Seuraa 
Viestejä45973

Lueskelin tuossa Iltasanomista suomalaisten lähettämistä uhkaviesteistä sille brittimepille, joka nosti äläkän Fazerin lakupojasta. Pari kappaletta tekstistä joka pisti silmään:

"Moraes ei aio puuttua muihin rasistisiksi syytettyihin tuotemerkkeihin. Rasistisena on pidetty esimerkiksi itävaltalaisen kahvivalmistajan Julius Meinlin logoa, joka esittää mustaa, fetsiin pukeutunutta miestä.

Myös espanjalaisen, suklaakuorrutettuja maapähkinöitä valmistavan Conguitos-firman logosta on käyty keskustelua sen kotimaassa. Mustaa, pusuhuulista poikaa esittävä logo on hyvin samantyylinen Fazerin hahmon kanssa."

Noilla tuotemerkeillä ei ole mitään tekemistä oikean rasismin kanssa. Eikö helvetti soikoon olisi tärkeämpää keskittyä vaikkapa uusnatsien tekemisiin, kuin johonkin karkkipaperin logoon. Turhaa nyhräämistä tuo touhu, kuvastaa kyllä hyvin sitä miten maailma makaa nykyaikana.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Niin. Voisi kanssa kysyä, että ketä kiinnostaa, jos jotkut lakupaperit joudutaan vaihtamaan?

Ainakin minulle on yksi paskanhailee, jos jonkun kukkahattutädin valituksen vuoksi jostain neekerinpususta tulee pelkkä suklaakonvehti.

Vaahtis
Turhaa nyhräämistä tuo touhu, kuvastaa kyllä hyvin sitä miten maailma makaa nykyaikana.

Juuri näin. Pää pensaassa on hauska näperrellä karkkipapereiden kanssa ja korostaa siinä sivussa omaa erinomaisuuttaan.

Ohessa muutama kohta Skeptikko-lehdestä 4/2006 (s.35-36), toimittaja ja tietokirjailija Jussi K. Niemelältä, hänen referoidessaan Francis Wheenen kirjaa Kuinka humpuuki valloitti maailman - nykyajan harhojen lyhyt historia (suom. Seppo Hyrkäs; Ajatus Kirjat 2006).

"Jyllands-Postenissa julkaistuista Muhammad-pilakuvista alkanut muslimimellakointi osoitti, että kulttuurien välinen kuilu on kiistatta olemassa. Havaitsemme sen tänä päivänä keskellä Eurooppaa - vieläpä keskellä pohjoismaista hyvinvointionnelaa. Mullah Krekar julisti turvapaikkamaastaan Norjasta sodan Tanskalle viime helmikuussa. Aftenposten-lehden haastattelussa http://www.aftenposten.no/english/local ... 247400.ece hän tulee myös koskettaneeksi maahanmuuttokysymystä. Krekar kertoo, että Euroopassa muslimit lisääntyvät kuin hyttyset. "Länsimainen nainen EU:ssa tuottaa keskimäärin 1,4 lasta. Musliminaiset samoissa maissa tuottavat 3,5 lasta." Jos nämä muslimit ovat Mullah Krekarin kaltaisia ajatusmaailmaltaan, Euroopasta voi tulla suuri Osama bin Laden -fanikerho. Tämä uskonoppinut nimittäin sanoo haastattelussa, että bin Laden on hyvä ihminen. Krekar uhoaa, että "vuoteen 2050 mennessä 30% eurooppalaisista tulee olemaan muslimeja". Todettakoon tässä yhteydessä, että ruotsalaiset imaamit vaativat hiljattain omia, islamiin perustuvia lakeja Ruotsin muslimeille.

Itse paavi Benedictus XVI sai tuta, mitä on islamin kritisoiminen. Hän erehtyi siteeraamaan Saksassa syyskuussa pitämässään puheessa erästä 1300-luvulla elänyttä keisaria, jonka mukaan profeetta Muhammad toi maailmaan pahoja ja julmia asioita, esim. määräyksen levittää islamia miekalla. Paavin puheen jälkeen hänen henkeään uhattiin, italialaista 70-vuotiasta nunnaa ammuttiin Somaliassa selkään ja islamistinen irakilaisryhmä uhkasi internetissä pommi-iskulla Italiaa ja Vatikaania. Lisäksi Somaliassa muuan uskonoppinut kehotti avoimesti tappamaan paavin."

"Islamistien kiihkoilu antaa yllykettä myös kristilliselle fundamentalismille: eräät skeptikoiden hyvin tuntemat nuhteettomat vapaa-ajattelijat ovat tiettyjen "jumalattomien pilakuvien" takia olleet poliisikuulusteluissa heinäkuun alussa 2006. Vapaa-ajattelijat puolestaan tekivät vastavetona rikosilmoituksen siitä, että evankelis-luterilainen kirkko kiihottaa nettisivuillaan kansanryhmää, eli ateisteja vastaan. Tässä tapauksessa poliisi päätti parissa päivässä jättä asian kokonaan tutkimatta. Hannu Salaman juhannustanssit tanssitaan siis taas, nelkäkymmentä vuotta myöhemmin (lisätietoa pilakuvajupakasta, ks. Vapaa Ajattelija 4/2006).

Myös erilaiset rasistiset ja nationalistiset ryhmät repivät muslimimellakoista kaiken julkisuuden irti; islaminuskoisten pidäkkeetön riehuminenhan lietsoo länsimaissa pelon ilmapiiriä ja taatusti lisää sitä kautta maahanmuuttokriittisyyttä. Kansallismielisiä vastassa ovat länsimaisen "älymystön" poliittisesti korrektit suvaitsevaisuususkovaiset, jotka härkäpäisesti sulkevat silmänsä islamin lukuisilta epäkohdilta ja kuulevat kriittisissä äänenpainoissa vain "islamofobian" soraääniä. Vuorovaikutus näiden leirien välillä tuntuu kärjistävän näkemyksiä entisestään.

Polaarisaatiosta hyötynee vain islamin kaikinpuolista ihanuutta korostava professori Jaakko Hämeen-Anttila, jonka kirjat menevät itsepetoksessa rypevälle punavihreälle yliopistoväelle kuin kuumille kiville."

(Jussi K. Niemelä, Skeptikko-lehti 4/2006)
http://www.skepsis.fi/lehti/2006/#4

[size=75:2mgub5ue]Kaikkien artikkelien © Copyright 2006 Skeptikko-lehti ja kirjoittaja.
Kirjoitukset vapaasti siteerattavissa ja levitettävissä ei-kaupallisiin tarkoituksiin, lähteeksi mainittava kirjoittajan lisäksi Skeptikko-lehti numeroineen.[/size:2mgub5ue]

Tuossa mainittiin jo ruotsalaistenkin muslimien vaatineen islamilaisten lakien käyttöönottoa. Eilen katselemamme* videopätkä todisti samaa uhoavaa menoa brittimoskeijoissa. Ja Suomessa lässytetään lakupapereista.

Suvaitsevaisuus on saamassa yhä enemmän uskonnon kaltaisia piirteitä.

[size=75:2mgub5ue]edit*
Viittasin tässä keskustelussa linkattuun videoon UK Mosques 1, jota ei näytä enää Youtubessa olevan.[/size:2mgub5ue]

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

noh...

intiassa vaaditaan VIRALLISTA selitystä
BigBrothers ohjelmasta...
hu hu...

polttivat nukkeja ja huutelivat ukauksia...

alkaa tässä keskelle rauhassa seilaavilla
olla vaikeata...

hauska esimerkki rasismista oli
kun tummaa juontajaa/ näyttelijää
haastateltiin asiasta...

tyyli tämä.. muistin mukaan...

" onhanse vähän noloa kun meinaa itse sanoa...
neekerinpusu... mikäs se nyt.. oikealta...nimeltään"

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat