa, se kertoo kuka se on.

Lothar = Liittynyt = Vakaa = toinen tuleminen =Crusaron uusi tuleminen = n kappaletta muita typeriä trollinickejä samaa jauhamassa.

Armitage
Lothar = Liittynyt = Vakaa = toinen tuleminen =Crusaron uusi tuleminen = n kappaletta muita typeriä trollinickejä samaa jauhamassa.

Väittelee itsensä kanssa ja kiriottaa siitä sellaisen pro gradun

teini
Neekereiden ongelmat Afrikassa on niiden itse aiheuttamia ja kaikkien tulisi tietää se. Ilman länsimaiden lääkkeitä, ruokaa ja muita valtavia määriä resursseja olisi afrikassa edelleen nälkää mutta paljon vähemmän. Suhteellinen osuus on kuitenkin sama. Aina kun antaa neekereille ruokaa ne vaan lisääntyy. Nukettamalla koko paikka tulisi vähemmän kärsimystä pitkällä ajanjaksolla.

Mistä tiedät minne se miljardiapu menee?
On monia välikäsiä ja tahoja, joiden läpi raha menee...
Miljardien eurojen satsaamisen jälkeen mitään ei ole tapahtunut, kummallista? Valtamediaan sitoutumaton lähde jopa kertoi kiusallisen uutisen, jossa YK:n rekat oli lastattu täyteen aseita.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat