Seuraa 
Viestejä45973

Itseäni ihmetyttää suuresti minkä takia esim Kiinan, Intian ja Iranin kaltaiset nousevat mahdit antautuvat yhä lännnen pilakattaviksi ja solvattasiksi kaiken maailman YK:oissa ja WTO:oissa.

Esim Kiinan kannattaisi suoraan aloittaa kauppasota USA:n kanssa. He voivat joko tehdä aloitteen, tai sitten Amerikkalaiset tekevät sen. On aivan älytöntä odottaa että "suhteet vain paranevat" Amerikkalaiset näkevät voimakkaan Kiinan jokatapauksessa uhkana niin kauan kun se on olemassa, ja pyrkivät keinoja kaihtamatta minimoimaan Kiinan vaikutuksen mm katkaisemalla sen yhteyden Lähi-Idän öljyyn.

On aivan naurettavaa yrittää "sovitella" kiistoja esim WTO:ssa! Homma menee niin, että samaan aikaan kun Kiinalaiset "sovittelevat" ongelmia, niin Amerikkalaiset lähettävät uuden uhkavaatimuksen, ja sitä tukemaan haasteen WTO:hon. Kiinalla ei yksinkertaisesti ole mitään mieltä jatkaa nykyistä ns "kuherruskuukautta" lännen kanssa. He voivat joko istua tyhjän panttina odottelemassa jotakin saakelin "kompromissia" tai sitten yksinkertaisesti lähteä läksimään koko WTO:sta!

Ja aivan sama on YK:nkin laita. Kiina, ja kyllä aika pitkälle Venäjäkin istuvat siellä tyhjän pantteina! Jenkit kokeilevat jäätä, tekevät jatkuvasti uusia röyhkeitä aloitteita, joille he loukkaavat mm Burman ja Iranin suvereenisuutta. Ei olisi niin vaikeaa vain yksinkertaisesti kävellä pois koko lännen yksityisestä keskustelukerhosta. Ihmetyttää mm tuo Venäjän Iran PELLEILY suuresti! Heidän ei olisi pitänyt suostua edes minipakotteisiin Irania vastaan, vaan yksinkertaisesti lähteä läksimään koko iän ikuisesti lännen pikku keskustekerhosta! Tätä diplomaattista tappiota sitten yritettiin korjata Burmaäänestyksessä, jossa sekä Kiina että Venäjä käyttivät veto-oikeutta.

Täydellistä, totiaalista saamattomuutta kummaltakin valtiolta! Irankin olisi päässyt palhon helpommalla, jos olisi jo aikoja sitten sanoutunut irti koko ydinkieltosopimuksesta. Olisi paljon helpompaa, jos nousevat kehitysmaat yksinkertaisesti sanoutuisivat irti YK:sta, WTO:sta, ja IMF:stä! Eivät noudattaisi mm lännen määräämiä kauppa, tekijänoikeus, ympäristö, tai terrorismilainsäädäntöä. Kaikki olisi PALJON helpompaa! Samalla mm Iranin pitäisi rajusti alkaa modernisoida armeijaansa, ja mm terrorismin lisääminen Iraqissa onkin ollut sille ihan hyvä vaihtoehto

Kaikista pahin asia mitä voi kansainvälisellä areenalla tehdä, on luopua jostain mikä on saavutettu sotilaallisesti tai taloudellisesti neuvottelupöydässä. Mitään "neuvotteluja" ei oikeastaan edes pitäisi käydä! MM ilmastonmuutoksesta kaikki tarvittavat neuvottelut on jo käyty. Kompromissia yritettiin saada aikaan, mutta kun länsi yhä odottaa, että Kiina ja Intia tekisivät ensialoitteen. Kaikki uudet kompromissit ja "neuvottelut" ovat aivan turhia. Esim EU ei kumminkaan tule purkamaan asevientikieltoa. Miksi Kiina siis yhä jatkaa neuvotteluja EU:n kanssa? Ja miksi Kiina edes SUOSTUU sellaisiin "neuvotteluihin" joissa esille otetaan ihmisoikeudet, jotka eivät vieraalle vallalle kuulu pätkääkään!?

Mikään ei muutu, ennenkuin tuodaan VOIMAA pöytään! Voidaan aloittaa esim rajulla asevarustelulla(johon varmasti kyllä löytyy varoja)ja kaikista näistä PELLEJÄRJESTÖISTÄ eroamisella! MM Kiina on yrittänyt kompromisseja, ns 50-50 diiliä, ja kuinka siinä sitten lopulta kävi? Kaikki neuvottelut niin kaupasta, joukkotuhoaseista kuin ilmastonmuutoksesta kaatuivat TÄYSIN tuloksettomina!!!

Yhdysvaltain edesmenneellä presidentillä Ronald Reaganilla oli vain yksi asia sanottavana kansainvälisestä diplomatiasta;"A no deal is always better then a bad deal!" Kakki nämä lännen tekemät "aloitteet" tähtäävät vain heidän vastustajiensa heikentämiseen. On aivan NAURETTAVAA mennä mukaan enää uusiin "neuvotteluihin" Uudet neuvottelut pitäisi aloittaa sitten, kun sekä YK, WTO että IMF on kaikki lopullisesti purattu! Tämä on uusi "pahan imperiumi" länsimainen neoimperialismi, eikä sitäkään voiteta istumassa pää painuksissa WTO neuvotteluissa jo yhdeksättä tuntia peräkkäin! Kehittyvillä mailla on jo kylliksi vahva talous, ja ne kylmän sodan jäänne nimeltä "Länsi" on käytännössä täysin riippuvainen niiden luonnonvaroista, työvoimasta ja markkinoista! Vähintä mitä pitäisi nyt tapahtua on koko ns "kansainvälisen yhteisön" kaatuminen ja raju asevarustelu! Ja jos tulee maailmansota, niin sitten tulkoot! Ainakin siihen vihvoin viimein loppuu lännen ylimieliset kuvitelmat siitä, että he voivat jotenkin palauttaa Kristofer Kolumbuksen päivät! Olisi jo aika niin Kiinassa, Iranissa ja Intiassa ottaa vanhasta Ronnysta mallia, ja lähteä läksimään koko ns "kansainvälisestä yhteisöstä". Ei PAHAN IMPERIUMIN kanssa "neuvottella" vaan se pakotetaan vararikkoon, tai sitten hävitetään tyystin maailmankartalta!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat